34

ПРЕДЛАГАМ

преди 7 години

Турски тираджии карат без винетки... 3 бона глоба на място........и бръснене мустака на сухо.

33

ивчо

преди 7 години

сетиха се, че и турци и румънци си карат в Бг на слободия, нищо не ги заплашва. Онзи двама уби и изчезна вие глоби чакате да платят. Правят нарушения, карат като извънземн и им пука че камера ги снимала илу акт им написал някой.Като в гръцко ,конфискация на място....

32

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е наглите турски и наши тираджии да си плащат каквото трябва!Претрепваме се по разбити пътища платени с нашите данъци и с приходите които не сме получили.Нали Боко Тиквата се хвали на всеослушание с направените магистрали,но след броени месеци всичко е в руини,и заради некачествена изработка,и заради претоварените тирове.Реват че няма пари за пенсионерите ,но се крият страхливо като трябва да натиснат тираджиите да си плащат винетките!Да се въведе незабавен контрол/плащане!!!

31

До Султан Ердоган

преди 7 години

Добре ли си човече? То бива възхвали, то бива хвалебствия но прекаляваш. Защо не оставиш хората сами да преценяват? И колкото повече крещиш с главни букви толкова повече хора настройваш срещу теб и Ердопосран. Най-великия, най-най??? Хайде стига. Когато свали руския самолет трепереше като лист и веднага поиска помощ от НАТО, защо ли? Защото знаеше, че с Турция е свършено. Спаси го благоразумието на Путин а не трябваше. Не можеш да убедиш българина страдал 500 години от турско робство! Глупав си.

30

Анонимен

преди 7 години

Те ще заобикалят през Скопие и Солун и България ще загуби милиарди печалба и ще закрие магистралата.

29

Анонимен

преди 7 години

Егати - толкова ли няма система, която за отчита минатия трафик на превозното средство - 500 км граница.Интернет има всеки, само агенциите митница и пътища нямат, но поскоро не искат.Ще се спрат далаверите.Може и задължително да включат продажба на винетката към транзитно преминавищете - с номера на превозното средство.Но пак да уточним - прозрачността намалява парсата, така че накрая пак българските шофьори ще плащат- пътен данък, винетка, тол такса, акцизи, непреки данъци и заеми...

28

нормално е

преди 7 години

От къде пари за винетки при тази икономическа криза в Турция ?! Всеки гледа да мине тънко ! Лирата се обезценява ,икономиката буксува ! То не става само да пляскаш по площадите и да викаш колко Ердоган стабилизирал турската икономика ! Реалността е съвсем друга ,а не такава каквато се опитват да я изкарат на митингите в подкрепа на султана !

27

Анонимен

преди 7 години

Аахахахаха...кантар на КПП...това да не ви е КПП на склад или пристанище, бре?

26

Партиен член

преди 7 години

До КраЗ.Много точно.

25

Боримечката

преди 7 години

Българио,Българио,какво ли ти е наред?На запад отдавна са го измислили хората,всичко е електронно,неси платил-не се вдига бариерата.То едни автомати за плащане на глоби неможете да измислите още.

24

БАТАКист

преди 7 години

Кантари, кантари за ТиР по КПП-тата има в Бг, Унгария, Хърватска ,че и в Австрия -на Бренер ( нищо, че е в сърцето на Европа ) ! Панимаеш ?

23

СУЛТАН ЕРДОГАН

преди 7 години

ТРЪГНАЛИ СТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С НАЙ- ОПАСНИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА, НОВИНИТЕ СА ТЕНДЕНЦИОЗНИ, СПОРОВЕТЕ БЯХА ДО РЕФЕРЕНДУМА,РЕФЕРЕНДУМА МИНА:)ПУТИН СЕ ЧЕТКА НА ЕРДОГАН,ТРЪМ ПЪРВИ ГО ПОЗДРАВИ И ПРЕДСТОИ СРЕЩА, МЕРКЕЛ ПРИЗОВА ДА СЕ СПРАТ СПОРОВЕТЕ И СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ ИЗВИНИ,ИЗРАЕЛ ПУБЛИЧНО И ОФИЦИАЛНО СЕ ИЗВИНИХА, В МОМЕНТА ЕРДОГАН Е В ИНДИЯ , ПОСЛЕ В КИТАЙ, ПОСЛЕ В РУСИЯ, ПОСЛЕ В САЩ,ТУСК И ЮНКЕР ПОИСКАХА СРЕЩА , СТОЛЕНБЕРГ ГО ПОЗДРАВИ,ВСИЧКО ЗА 1 СЕДМИЦА,А ВИЕ , КАКВО ГО РАЗДАВАТЕ ???ХА-ХА-ХААААА

22

Анонимен

преди 7 години

до 21 Че тази глоба се отнася и за българските тираджии без винетка. Прочети статията внимателно, бе маллоумниик! Тъъъппп ли сиии???

21

Анонимен

преди 7 години

До Е80хубави лоши пътищата това е положението пичкато не им отърва да не преминават през Българияда си правят сметката!

20

Е80

преди 7 години

Бъдете обективни а не субективни. Само турски тираджии ли карат без винетки, че точно върху тях се фокусирате? Според вас заслужават ли ги тия пари които искат? Състоянието на пътищата у нас са знаете ли в какво дередже? Всеки месец пада по един ел.стълб върху главите на невинните хора?

19

АТАКИСТ

преди 7 години

до 17Кантар има за тирове в Европа преди да се качиш на магистралата. Не като влизаш в дадена държава. Къде си виждал кантар в лентата за тирове на КПП, бе лъжец?

18

АтаНкиста

преди 7 години

Не е запознат. Виждал е камион само на снимка, но е агресивен както вожда си !

17

turk

преди 7 години

za kakvo da platq? daje shte mona prez gyrciq....

16

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТ, на всяко наше КПП!

15

Анонимен

преди 7 години

До az,Какъв процент от преминаващите през България предизвикват катастрофи? Много по-малък от нашите убийци!