126

б

преди 7 години

Герб играят с дпс по-места,кьде явно, кьде не.В Севлиево,при кмет от герб,измислиха нова дльжност:заместник кмет по сигурноста,естествено от дпс на 25 години!

125

Цветан Цветанов

преди 7 години

Бойко на колене пред Сидеров, Каракачанов и Симеонов. И това доживях....

124

Борислав

преди 7 години

Обясни моля,защо сьм тьп :)!А,какво ще кажеш за преференциалния вот 11/11,например?

123

Анонимен

преди 7 години

До БориславTъпичък си Бориславе... Щом пишеш подобни глупости. ..

122

Борислав

преди 7 години

Точно тези 5 процента разлика са купения ромски вот,който социолозите не предвидиха.Купен с парите откраднати от санирането!

121

Американ

преди 7 години

До 34488Това не е хубаво, а глynaвo - трябваше да гласуват с "не избирам никого" за да е ясно, че имат отношение. А така излиза че са така доволни, че им е все едно.

120

34488

преди 7 години

Най хубавото на тези избори е това че по-голямата част от имащите право да гласуват са разбрали че от изборите не следва промяна и не са гласували.

119

Анонимен

преди 7 години

Колко % са гласувалите не мога да намеря резултати, дали са минали 50

118

СМАЯН .....

преди 7 години

До по-далече от РусияПодобни приказки на фона на възможностите на Руската наука, Руските патенти, Руските технологии, Руските икономически въможности, са направо смайващи от просташка и каква ли не гледна точка.....

117

Анонимен

преди 7 години

До Цитат от форум в &qu.БСП са една фирма,с наследен бизнес, с крадени пари от дядовците и бабите им.За тях е важно парите да се въртят и отново да с върнат в техния джоб и на наследниците им с милиони печалба!Това е българският Социализъм,наречен от Бай Тошо-недоносче!

116

ПРЕДПРИЕМАЧ

преди 7 години

До Анонимен 121Предприемачеството се извършва само и единствено в условията на законите на държавата. Тези закони пазят българските патенти, българските технологии, българските продуктови, процесови и системни разработки и т.н.....Тези закони са работа на държавниците и народното представителство - държавниците са тези, които определят правилата на играта.

115

Мирослав

преди 7 години

Айде стига вече с тоя купен вот и измишльотини! Бойко не може да купи 1 милион и 200 хиляди българи! За трети път са първи на изборите, значи има хора които му вярват! Другия път идете и гласувайте като не ви харесва сегашното положение! Хем ревете, хем не гласувате... Само цъкате пред компютрите и толкова. Не е важно кой ще управлява, важното е как ще управлява! Айде честита победа на Бойко!!! Комунисти умирайте от яд!

114

по-далече от Русия

преди 7 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

113

фортекс

преди 7 години

След победата на Бойко еврото се вдигна, а $ е 1,79 лв .

112

Цитат от форум в &qu

преди 7 години

БСП не са нито социалисти, нито комунисти, просто ръководството и е от децата и внуците на олигарсите от полит-бюро, от ЦК, ДКМС, докато симпатизантите и са от бедният българки народ. Така крадените, бедните и онеправданите се надяват на чудо червените милионери, т.е. техните палачи, да се смилят и да им дадат подаяние. Това няма как да стане никога! Затова тази партия е обречена, поне докато не се пречисти напълно и не стане истински представител на бедните слоеве от населението.

111

Анонимен

преди 7 години

Скрий личната карта на баба си, спаси България от комунизма.

110

Поздрав за Банкя

преди 7 години

Браво Бойче,гоуем си!Поздравяваме те с песента "Кукавица".Сещай се защо....

109

Анонимен

преди 7 години

Браво ! Най - българската партия печели изборите над рускотурските партии въпреки манипулациите с турската заплаха !

108

Анонимен

преди 7 години

до 119 ; достойни десни крадци;че те всичките са наследници на корифея на апашите костов

107

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

преди 7 години

С КУПЕНИЯ, МАНИПУЛИРАН И КОРПОРАТИВЕН ВОТ, БОКО ПАК ИЗЛЪГА МАТ'РЯЛА, ЛОШИЯ МАТ'РЯЛ, НА КОЙТО ВСИЧКИ ЩЕ МУ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА, ДОКАТО ДОСТОПОЧТЕНАТА ТИКВА НЕ ХВЪРЛИ ВЛАСТТА, ЕЙ ТАКА ОТ КАПРИЗ И ТЪПОТИЯ. ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН И ДА Я ПОЖЕЛАЕ ПАК НЕИСТОВО И НЕ ПОТРОШИ МИЛИОНИ ГРЕШНИ ПАРИ,ЗА ДА УГОДИ НА ПРОСТАШКОТО СИ ЕГО. НАЛИ ПОМНИТЕ:АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЗАТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ.ДА, ТОЙ НАИСТИНА Е ***, АМА ВИЕ ДЕТО ГО ИЗБИРАТЕ,КОЛКО СТЕ ПРОСТИ, АМА МНОГО СТЕ ПРОСТИ.ТОВА ВИ КАЗА БОКО