94

Анонимен

преди 7 години

Гербераската по??мив заля сайта. Какво ми атакувате Нинова, управлявала ли е досега? Не. Колко бедни у нас едвам оцеляват, около 3 милиона. Колко управлява Токвара, 7 години. Най-бедни ли сме, най-болни и умиращи, с най-голяма миграция, да така в! Тиквара ще разсипе и останалото и 2020 България ще рухне икономически.Нещо за икономиката и сел.ст-во да предвиждат, нищо! Без икономика къде виждат развитие и растеж? Заради Умната Тиква 2 милиона са навън.И като му се търси отговорност, ще в избягал.

93

Анонимен

преди 7 години

Тя се казва Корнелия, а синът й - Рафаел?!Каква жилка имат тези? От Цоцоман махала в с.Крушевица ли тръгва всичко или има неща, които не знаем?

92

Зоолог

преди 7 години

Има едни маймуни с много червени *** - това е Нинова ! Тази никаквица не престана с идиотиите си - хората и казаха,че не става ,но тя -не! Време е Борисов да и даде не ягодка ,а банан. Ами това обичат всички маймуни.

91

Joko

преди 7 години

Тази още не може да се побере в кожата си... Съвсем е изпушила.. То бива злоба, бива ама нейното вече става безинтересно. как я търпят "мъжете" от БСП ?

90

Пияния юмрук

преди 7 години

КСНС ще задължи всеки да е*е по пет пъти на ден! Деца трябват! Ако ще и безразборно :)

89

...

преди 7 години

Споко смазването на пантите ще извърши свинката.

88

...

преди 7 години

Не само ще го смаже. Ще го нарита на към Банкя.

87

Циник до 105

преди 7 години

Ъхъ...ще го смаже!*** има достатъчно мас...и пантите да си смажеш, че скърцат - та се не трае!

86

...

преди 7 години

Нинова ще смаже ББ.

85

Минаващ към Анонимен

преди 7 години

Анонимен каквото и да ти се обясни, не можеш да го разбереш. Нямаш достатъчно вещество и никога няма да имаш.

84

Анонимен

преди 7 години

др.Курнелио хайде да обясниш как продаде мината за 1лв.като заместник министър и колко пачки направи оттам и как твоя синковец го издържаш с 1500лв.депутатска заплата......

83

изнервен

преди 7 години

Тези от БСП вече не знаят къде са. И как точно КСНС ще решава демографската криза и бедността, бе ***? Стига безсмислени и кухи лозунги - ще има ала-бала, общи приказки и пожелания и до там. Тези проблеми не се решават така.

82

Анонимен

преди 7 години

Днес кофите са сякаш магазинчепреравяни от сенки-скакалци.И всичко в мен разпада се, руши сещом с поглед срещна техните очи.Положиха в събранието клетваи химна даже тъжничко звучи.Не вярвам в лъжите им, поредни.Защо Темида непробудно спи?Днес гневно се обръща Левски в гроба.Газ, ток, лекарства - лъвски скок!Как искам да помогна, но не мога.Безсилен е дори самия Бог.България забравена от всичкиразпада се пред моите очи.И гневен ще приемам твърде личнонародна мъка, болка и сълзи

81

Д-во Светлина

преди 7 години

Ние не можем да разберем как и защо трябва да се вярва на БСПарката Нинова,която явно има много къса памет,но ние все още помним как ни обещаваха СВЕТЛО БЪДЕЩЕ изатова чакахме по 10 години за лека кола Москвич,Трабант и Шкода /по 7-8 месеца за телевизор,пак с месеци за хладилник...как ни се казваше,че банани,портокали и мандари ни може да имаме САМО по Нова година и то САМО по три килограма и други "красоти" на комунизъма и социализъма-повече,не! Мерси!Не си хаби лафовете,моме! Не ти вярва ме!

80

Анонимен

преди 7 години

Изключително грозно е тези русколизовци и червени национални предатели да се снимат пред портретите на най-светлите българи патриоти.

79

мутра бе

преди 7 години

Я! Тая не беше ли от Позитановската престъпна групировка?

78

отврат

преди 7 години

Докога ни занимават с тази шантава жена?Руски речитатив. Нищо общо с българската действителност.

77

Протон

преди 7 години

България вече си има национални герои на 21 век и те са две жени - Мая и Корнелия!

76

Христо

преди 7 години

Не знам кой и натиска копчета на тая, но съм на 100% сигурен , че става дума за много, ама наистина много пари....

75

Анонимен

преди 7 години

Я Нинова е гласувала за Герб и си търси отговорността за нейния глас.Защо го е дала на герб.Явно причините поради които тя е гласувала за тях и програмата на герб се разминават, но пък поне е честна, че няма доверие в нейната партия.