15

почна се

преди 6 години

Вчера Германския президент заяви че САЩ вече не са световен лидер!!!

14

Анонимен

преди 6 години

ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ НЕ СА МИЖИТУРКИ.МЕРКЕЛИЦА ТАМ НЯМА ДУМАТА.ПРЪЦ

13

Анонимен

преди 6 години

16 - САМО ЗА ТОВА ДА СЕ ТРЪСКА 3000 КМ, НЕ МИ СЕ ВЯРВА. МОЖЕШЕ ДА ГО КАЖЕ НА РУСКИЯ ПОСЛАНИК В БЕРЛИН.ДОТИЧА БАБИШКЕЛАТА, ДОТИЧА В СОЧИ, ЗАЩОТО Я ПРИВИКАХА.

12

Българин

преди 6 години

Накрая ще се окаже, че само ние сме били прецакани в напъните си да лижем американски и брюкселски ***.

11

Анонимен

преди 6 години

БЕ МНОГО Е ИЗОЛИРАНА ТАЯ РУСИЯ БЕ. ПУТИН В ПАРИЖ, ИСПАНСКИ МИНИСТЪР В МОСКВА. ЯКИ САНКЦИИ, РУСНАЦИТЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ПО УЛИЦИТЕ.

10

Анонимен

преди 6 години

Е, ИСПАНИЯ СИ ИМА СОБСТВЕНА ПОЛИТИКА.НИЕ НЯМАМЕ. НАШАТА ВЪНШНА ПОЛИТИНА СЕ ПРАВИ В БРЮКСЕЛ И БЕРЛИН.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен12Меркел търчала да се съветва с джуджето!!! Русофилите винаги се държите като невменяеми като говорите за Путин. Кремълския психопат не може да стъпи и на малкия пръст на Меркек, пък камо ли да я съветва. А я Сочи беше за да го предупреди, че санкциите ще се засилят ако не озапти башибозука си в Донбас. И обстрелите на сепаратистите веднага спряха.

8

Меркел

преди 6 години

Бреее ще ме зарежат всички..какво ще правя със всичките тези *** който пуснах в Европа??Абе ще ги върна на мойте верни приятели от БГ..Те винаги залагат на губещата страна..

7

чудомир

преди 6 години

Русофилите в България са срам за Русия.То,всичките са полуграмотни,объркани същества които не могат да напишат два смислени реда.Германия е най големия търговски партнйор на Русия от ЕС.Германия купува на най ниски цени газ от Русия от всички в ЕС.Поне,четете и се информирайте малко преди да пишете.Меркел не цепи басма нито на англичаните които искали да напускат,нито на американците които искали пари,нито на руснаците които решили да се правят на коубой в Украйна.Германия е най стабилната иконо

6

Анонимен

преди 6 години

До падането на фашисткият режим в Русия така ще бъде!

5

М. Рахой...

преди 6 години

Коментиращите по-долу....., май не са разбрали какво е написано.... Четът.....по диагонал...

4

Анонимен

преди 6 години

Статията е типичен пример за руската хибридна война. Санкциите си остават и Испания се придържа към тях. Сферите на сътрудничество не попадат в санкционните ограничения. Но руската пропаганда разчита на невежеството и подвеждащите заглавия, които довеждат русофилите до див екстаз. И до пропагандни изводи от типа на :"Всички си гледат интереса само България не".

3

Баи х.и

преди 6 години

Пак сме прецакани...тъкмо включихме на втора европейска скорост,която е по бърза от първа и европа ще катастрофира..хахахахаха..

2

Циник

преди 6 години

Мурксул ....събира отпадъка от войните на американците, плаща милиарди на американски тарикати, те я плюят (напълно заслужено впрочем) ...и тя ще си спука разширените вени да им угажда! Санкции....губи мириарди от пропуснати сделки с Русия - САЩ я нарича - лоша, и иска да намали вноса ....явно испанците - първо мислят за държавата си, и после за *** марионетки от Берлин, и Брюксел!

1

Овцевъда

преди 6 години

И ко правим сега а???една по една членките ще въртят дупета..тъй тъй,големият батко им каза да се оправят сами..права си бабо меркел,тежки времена настават за европата..