86

Хехе

преди 7 години

До АнонименАми разбират се екстра след като чужди банки и фирми дерат здраво

85

Анонимен

преди 7 години

До такъв е мат'рялмного ме заинтригува описаната в поста ти т.4, дето заради ГЕРБ сме карали 20 годишни таратайки. Като гледам какво се движи по улици и пътища бая модерни и нови машини. Това трябва да са хора на бсп-то. Ако бяха спечелили, всички ли ще получим бонус нова кола? Ако дават следващия път гласувам за тях!

84

Парламентарно робств

преди 7 години

До 97 ДЕДО ПОПДедо попе, не че не съм съгласен...Ама знаеш ли колко пъти слушам величествения български химн, толкова пъти се просълзявам... и в следващия миг си задавам следния въпрос - добре де, що за хора са тези, които се строяват в парламента, заклеват се, след това слушат химна на България и в момента в който свърши започват най-нагло, без всякаква жал и човещина да грабят, унижават и убиват собствения си народ и родина...Ае кажи Дедо попе к'ви са тия 'ора... м***мка му...

83

Анонимен

преди 7 години

До М, да ...обоснови се как бсп + оп ще управляват с изпълняване на обещанията си съгласувано, че нещо не ми светва.За мен ГЕРБ добре се разбира с ЕНП, за разлика от дсб, която уж е в същата група, а не се усеща комуникация.бсп с кого ще комуникира в ЕП, понеже нищо не се чува за обратна връзка от ПЕС. С бсп изглежда никой от ЕС не желае да общува. Има нещо гнило.

82

М, да ...

преди 7 години

До БгЗащо? Борисов да отстъпи мандата на вторите, т.с БСП! БСП+ОП е по приемливо, така българите решава, а не ЕС/отвън/!пп. ЕНП едва ли ще може да си играят с БСП, както с ГЕРБ!

81

М, да ...

преди 7 години

До 86 АнонименГЕРБ знаят на кого да плащат в ЕС! Държавата се източва, срещу опазване кожата на ББ/ щели да го убиват/! Удобен и изгоден е ББ да е начело на властта в България!

80

ognyanz

преди 7 години

Формулата за съставяне на правителство ще бъде доста сложна. ПФ искат увеличение на пенсиите, Марешки - действия срещу картела на горивата. И едното и другото няма да му харесат на Бойко. А и броя депутати, който ще съберат ще е на ръба на необходимия минимум. Сигурно такова правителство, ако успеят да го направят, няма да изкара дълго.

79

карина

преди 7 години

Ако не знаем, че се провеждат избори бихме си помислили, че се провеждат някакви мазни борби със състезателен характер и в тях печели ГЕРБ понеже е най-лъскаво намазан . Нищо ново не се случи всъщност - така наречената победа става все по-трудна и със затихващи функции. Все така няма да се сформира свестен кабинет. Все така ще ни управляват същите физиономии, които ако не друго спечелиха нашия откровен присмех. Предсказуеми до болка.Чакаме следващата оставка .

78

такъв е мат'рял

преди 7 години

Та, въпроса ми е - що за екземпляр трябва да си за да гласуваш за новата мутра на хоризонта - Магарешки?!Това явно са някакъв нов, съвременен вид мутро-чалгари...

77

такъв е мат'рял

преди 7 години

Контингента на ГР/ОП ясен:1.мощната структура готови за лапане членове-майкопродажници - 90 000 души + членовете на семействата им - смятайте;2.всички в държ. администрации и администрациите на големите фирми, банки,телекоми и т.н. внедрени от ГР/ОП срещу съответното снизхождение на властта към тях;3.купените гласове на ***;4.градивното "долу комунистите" на успешно опростачената част от населението, които са супер доволни да джиткат с 20г. таратайки по новите развълнувани магистрали

76

Бг

преди 7 години

хахаха колко злоба :Д съжалявам хората гласували за БСП

75

АМИ СЕГА, ТИКВО

преди 7 години

ГОЛЕЕЕМА ПОБЕДА, НЯМА ЩО. ДОКАТО ТАКИВА ПРОСТИ ПРОСТАЦИ И МУТРИ ВЪРТЯТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НА ПРЪСТА СИ С ГАДНИ МУТРЕНСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИ НОМЕРА, ДОКАТО НА ТЪПИЯ НАРОД НЕ МУ ОМРЪЗНА ДА СЕ СПЪВА, ЦИТИРАМ"В ЕДНА СЪЩА ТИКВА", ВСЕ ЩЕ СМЕ ТАКА БЕДНИ, ПРЕЦАКВАНИ И СМАЧКАНИ ОТ ПРОКЛЕТИТЕ ГЕРБ

74

Анонимен

преди 7 години

Абе разбрах,че в Сливен ГЕРБ буквално са размазали БСП.В Столипиново също.

73

Анонимен

преди 7 години

Народа да стяга колана 1 при гроб ни очаква ново вдигане на данъци ,цени и такси, очаквайте скоро и такса въздух , гарантирано от гроб

72

Анонимен

преди 7 години

Досега си мислех,че Европа само си затваря очите при изборните фалшификации в България.Сега разбрах,че тя ги и извършва.Посещението на Антонио Лопез не беше случайно.Той донесе заповедта на"началниците",Корнелия Нинова да бъде спряна.И тя беше спряна със стотици хиляди купени ромски гласове,подкупи,дадени и в определени кръгове в самата БСП и разбира се чудовищната манипулация с"мъртвите души",която ЦИК разигра в нощта след вота.Корнелия Нинова обаче не трябва да мълчи за тоя изборен грабеж.

71

Йордан

преди 7 години

Ако БСП е лява партия в точния смисъл на думата щеше да спечели, но тя не е такава. Ние н.е я виждаме с ГЕРБ но не я виждаме и с БСП. Не разбирам какво правим. Не разбирам как сме недоволни и сваляме някого а след това го поставяме пак с нови надежди за по-добро. Аз гласувах без да вярвам в тези за които гласувах и колко ли са като мен? Само и само да намаля влиянието на ДОСТ и ДПС. Дано поне това съм успял

70

Копейкаджия

преди 7 години

Добре е ,че спечели Бойко така ще вържем надницата за няколко години напред. Ура

69

М, да ...

преди 7 години

Много ще са смешни сега "принципната" ОП как ще се извъртят така , за да подкрепят Борисов-3 !

68

Анонимен

преди 7 години

ЕТ,,ББ-ГЕРБ", трябва да се разпадне, на негово място да се появи истинска дясна партия обърната към средния и дребен бизнес, само тогава може да има просперитет за България !Разбира се и търсене,,под дърво и камък"на чуждестранни инвестиции, а не да разчитаме само на европодаяния,каквато е идеята на ГЕРБ.

67

:-)

преди 7 години

изселниците,айде обратно в Анадола, откъдето сте дошлинищо не става от вас - сума пари потроши Ердоган за транспорт,а вие се оказахте неграмотни :-):-):-):-)после що не ви уреждал статута в Турцияза какво сте му, бе овце ..имената не можете да си напишете даже:-):-)