73

Фронто

преди 6 години

Наказваш с това с което се е провинил. Пример: откраднал монета от колекция - конфискуваш му колекцията- и е справедливо и боли. Руснаците прегрешават с военна сила - затваряш им всичко що с оръжия е свързано( доколкото е възможно). И понеже са много нещата с 'двойно предназначение' ударът може да бъде непоносимо тежък. Същевременно е и справедливо!

72

т

преди 6 години

Укрфашисти не зноян вече какво да правят

71

п

преди 6 години

Ха ха с тези санкции в тоалетна там добре

70

ползват нано скенери

преди 6 години

Обсебени с нано чипове и презобени с наркотици нападнаха с тежки оръжия Донбас..Донбас вместо да нареди арести на престъпниците заграбили власта в Киев отговори с военна отбрана..

69

СПрете фарове денем

преди 6 години

Жителите на ДОнбас охраняват важен регион тежко пострадал от Първото пришествив.Сега враговете са близо а региона трябва да се охранява само на Руски..ПОдобна охрана изискват Курилите,Крим ,Приднестровието ,,УКраинския в Крим и ДОнбас ще вкара огромно количество бесове..Ще последват масови убииства..

68

Кротко

преди 6 години

МОсква е виновна за допускането на нарко преврата в Киев.Съгласно действащите военни и други споразумения след кървавата Втора Световна Война Украйна е част от СССР и Русия.Кремъл не реагира заради спец нарктоици с които бяха презобени и Путин и Медведев и милиони други внушаващи че ето на Хохолите искат на запад нека одят на запад..

67

Арести за убииците

преди 6 години

Обсебени чрез наркотици и пси препрограмиране глубоко проникващо от Запада вкл САЩ са ВИновните лица з а кървавия терор и за милионите емигранти..

66

JJIvanov

преди 6 години

През 2012 направих линча проверка на УКрайна. Тогава засякохме американски обсебени от извънземни *** спец служители да готвят нарко преврат.Сега Киевска Русия е окупирана на над 40 000 000 наши братя там са нанесени трайни жестоки икономически и психологически вреди.Вреди за трилион долара е понесла и Руската федерация..ПО този повод предлагам САЩ да арестуват виновните длъжностни лица вкл за кървавия терор в Сирия,Либия,Украйна .Лицата живеят в САЩ и получават яки заплати и осигуровк

65

Гост+

преди 6 години

Непокорна е Русия, правилно са го казали. Какво ще се прави ако санкциите не помогнат?...

64

чарли

преди 6 години

До Анонимен:Упражнявай се повечко в правописа !

63

Поп Андрей

преди 6 години

"Двамата сенатори наричат Руската федерация "враждебна, непокорна държава,"Даааа, трябва да е покорна...................

62

Анонимен

преди 6 години

Американците да си оправят кочините Афганистан, Либия, Ирак. Там няма руснаци да им пречат. 16 години са в Афганистан, а хората бягат. Бягат от Ирак.

61

Анонимен

преди 6 години

Ролята на Москва в Сирия е положителна, спаси Сирия от ислямизма, на който помагаха западните държави да се бие срещу Асад.

60

към 61

преди 6 години

Не само французи и германци са постлани на територията на непокоримата Русия. По време (1918-1920) на тн гражданска война Русия е била нападната от всички страни от чужди интервенти в това число хамериканци и англикоси. Така че и техните кости не липсват на руската земя.

59

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е била непокорима и доста французи и германци са постлани на нейната територия.Само хамериканци липсват.

58

Анонимен

преди 6 години

Всичко ви плаши СССР-ски алкохолици ...Особено ви плаши цената и качеството на Бояришник, защото това е най-важно за руското население.Нищо друго не ви интересува, освен да се напиете за да виждате къде живеете :)

57

СССР

преди 6 години

Не разбрахте ли ,че нас нищо не ни плаши,бе г***ведаааа !

56

Анонимен

преди 6 години

Сирия,Ирак, Либия ... диктаторски режими, дошли на владт с руска помощ и оръжия!Това май го забравихте, а?Същото е в Афганистан, Куба, Венецуела.Затова сърадат хората там!СССР ги докара до беди и войни!

55

Анонимен

преди 6 години

Бравооо!Санкции до дупка за Путин!Жалко за народа, който страда заради късия.

54

ГЕРБ forever

преди 6 години

До Анонимен 53Недей да злословиш Чучи, защото Баце е приятел на Путин и ще заповяда да те екстрадират в Сибир където ще рашките ще ти разширят *** безусловно!