269

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 561Викаш, американците е трябвало да пуснат бомбата на Луната, а ?

268

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен========Предателите в България построиха паметник на оная гадина Рейгън и за американските пилоти, които избиха толкова мирни българи..Предателите на България се наричат русофили. И няма паметник на американските пилоти, а пеметна плоча, издигната от АМЕРИКАНЦИ . И е висока около 2 метра за разлика от 54-те метра на Паметника на съветската армия окупаторка издигнат от предателите-русофили.

267

Анонимен

преди 6 години

А защо върху хората са пуснали бомбата "миротворците " - Комитетът (САЩ) отхвърля идеята за използване на ядрени бомби само срещу военни цели, тъй като при сравнително малка цел, която не е обкръжена от обширен населен район, съществува голяма вероятност от пропуск. Психологическият ефект върху населението на Япония бил важен за членовете на комитета. " и така избират Хирошима

266

до 548

преди 6 години

Руснаците имат своя система за картови разплащания Мир. И я ползвт успоредно с виза и мастъркард.По време на контрасанкциите, щяха да прокудят Виза, ама американците се примолиха да останат. Както и онези гнусари от Макдоналдс.

265

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 557Рейгън съсипа СССР и така ни освободи от съветско робство. Рейгън заслужава много по големи паметници.

264

академик Лихачов

преди 6 години

"Ако не беше "лошата Русия" , сега щяхте да говорите на турски език"Я не ставай смешен!Ако не беше България, днешна Русия изобщо нямаше да я има. Дали сме им религия, език и писменост, около които се оформя народностното им самосъзнание.Руският език е еволюирал вариант на старобългарския.

263

Mypзилкитe ке паднат

преди 6 години

Който гроб копае другиму - сам пада в него.Византийския флот прехвърля Отоманските войски през Галиполи за да воюват срещу България. След като през 1416 г Отоманците завладяват България, Те се обръщат срещу Византия и през 1453 г пада Константинопол.

262

Анонимен

преди 6 години

СССР обяви война на България, нападна я, окупира я и я източи максимално за 45 години съветско робство. Да бъдат проклети руснаците завинаги!

261

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са дразнещо бавни. Досега трябваше да са изхвърлили Виза и Мастер от Русия да спрат да пълнят американските гърла, а те се мотаят въпреки че имат вариант с китайците. Само с губене на пари се възпитават американците ...

260

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 544Япония не се предаде след първата бомба, та кво остава без бомба. Много лъжете ***.

259

Анонимен

преди 6 години

Прехвалената Булава например, от 28 старта има едва половината успешни. Смятай колко са зле нещастниците.

258

до 537

преди 6 години

Ти бил ли си в Русия, че го твърдиш това? Как мизерия, а всеки кара нова кола! А не се натискат да живет тук, а само на почивка. Затова ни изкупиха, щото са бедни, нали. Ти защо не си купиш руски имот, нещастнико?

257

Анонимен

преди 6 години

След ония 59 томаховки, джуджето се покри за 3 дни в тоалетната и само памперси приемаше през вратата.

256

Анонимен

преди 6 години

До до 529:)))) като 59 томаховки под носа на С400 нали :) Та после руските военни обясняваха че С400 покривали не 400 км а само 20 км радиус. ахахахахахахаххаахха

255

Анонимен

преди 6 години

Руснаците живеят в страшен гнет, корупция и библейска мизерия. Живота на обикновенните хора там е ад.Не случайно се натискат да живеят в България.

254

до 529

преди 6 години

И как стигат от Израел до Сириая, след като радиуса на тази ютия е 750 км. И лети бавно като майски бръмбар. Просто руснаците и Израел си имат договорка в Сирия, да не се дразнят взаимно. Даже няколко пъти руски самолети влизаха в Израел без да бъдат прихванати. Така че това дето си го написал са пълни измислици.

253

Анонимен

преди 6 години

Русия не е победила Наполеон, суровата зима го направи. Наполеон е завзел Москва!СССР не е победил Хитлер, направиха го отново руската зима, и подкрепата на САЩ за СССР с пари, горива, оръжия, техника, храни, лекарства, самолети, танкове, коли и мотори !СССР беше почти унищожен, но договора Заем-Наем със САЩ спасиха руснаците.Така че русия никого не е побеждавала тактически.Тя само напада съседите си и ги поробва.

252

cazzo duro

преди 6 години

До Обективен наблюдателХм.................. С тези "долари без покритие" можеш да си пазариш навсякъде по света а пък с руската "стабилна рубла" никъде............:))) Що ли??? Ххахахахахах!

251

Браво бе, ха-ха-ха

преди 6 години

До Обективен наблюдателАми така е чичо. Когато си най-силния в света можеш да си правиш каквото си искаш и да не ти дреме. Това все едно да си дал на Делян Пеевски 1000 лева назаем и да си мислиш, че ще ти ги върне, ако самия той не пожелае. Какъв дълг имат САЩ е без никакво значение, спокойно може да не си го върнат, аре ходете ги набийте де :))) А за останалото дето си написал пак няма никакво значение. Ние бяхме ВСВ2 с Хитлер, така че е нормално да ни бомбят

250

Анонимен

преди 6 години

До до 511Израел си поръчаха 50 Ф35. Една част от тях вече ги ползват и редовно бомбят в Сирия под носа на С300/400. Даже преди 2 месеца гръмна една С300 - за демо.