92

Анонимен

преди 7 години

Това си е Google translation 1:1 от български.

91

до 93 от Shakespeare

преди 7 години

Не мога да разбера какво точно се опитваш да кажеш. Просто го написах така, както трябва да е на английски език. Всъщност в Англия съм от 10г. и имам британски паспорт, освен български такъв. Сигурен съм,че пиша, чета и говоря на български език по-правилно от теб.

90

Big joke

преди 7 години

Ха ха ха people who sent only to here :DИ даже "изпращам" е поставено в мин.време! Ще рече, хората които изпратиха, само до тук! ха ха ха ха Е няма такава държава. Представям си ако някой чужденец спре на улицата случаен минувач и го попита на английски. например къде е най-близкия супермаркет. Цял свят говори английски като втори роден, само у нас още си мислят че някога, като са учили руски в училище , са си ок с езиците.

89

Анонимен

преди 7 години

А пък днес.бг-то, Вие се научете да приписвате правилно!!!

88

Анонимен

преди 7 години

Рибата, извинете не робата, ха ха ха ха хааа...Давай сидньо, къде си?

87

...

преди 7 години

преди 3 часаСтига с този английски ! Да не сме британска колония! Да сложат пиктограми.Когато американци и британци са бомбардирали София, небето е горяло и отвъд Балкана! Точно по това време - януари 1944. Какво сме им направили...................Ами обявили сме им война без причина, за се мазним *** хитлер и те като велики нации дошли и ни напердашили, а ние като мишки и до ден днешен ревем ЗАЩО та ЗАЩО...ти поне сега разбрали защо?

86

Антиидиот

преди 7 години

Провинцията трябва да се освободи от Софийското робство.В провинцията може да сме бедни, но поне не сме из *** де растяликато Софийските *** нгал оидни българи

85

Германецът Карол/Кир

преди 7 години

Нормално е за българите да са проостоват народ. Срам ме е, че съм българин.

84

Онуфри Провинциалния

преди 7 години

До 95- Да, но нямаш власт Столичанино :) И не си прав , не растем по дърветата вече, сега ядем доматите с колците, но поне се научихме да правим разлика между пипер и чушка :) А млекОто в магазина съм сигурен, че не идва от Южния парк. И друго- преди Пожарникарят всичко беше по мед и масло и кражбите повсеместно си вървяха по график. А простотията...Тя започна още от Радка Пиратка...

83

Пука ми

преди 7 години

До Анонимен 90Кво *** прайш, такъв съм си от малък, езици не говоря, а чужбината я гледам на картички. О, Пари, Пари, коги ли ще видя и аз Алфеловата кула?

82

Пука ми

преди 7 години

До дедедеЕ, ти явно знаеш по-добре колко се стараят с английския на летищата във Францата.

81

Анонимен

преди 7 години

До От другаде 74В провинцията моето зайче още сте в каменната ера и живеете по дърветата.Между другото мога да се обзаложа че напислият тази простотия е провиниалист (нагъл и ***).Докарахте на власт един *** провинциален пожарникар та да сте си лика прилика.А сега се чудим защо държавата е една опростачена руина.......Ако имах власт щях да ви заточа в концлагер в Сибир....

80

Анонимен

преди 7 години

"Изпращач" откога е с Щ в края?

79

Анонимен

преди 7 години

До ShakespeareПостове 78 и 79 са кандидати за пишман англичани.......Това бълг*арака в 2017 е като Бай *** през 1917.......НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО.

78

дедеде

преди 7 години

До Пука миНе само, че пишат на английски на Шарл дьо Гол, ами и го говорят перфектно. Работил съм на българско летище и истината е, че нивото на летищните служители у нас е най-ниско от където и да е било. Цари тотална връзкаршина, на никой не му пука какво знаеш и какво можеш, а само кого познаваш. В Бургас и Варна за лятото наемат млади студенти, които буквално носят на гърбовете си всичко, докато "постоянните връзкари се скатават"...ама вече заради ниските заплати и студенти се намират труд

77

Анонимен

преди 7 години

Притеснително е, че "журналисти" пишат думата 'летище' в средата на изречението с главна буква. А картечарският словоред с повече запетайки, отколкото смисъл, е непоносим.

76

Анонимен

преди 7 години

До Пука миПо коментарът ти личи че не си излизал от България да не говорим че на Шарл дьо Гол не си и стъпвал. Такива са много голяма част от българите,т ъ п и,необразовани но пък със самочувствие.Жалка картинка.

75

val

преди 7 години

ЦЯЛАТА ВИ РАБОТА ТАКАВА! НАЙ-ГРУБИТЕ И НЕКАДЪРНИ СЛУЖИТЕЛИ ПО ЛЕТИЩАТА СА В БГ. КАТО СПРЕТЕ ДА НАЕМАТЕ САМО С ВРЪЗКИ ТАМ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА. УЖ КОНКУРСИ,УЖ ТВА ОНОВА АМА СТЕ ПЪЛНИ ПУЙКИ

74

Пука ми

преди 7 години

На мен в чужбина не ми пишат на български, па било и на развален.Ако пък някой си мисли, че на летище Шарл дьо Гол са се постарали да му напишат на английски, лъже се.

73

vens

преди 7 години

To: Anonymous 61You are a hidden lemon!