35

Анонимен

преди 6 години

До грешкаАз пък видях руски безработни на кайманите! Да бе, безработни, регистрирани в тяхното бюро по труда от пет години, а бяха на почивка за два месеца! И двамата бяха безработни и с четири деца!

34

Анонимен

преди 6 години

60 пак са двойно повече олигарсите

33

Циник до BURZUM

преди 6 години

Алаходупецо....думата пр*ост...хората са я измислили да опишат възможностите на тебеподобните ....В твоя случай обаче - науката търси нова дума...

32

Анонимен

преди 6 години

Купува евтино защото е гигантска икономика и потребява, отделно само отоплението в Германия колко потребява е в сравнение с нас? Еми естесвено ще ползва и отстъпки. Ние само плюеме, разваляме сделки и после цивриме ама защо сме най бедни, ее за това

31

грешка

преди 6 години

До Един българин аз по БГ курортите и по средимземноморските такива, честно да ти кажа не съм видял олигарси ,а руски пенсионери или семейства с по две три деца.Това са руските туристи които съм виждал там -на почивка в хотели или в собствените си вилни имоти.Все пак олигарстите в Русия са 160 души ,в САЩ са 202 души така пише в сп.форбс.

30

Четиво за русофили

преди 6 години

До 55Ако беше по-начетен щеше да знаеш, че с термина "шрьодеризация" се нарича процеса на корумпиране на западния политически елит за да лобира в полза на руските интереси. Носи името на Герхард Шрьодер продал се за няколко милиона евро на Газпром.

29

ЧЕТИВО ЗА КАПАЧКИ

преди 6 години

До Четиво за русофили -незнам дали на някой в Русия му пука за износа вноса точно с Испания/основно руснаци почиват по два пъти в испански курорти и са желаните клиенти/.Обаче като става дума за изно-внос за 2015-2016г. от Аг.Блумбърг: средно Русия изнася са света от 850 млрд.до 1,05 трлн.долара,а внася от света : за 400 -450 млрд.долара, или всяка година Русия генерира излишък в търг.си баланс +500 млрд.долара оттам излишък в плат.баланс +270 млрд.долара.Така че Испания е много малък проблем.

28

Ха- ха- ха

преди 6 години

До 0Най-добре е да се нарчеш 00, за да си в тон с нещата, които си написал. Меко казано са много нелепи, глупави​ и неотговарящи на действителността.

27

Циник

преди 6 години

Ако Мурксул е истински дипломатична, и умна би намерила начин да се разбере с Путин. От чисто прагматична гледна точка. Путин не е глупав...би разбрал взаимоизгодните отношения - суровини срещу ноу-хау.Той никога няма да се оттегли от Крим....това би означавало, че е наистина чист агресор.Ако Горбачов не беше разрешил - всичките републики и до днес щяха да козируват на Кремъл - не съм му фен, но САЩ ме отвращава с двойни стандарти, лъжи, и лицемерие

26

Четиво за русофили

преди 6 години

Понеже русофилите не разбират от икономика ще им кажа някои цифри.Стокооборота между Русия и Испания бележи "внушителните" 5.3 млрд.$, като руския износ е за 2.5 млрд. а руснаците внасят испански стоки за 2.7 млрд.$. Всеки, който има два грама мозък в главата може да разбере, че *** няна капацитет да изнася за Испания, но испанците искат да примамят руснаците да им купуват стоките и да примамят туристи. Но все пак $5,3 млрд. Е незначителна сума за страна с БВП $1.3 трилиона като Испания.

25

Анонимен

преди 6 години

До Още един БългаринИ какво изгубихме от санкциите "срещу" Русия ? А известно ли ви е точно какви са тия санкции СРЕЩУ ?

24

0

преди 6 години

До Ха- ха- ха егати изолацията ден прз ден в кремъл се редят на индиска нишка и походно легло европалячовците на джуджетата /гей 7-клуба на куците и фалирали пилета/а зад това и поотделно Германия, Франция и др.наливат пари в русия с нови заводи и инвестиции санкционират със сев.поток 2 с рекордни покупки от Газпром с нов завод на мерцедес, Унгария,Швеция Чехия с нови руски реактори за АЕЦ и договорви за обог.на уран и т.н.Или казано по просто санкциите са за БГ чушкопеците.

23

Муахахахаха

преди 6 години

До Един българин горките бедни руснаци -със собствени имоти и почивки /поне два пъти годишно /средно статистическите /, а "богатите българи -заеми да си платят сметките за ток и парно зимата.Русия е санкционирана, и то как: ЕС купува рекордно газ, -2016г.- бавария инвестира 16 млрд.евра;Западния олигарх Ротшилде прехвърлил В Русия 375 млрд.долара за 8 години, само миналата година 35 млрд.долара е налял в Сахалин. Германия строи в Русия с нови заводи на Мерцедес и Опел през 2016г. и сев.поток 2.

22

Циник до Чудомир

преди 6 години

Недей да срамиш Чудомир!Виж как се пише кАубой...патриот...и собствените имена - с главна буква...неграмотнико!Другите били неграмотни...а ти си от "версиите"

21

Анонимен

преди 6 години

Зрада, да ге!!!

20

няма сметка

преди 6 години

Европа ще разбере рано или късно че заради превратаджиите в Украйна не си заслужава враждата с Русия а и вече запада губи доста пари и работни места.

19

Ха- ха- ха

преди 6 години

Безименния руски *** се скъса да пише небивалици и хвалебствия за руската *** и за военнопрестъпника Путин. Истината е, че Русия е в изолация а срещи с джуджето стават само когато то се самопоканва, както случая в Париж или за да му се каже в очите, че ще яде дебелия, ако не възпре убийите си в Донбас както в случая а Меркел .

18

Анонимен

преди 6 години

Бедни, бедни Плевнелиев. НАТО си отива, а ти още не си разбрал май-

17

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП НАСТЪПИ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ПО ЛАПИТЕ. МНОГО СА ГЕРМАНСКИТЕ КОЛИ В АМЕРИКА, КАЗА ТОЙ И КЛЪЦ - ЩЕ ИМ СЛОЖИ МИТО, ЧЕ ДА СТАНАТ ДВОЙНО ПО-СКЪПИ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ.А НАТО? - Вече трябва да му се пише реквиема.

16

тик так

преди 6 години

Анти Руската коалиция се пропуква,след речта на Меркел в Мюнхен преди няколко дни се чакат сериозни промени в Европа.