9

Анонимен

преди 6 години

До ВасилевА бе фекално нищожество, колкото и санкции да налага онзи перхидролен ***, се вижда че нищо не се постига.Напротив Русия става по- силна.Между другото някакви новости от изпо.на.***.ния " разрушител" да имаш? Хайде днес беше тежък ден за такива като вас, ще изкарате по някой друг пробит долар!!!Агент Доналд Кук!!!

8

Анонимен

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Докато има пияни руски *** и *** задунайски телета ще има и кравари! Руснаците са алкохолизирани ***, Русия е евразийска *** а Путин е психопат и масов убиец!

7

з

преди 6 години

До 12 ти не мисли за русия путин гледай себе си как ще ти заминеш

6

санкции!

преди 6 години

Икономическия възход на Русия продължава с нарастващ темп! Обедняването на народа - също!

5

до 9

преди 6 години

Там е работата, че Путин е много мек, спрямо САЩ. Онези го обвиняват за всичко, което не им изнася. И докато не тропне по масата, няма да мирясат. А с това да ги остави горе в Космоса, ще им зашлеви такъв шамар пред света, какъвто не са получавали от Пърл Харбър.

4

Анонимен

преди 6 години

Г-н Путин, оставете горе на МКС, двамата американски астронавти. Да си ги сваля Конгреса на САЩ. Защо сте толкова снизходителен към Краварските щати? Оставете ги горе, и чакайте нови санкции:-)

3

Анонимен

преди 6 години

Путинко нали се обясняваше, че санкциите помагали на путинландия ?! За кво реве сега ?!Ей ги на САЩ как се грижат за икономическия възход на русия :))))

2

Алекс2

преди 6 години

Хамериканците никога не са били толкова жалки и смешни...

1

Анонимен

преди 6 години

Ами да! Дори Меркел се противопоствя на санкциите на Конгреса на САЩ. И не иска да ги подкрепя. Щото иначе ще види нов мандат през крив Макрон