14

АТАКИСТ

преди 7 години

до 14 Къде минават кантар? В Унгария има кантар ...къде другаде?

13

Анонимен

преди 7 години

9, то и в Европа денонощно да минават по 50 тона тирове и там пътя ще се накъдри, колкото и да е качествена настилката. Само че там ги спират още преди да са стъпили на магистралата.

12

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ,Като не познавате принципа на контрол, не лъжете! Претоварват само българските камиони, които движат вътрешен транспорт, всеки, който минава граница, минава и кантар. Миналата година се опитаха да ограничат малко претоварването, но едно лоби надделя и не е това на превозвачите.

11

az

преди 7 години

До СУЛТАН ЕРДОГАНтурците като са *** ,няма нужда някой да ни настройва срещу тях. Те сами си го докарват като идват в НАШАТА държава, карат пияни, убиват безнаказано по пътищата и не спазват законите ни. Такава *** няма място в България

10

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна лъжа! На всяко превозно средство му се иска винетката при напускане на страната и ако няма я заплаща на място, това са транзитни автомобили, които е лесно да се види кога са влезли и кога излезли.

9

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ НАСТРОЙВАТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - БЪЛГАРИ И ТУРЦИ :)))БОСНА, СЪРБИЯ И КОСОВО ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ДЕТСКА ПРИКАЗКА :)))

8

КраЗ

преди 7 години

Атакистчето, магистралата се е накъдрила ,не от камионите,а от некачествено строителство ! Кажи една отсечка, поне 10 км , построени както трябва ! Няма. В цяла Европа,трафикът е денонощен ,камион след камион , а магистралите им - самолетна писта !

7

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ИМАМ НАБЛЮДЕНИЯ, ЧЕ НАПОСЛЕДЪК МАСОВО НИ ЗАОБИКАЛЯТ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ :)И 300 000 ДА МУ Е ГЛОБАТА , ПАК НЯМА ДА СИ Я ПЛАТИ, ЩОМ НЕ ПЛАЩА И 300 :)ЩЕ СЪБИРАТЕ ТАКСАТА НА ПУНКТА, А НЕ ДА ГО ОСТАВЯТЕ САМ ДА КУПУВА :)И ТАКАВА СИСТЕМА НЯМА НИКЪДЕ :)В ТУРЦИЯ ИМАТ СТИКЕРИ НА ВСЯКА КОЛА, КОГАТО КОЛАТА ПРЕМИНАВА ОТ НЯКЪДЕ , ИМА СЕНЗОРИ АВТОМАТИЧНО ГО ТАКСУВАТ ,СТИКЕРА Е ГОРЕ НА СТЪКЛОТО, РЕГ. НОМЕР НЕ ВИНАГИ СЕ ВИЖДА ПРИ ЗАДРЪСТВАНЕ :)МЕРКЕЛ И ТРЪМП И ПУТИН, СЕ СДОБРИХА С ЕРДО, ЩЕ ЯДЕМ ДЪРВОТО

6

АТАКИСТ

преди 7 години

до 1Педеругго, Новите участъци на магистрала Тракия в дясната лента са заприличали на лунен пейзаж, точно заради свръх претоварените тирове - български турски и сръбски. Няма кантари, няма нищо- дясната лента на Тракия е цялата на вълни и ръбове от тия тонажи. И остава и да не плащат винетки тия турски *** викаш?

5

anonimen

преди 7 години

Като не им изнася,да минават през Гърция.

4

Анонимен

преди 7 години

3 хилки глоба и пак да кара без Винетка. Тиквара много ги е разглезил, да не раздразни случайно Ердонасран. Глобяваш на място! Който не може му взимаш паспорта и докато не плати никакво мърдане.

3

Анонимен

преди 7 години

Стотици камиони и хиляди автобуси... къде ги видяхте, уважаеми журналисти? Ама заглавието да звучи гръмогласно...

2

zeus

преди 7 години

Само едно не мога да разбера, толкова ли е трудно да се сложи една будка за винетки на всяко ГКПП и митничаря да не ги пуска без лепната винетка?

1

Анадолски

преди 7 години

Ееее безсрамници...как може да подминеш България с тези лъскави пътища вее еййй...:-):-)