34

Анонимен

преди 7 години

Решетников е дал някоя пара за обучението на рафаелчо. А какво е направила нинова в замяна е тайна

33

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!

32

Анонимен

преди 7 години

Синчето на нинова е взело степен бакалавър в Бъркли през 2016. Останал е там да работи. Това ли трябва да е примера за младите българи. Да бягат от родината си в уредените страни?

31

Ха ха ха

преди 7 години

*** и градивност... нещо не ми се връзва.

30

Циник до 39

преди 7 години

Не ти ли спряха левчетата от Позитано? Изборите ги загубихте!Или ти си от идеалистите - каскетчии?Виждаш ли отзвука?Всички ви обичаме....До смърт!

29

Анонимен

преди 7 години

Така и не се разбра, кой е платил за учението на синчето на корни в САЩ. Там е много скъпо и дори да спечелиш стипендия пак за четири години учение ти трябват около половин милион лева. Да не би решетников или газпром да се спонсорирал учението???

28

до Божил

преди 7 години

За престъпленията на БКП прошка да искат членовете на тая партия като Бойко Борисов.Корнелия Нинова никога не е била член на БКП.Факт.

27

Гюнтер

преди 7 години

Бедни ми Ботев,бедни ми Захарие....Извинете,те не знаят какво правят..

26

До 29

преди 7 години

Нужна е малка корекция на онова, което си написал.Не "ако всички млади хора бяха като синчето на Корнелия", а ако всички талантливи млади българчета имаха възможностите на това синче и АКО СЕ ЗАВРЪЩАХА В БЪЛГАРИЯ, тогава тук такива като Корнелия щяха да мият прозорците и подовете на офисите им.Чалгата и героизацията на мутрите бяха обмислено натрапени като пример за подражание.В първите години след 1989 идолите на младите българи бяха съвсем други, а това не беше изгодно за новите"капиталисти"

25

Анонимен

преди 7 години

Герберчета,знам че много ви се иска Корнелия да се махне и да дойде някой като Мишо Миков,който да не ви мъти водата,ама не сте познали.Нинова ще остане и ще ви вади далаверите всеки ден.Победихте я благодарение на купените в последния момент медии,роми и цялата ЦИК.Но победата ви е пирова и временна.Мачът изобщо не е свършил,а тепърва започва.

24

марин

преди 7 години

Я не замазвайте далаверата с цената на газа , която излез наяве , вие натиснахте КЕВР по поръчка на газовия мафиот Дончев и компания , а пък сега се чудите с Радев как да замажете работата !!!!

23

До Циник

преди 7 години

Женицата наистина е много безочлива.Няма какво да се чудим.

22

Анонимен

преди 7 години

Станко разбрахме те либе.Сега като разгонена лелка по Бойко кажи какви благини ще има-Повишение на заплатите-Повишение на пенсиите със 10лв.-Повишение на тока-Повишение на храните-Повишение на винетките-Смазване на престъпността-Магистрали с дупки-Двойна ограда по границата-Министрите с колела на работа-Учителите с пистолет на работа-Дъщерята на В.маринов на борсата, а не в РВДИ т.н.докато построите комунизмаТа един такъв хубав живот се задава, кеф.

21

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

20

Божил

преди 7 години

Нинова ще се извини ли на Българския народ за престъпленията на БКП,ще поиска ли прошка???

19

Анонимен

преди 7 години

Ако всички млади хора бяха като синчето на Корнелия България нямаше да е на това дередже. Младите хора тук вземат пример от ББ /може и да си разработван като мутра, но това няма значение/ и виждате докъде е стигнало образованието на младите. След няколко години няма да има дори по - грамотни гора от бъдещия министър председател. Тогава какво ще правим!!!

18

Анонимен

преди 7 години

До *** нагла: Пропуснал си и краля на захарта и шеф на отбор самообявил се за ЦСКА. Знаете кой. И той е виден социалист. Тази сутрин пък даваха по телевизията шуменския им депутат - Иван сикаджията "благодарение" на чиято кандидатура БСП загуби в иначе червения Шумен...

17

Курнелия нахална

преди 7 години

Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете си за какво става дума...

16

Анонимен

преди 7 години

Синчето на Корнелия работи в САЩ и чака да вземе гражданство

15

скункс за Курнелия

преди 7 години

Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП