33

Анонимен

преди 6 години

Кой ли не се изгаври с македонопишещите.

32

Анонимен

преди 6 години

Масква нека дрънка оръжие и да плаши света с унищожение. Запада продължава да си прави гаргара с Русия. Но така е като си слаб, мизерен...нищожен.

31

Анонимен

преди 6 години

Ами какво да се прави - непокорна е, това не е ЕС!

30

Анонимен

преди 6 години

С малко по-малко думи да го кажем, за да го разбере и простия русофиилистик-путиинофилски електорат на БСП - гаврата с руската кочиина продължава другаре :)

29

Анонимен

преди 6 години

Вижте хората живяли по времето на комунизма . Една 5% можеха да карат коли....80% бяха само със средно обазование, за компютри и технологии не бяха чували , нивото им на компетентност беше ужасно ниска...И т.н. Единствената им радост беше да правят консерви и ракия за зимата.Това всичко се дължи на идеологията *** народ - силен режим.Не забравяйте че свободата НЕ е даденост и лесно може да се върнете там.

28

Руснак

преди 6 години

До Анонимен 27...цялата Европа бачка добре, живее...освен българина! Той гладува, бачка на евроГейците, доглежда им старците и рине *** за мижави пари...кара на евроГейците старите коли втора и трета ръка..., но Европа живее добре, с изключение, че в България няма работа и хората са оставили децата си и станали бачкатори на Европа, едни бездомници, търсещи работа в чужбина за жълти стотинки...В родината ни се шири мизерията, нищета...., но Европа живее и работи добре!

27

Анонимен

преди 6 години

Мачкаййй ! Всеки ден се Благодаря че я има САЩ. Сега щяхме да чоплим семки под военен режим и да козируваме пред разни натегачи. Това правиха хората преди 89...забити и страхливи. Сега почти цяла Европа бачка, живее добре, ходи по света , живее свободно , ползва технологията на запада , безкрайни благини.

26

Иван Пешев

преди 6 години

Не че много ги грижа за Украина и Сирия ама искат на Русия да и е гадно и да не им пречи с далаверите им, такива са те американците, ще дойде време никой няма да им вярва.

25

Анонимен

преди 6 години

Русофила написал проруските коментари 22 и 23, трябва да се радва, че живее в страна членка на ЕС. Ако живееше в руската *** в юомента щяха да му чукат на вратата за да го отведат за 2 години в колония за сепаратизъм!

24

Анонимен

преди 6 години

Задължителна военна служба за младежите от 17 до 21 годишна възраст - 3 години!

23

Анонимен

преди 6 години

Официално говорим език в България - руски!

22

Анонимен

преди 6 години

България част от Руската федерация!

21

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров - президент!

20

Учителя

преди 6 години

Дайте линк, по силата на коя резолюция на ООН Русия избива мирни жители в Украйна от 2014-та и по силата на коя резолюция Русия нападна Грузия и изби мирни жители през 2008-*** година?

19

Анонимен

преди 6 години

До рускиняРусия е мpъсна и агресивна ***, не е непокорна

18

Анонимен

преди 6 години

Нито за Русия ми пука, нито за САЩ. Пък и откакто Путиня преписа азбуката на македонците съвсем не ме интересува какво ще става с Русия!

17

miko

преди 6 години

Един от тези лостове се казва Доналд Тръмп.

16

Анонимен

преди 6 години

Крадеца,вика дръжте крадеца, убиеца - дръжте убиеца, терориста - дръжте терориста. Който не е със САЩ е против, старо правило на богопомазаните и до кога светът ще търпи тези наглеци. Трябва да ги оставим да си лижат раните отвъд океана и да ги принудим да закрият базите си и ги изхвърлим от Европа.

15

Анонимен

преди 6 години

И на кого трябва да се покорява Русия, на същите тия краварски де.би.ли?!Наглото и смешното е, че тия обвиняват Русия и искат санкции за неща, които те самите вършат. Що не си сложат санкции на себе си?!

14

Анонимен

преди 6 години

Колегата, който твърди че Русия не спазва международните правила.Може ли да ми отговорите и да покажете решението на резолюцията с която САЩ получи международно разрешение за инвазията в Ирак през 2003 г.?Може ли да дадете линк към официалния доклад, който пише, че в Ирак е имало оръжия за масово унищожение, което да служи като презумпция за въпросната инвазия?Ако намерите такива документи дайте ги, и всички потвърдим мнението ви, че Русия е кофти, а САЩ е номер 1.