55

Анонимен

преди 6 години

Кога Крим стана украински? Запада защо не протестира тогава?

54

:) :)

преди 6 години

бе Гурбетети не схвана ли че санкциите са само за наивитети като теб. Дори Германия на баба ти Мергел е с ръст от 6% при стокообмена с Русия за 2016

53

кака Стрина

преди 6 години

Интересно в случая е какво смятат да правят нашите "велики управленскиумове" събрани под строй от бившия пожарникар и настоящ министър-председател,който като послушен лакей отново ще чака инструкции от своите господари вБрюксел и Вашингтон.

52

Безработен

преди 6 години

Работилият по публикацията екип на пълен сериоз ни убеждава, че руския енергиен министър Александър Валентинович Новак всъщност се казва Алексей Новак.Да ви кажа ли какво демонстрирате или сами ще се сетите?

51

Анонимен

преди 6 години

Нашите управници са т.ъ.пи и американски ***. Какво ни пречи да имаме търговски отношения с Русия. За участието ни в "санкциите" имаме ли компенсации. Дреме им на руснаците за санкции. Що оръжие изпродадоха, ще ги съборят другия път. Ама ние ще ядем кожения пирон

50

Руски Цар

преди 6 години

Всички се кланят на Руский цар! В това число и Испания! Владимир Владимирович I, по божията Милост, Император и Самодържец Всеруски, Московски, Киевски, Владимирски, Новгородски, Цар Казански, Цар Астрахански, Цар Полски, Цар Сибирски, Цар Херсонски-Таврически, Цар Грузински, Господар Псковски и Велики княз Смоленски, Литовски, Волински, Подолски и Финландски; Княз Естландски, Лифландски и други; Господар и Велик Княз Новгородски на ниските земи и на всички северни земи Повелител!

49

Го4о

преди 6 години

До кога ще Ви обяснявам? Санкции от ЕС има само срещу определен брой руснаци, които не могат да получават визи за ЕС и САЩ! А санкциите на Русия с/у ЕС са "друга бира"!

48

един там

преди 6 години

До анонимен 78, Ами отиди в Румъния и ще разбереш как са! Сложно е да се каже дали са по добре от нас или не! Ем Ще се пълнят курортите с румънци много ясно! За тях и златните са на юг-по топла е водата, пък е по-евтино от в Румъния! Имай в предвид, че и Румъния е почти три пъти по-голяма по население от България! За тях курортите на север от Варна са нещо като курортите на Севеерна Гърция за нас!

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78Не знам как е в Румъния, ама всеки празник Златни пясъци се пълни с румънци и все с нови коли.така е, щото 89-та опаткаха Чаушеску и няколко генерала от Секуритате и нямат проруска сгaн.

46

Четиво за русофили

преди 6 години

До dkПрочети отново какво означава "шрьодеризация" и ако не го разбереш помоли някой да ти помогне. Не става само с пропаганда, трябват знание и акъл!

45

Анонимен

преди 6 години

Русифилчета, 75,76,77 с нелепите си коментари предизвиквате негативни реакции не само към себе си, но и към господарите си.

44

dk

преди 6 години

какво лошо има от шрьодеризациятаиди виж зап европа как си живеят навсякъде газово парно,топла вода и в най малките къщурки а плащат нищожна цена за техните доходиа ние ток въглища дърва и студ(ама верни на ес слушах сутринта куневица и ми призля как отново лази в краката на макрон

43

Анонимен

преди 6 години

Дойде Герджиков, тръгна държавата. Върнаха се лудите гербери, държавата пак спря, пак съвети, сороски експерти, ръждясали самолети. Само концесиите тъгнаха пак.

42

Четиво за русофили

преди 6 години

До Анонимен 71Трябва да четеш преди да говориш неверни неща. Преките загуби на България от санкциите и най-вече от контрасанкциите, защото ние не изнасяме санкционни стоки са 20 милиона евро на година. Русия отдавна ни отряза от пазарите си под различни предлози, като този процес започна още от началото на 90-те години. Има статистики и може да свериш назад въя времето, че това, което ти казвам е истина. И фалиралите фирми ме са фалирали заради санкциите. Това са русофилски лъжи и руска пропаг

41

Анонимен

преди 6 години

Само наш Бай Боко спира всички проекти, които му кажат "началниците".

40

Анонимен

преди 6 години

71 дори да има фалитали те са фалирали от санкциите стига глупости бе

39

Анонимен

преди 6 години

До Един българинПутинофилите не могат да дадат пример за това. Ние не произвеждаме почти нищо, което да попада в санкциите. Обратното обаче е в пълна сила! Кремъл ни налага санкции, само заради това, че подкрепяме санкциите и това е част от хибридната война.

38

Анонимен

преди 6 години

56 я помисли малко как може страна с 1.3 ттл БВП да изнася за 1.3

37

Анонимен

преди 6 години

56 колко е вуншната търговия на Русия я пак стига хуморески бе

36

Четиво за русофили

преди 6 години

До ЧЕТИВО ЗА КАПАЧКИПознавателната стойност на написаното от теб струва по-малко и от смачкана бирена капачка. Можеш да излъжеш единствено пияни русофили на сборището край яз. Копринка. Те вярват на всичко и всеки, който възхвалява Русия. Но нормалните хора няма да се хванат на лъжите ти.