46

Тинтири Минтири

преди 7 години

Предсрочни избори, народът е недоволен, сваля управляващите (за 2-ри път). Иска промяна. И след изборите - пак същия.Има нещо шuзoфpeнично в тази работа. Аз лично не виждам надежда.

45

:)

преди 7 години

Само ГЕРБ за вас. Мизерия, дългове и фалити. Който не знае какво иска... получава нагла мутра от СИК.

44

Сорос умре

преди 7 години

Плачете ***.

43

Анонимен

преди 7 години

Yes, Bulgaria, Хиподил и Рамадан са АУТ, АУТ, АУТ

42

Анонимен

преди 7 години

Положително:1.Управление ще има,вместо пак избори с горе-долу същият резултат.2.DOST не влезе.3.ДПС е за първи път 4-та политическа сила.4.Ония сектанти от "автентичната десница"отидоха на кино.5.Дончева и Първанов- тоже.4 и 5 няма да получават и субсидия,защото за коалициите има само за влезлите,освобождват и имотите.Минуси:1.Боко и компания.2.Волен.3.Марешки е човек както се казва"знае как се случват нещата".Той ако се развихри....Абе ако мога да кажа нещо-плах оптимизъм.

41

Анонимен

преди 7 години

Със стара техника до Марс как да стигнеш?Мисълта ми беше,че мисля,че знаете.Няма смисъл.

40

Лютви Местан

преди 7 години

Правата и свободите на турските изселници са нарушени. Ние от ДОСТ внасяме жалба в ЦИК и европейския съд за правата на човека за блокадата по границата. Тя е незаконна и очаквам виновниците да си получат заслуженото.

39

Анонимен

преди 7 години

И каква стана тя? Със 2 500 000 човека уж гласували си лапнахме милиони субсидиики! Къде са останали 4 000 000 бе селянжъри неможахте да ни успите да гласуваме за тикви за децата на комунистите и за "умни" селянжъри! А??? Няма как да ни успите много сте "УМНИ" а ние като по прости не ви се вързахме на лъжите! Никой селанжърин неможе да излъже ПРО.СТИТЕ да гласуват. Не кълвеме на *** да знаете!

38

До Маркс

преди 7 години

Бсп получи двоен че и триен резултат! Умре ти оная работа!:))))

37

А Н Т И

преди 7 години

до 32После да не се питате защо България е на дъното.---------------------------------------------------------------Колега, тя България отдавна е на дъното,и нито нормалния европеец иска да идва тук,нито нормалния българин иска да остане !!

36

Адвокат на Местан

преди 7 години

Изборите са невалидни. За пръв път в България се блокира граница и се спират правата и свободите на турците в Турция.

35

Минаващ до 34

преди 7 години

Джамбазки снощи твърдо отрече коалиция ОП и ДПС в какъвто и вариант да е! Така че твърдо махаме ГЕРБ - БСП, БСП -ДПС и ОП - ДПС, Нинова също беше твърда, че няма да е с ДПС! Другите комбинации всичките са възможни!

34

ДО 33

преди 7 години

С ВИЗШЕ СА ПОВЕЧЕ ЗА БСП ОТ КОЛКОТО ЗА ГЕРБ ! КОЛКО БАБИ СА С ВИСШЕ ?!

33

пророка Олег

преди 7 години

Поредната трагедия за глупавият народ.Асфалт паша след 2 години отново осрран ще предизвика избори. Тиквата мандат няма да завърши никога. За да не носи отговорност.Амин

32

Анонимен

преди 7 години

ТОКА И ПАРНОТО ПОСКЪПВАТ !!! ЕТО ВИ ПОДАРЪК ОТ ГЕРБ !!! НЕ Е ШЕГА !

31

До 31 Анонимен

преди 7 години

"Другият вариант - БСП+"патриоти+ДПС също е вероятен"Патриотите и ДПС в коалиция? Не знам, може и да е вериятен този вариант, все пак в България живеем, но ще ни се смеят и кокошките :)

30

Анонимен

преди 7 години

Кой освен бабите гласува все още за БСП?

29

Анонимен

преди 7 години

Е събраха се! Боко, Сидеров и Марешки в коалиция!После да не се питате защо България е на дъното!:)

28

Анонимен

преди 7 години

Очаква се управляваща коалиция между ГЕРБ, с "патриотите" и Марешки - общо 134 депутати. Другият вариант - БСП+"патриоти+ДПС също е вероятен, поради факта, че Бойко Борисов много добре знае в какво състояние е довел България и може и да не иска да е пак на власт, разбирайки добре, че не е за премиер. Вероятно точно затова Бойко Борисов подаде оставка преди няколко месеца.

27

Анонимен

преди 7 години

БСП Е ЕДИНСТВЕНАТА ,КОЯТО ЩЕ Е КОРЕКРИВ ! ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ ПРОДАДАТ ЗА 30СРЕБЪРНИКА !!!