53

анонимен

преди 6 години

а сащ са чисти като момина сьлза те с тероризьм не се занимават само 58 ракетикьм сирия 350 милиарда за орьжие на са убииства на премиери и атентатипо света от 1944 не мирясват само воини крьв и сьлзи

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52На разпад подлежи единствено руската ***. Първи са Чечня и Дегестан! 1 милион квадтатни километра от Далечения Изток ще отидат към Китай а Курилите къ Япония. Крим, рсърствено се връща на Украйна.

51

Анонимен

преди 6 години

Украйна трябваше да се разпадне, както Югославия и Чехословакия или Австро-Унгария. Украйна беше съветска, комунистическа изкуствено създадена държава от Ленин. Както се радваха на разпада на СССР, така трябва да се радват на доразпадането на изкуствените държави от СССР.

50

от Анонимен 45

преди 6 години

До Анонимен 49Не визирам себе си , а живота като цяло - верно е, че бедни и глупави има навсякъде. Но повече глупави има тука. За тях стандартът е повишен, защото могат да ядат домати на Кавала.

49

Анонимен

преди 6 години

Празни приказки. Войната в Сирия ще свърши. Крим се върна в Русия след разпада на СССР. Донбас като Косово иска независимост. Всичко е по европейски.

48

Анонимен

преди 6 години

До 45 То си е твой проблем , какво си усетил. Бедни и глупавви хора има и в Германия и в САЩ. Неможем да съдим по теб.

47

Анонимен

преди 6 години

Омразата поражда омраза! Чувствата са взаимни!

46

Факт

преди 6 години

До АнонименВсъщност САЩ са напълно покорни на Израел.Русия в някаква степен-също,идеята е да е напълно.

45

леле

преди 6 години

До Анонимен 43 Много добре сме били, а аз не съм усетил нещо....брех,да му се не види.

44

Хм

преди 6 години

До АнонименЧудесни примери си дал за американска "демократизация":Сирия,Ирак,Либия!Екстра си живеят там след американската намеса нали?

43

Анонимен

преди 6 години

До 38В почти всички - нямах предвид НАС.Всяка попивка над 250 000 отиват в Гърция . Още 50 000 отиват по света. Заведенията са пълни , автопарка по- малко става все по нов. Стандарта се качва с темпове. Това че сме тънъли 50 години в режим ... Не са ни виновни запада. Сами сте си виновни вие пенсиите живяли по него време . Сега ние младите носим вашето бреме.

42

Анонимен

преди 6 години

Вашата роля кравари в Либия, Египет, Ирак, Афганистан и тн. Ако ви слагаха санкции досега да бяхте умрели от глад. Недосегаеми.

41

А бе

преди 6 години

Изплюха камъчето накрая:"...РФ е враждебна,НЕПОКОРНА държава...."Там им е болката на американците-една непокорна държава повлича крак за други и плановете за тотално световно господство отиват по дяволите!Досега успешно се справяха с други "непокорници" като ги унищожаваха,пардон,демократизираха,ама тука нещо удариха на камък.Какво пък-нека играят по-твърдо,тая война вече омръзна,нека приключва!Ама после да не се вайкат за ада,който ще им се стовари на главите...Няма да ни липсват,ама никак!

40

Анонимен

преди 6 години

До Иван ПешевНапротив Пешев, руската *** съзнава, че и след 100 години няма да настигне икономически Запада, затова гледа да му прави мpъсотии и да му създава изкуствени трудности.

39

скат

преди 6 години

Кучето си лае - керванът си върви. Многото нерви са резултат на безпомощност. А по отношение на това кой с кого се гаври - я се опитайте да вникнете какво става...нещо да се е чуло от Русия ? Нищо, нали ? Взели са си пуканки и гледат новините пред телевизора.

38

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПравилно си го написал. Почти цяла Европа живее добре. Трябваше да добавиш "с изключение на нас". А на кого са покорни САЩ, та да се покори и Русия на него?

37

Анонимен

преди 6 години

Санкции, пък Клинтън уреди Русия с концесия да добиват уран от американски мини. Истината не е това, което пишат по сайтове и вестници. А що няма санкции за космическото сътрудничество, от което капят милиарди и за двете страни.

36

Анонимен

преди 6 години

След освобождението на цяла източна Европа с помощта на САЩ . Те продължават своята мисия за махане на робските режими - Сирия , Ирак и Либия. Успех на народите там дано скоро поемат по пътя на свободата ! Слава на САЩ и всички войници дали живота си за демократичен свят.

35

Анонимен

преди 6 години

До РуснакРуснак или руски ***? Защото руснак такива глупости трудно ще напише.

34

Анонимен

преди 6 години

Мачкай гнусерите от руската лай.няна ***. Благодарение на Великия Американски Народ се освободихме от мизерните опикани алкохолици от русия. Да живее САЩ!!!