21

Иван

преди 7 години

Сервитьори и бармани нали има, какви други кадри трябват. Другите кадри са отдавна в чужбина и пращат редовно пари към България.

20

Как да работа като .

преди 7 години

Как да работя в БГ фирма като срещу заплата от 600-700 лева ме карат да бачкам и събота , нямам болнични нямам извънреден труд , нямам категория ,няма качествени работни дрехи, изпълнявам всякакви задачи въпреки че не са включени в трудовата ми характеристика и най - важното шефа все вика няма пари фирмата а си купува последни модели мерцедес .......... Гладът за кадри тепърва се задава .........

19

идеалния работник

преди 7 години

Идеалният работник: сутринта работи на полето, в ранния следобед продава апартаменти (брокер), в късния следобед продава бързи кредити ("финансист"). За 430 лева на месец!

18

гарантирано

преди 7 години

2015 в България са се родили 52 000 бебета, 45 000 са емигрирали и 110 000 са умрели. Гарантирано от т.н. ЕТ герб-буда.

17

Noname

преди 7 години

В Европата на нашите маймуни им подхвърлят банани. Вярно, че са поомекнали и с петна тук - там, но са си банани, а в България все още се пробват да си хванат маймуни с трици. Някой по-хитри слагат и по някоя обелка от банан в триците за аромат, но *** с обелка не може да и задържиш вниманието и в крана сметка отива при скапаните европейски банани ;)

16

правилното заглавие

преди 7 години

Правилното заглавие трябва да бъде: 80 процента от кадрите не могат да си намерят свестни шефове. Когато шефът е посредствен, той се заобикаля само с други посредствени. Така му е по-комфортно.

15

на всеки три месеца

преди 7 години

Българският работодател е влюбен в нискоквалифицираните кадри. Дава им минимална заплата и ги сменя на всеки три месеца!

14

Ерхтбгхж

преди 7 години

Как да няма кадри .....кадри колкото искаш у маалата!А ако там не ви стигат на лъвов мост може да намерите инженери,доктори, IT спецове ....Изгонихте работливите ,съвестните и кадърни хора от БГ с вашите 400лв и унижения....ДГД бг предприемачи!

13

Лотос

преди 7 години

Тая Мариета Захариева да се обърне към Бойко и да го пита Защо аджаба ти изгони младите и кадърните хора и сега да няма кой да работи?

12

чарли

преди 7 години

Колко плащат тези фирми,карат коли за 50 000 лева а на кадрите ако ги има дават по 380 лева / за месец /.

11

Анонимен

преди 7 години

на никой вече не му се работи за чест и слава и за едно благодаря.

10

ВЪПРОС

преди 7 години

Нали има вложени стотици милиони в Ромите за Квалификация , даже от родилния дом още .Защо не ги издирят и да им предложат работа ?

9

Атлас

преди 7 години

Таз година глад-догодина "баровците" ще си бачкат самички....

8

Така е

преди 7 години

В началото на демокрацията имаше призив от БСП : Елате н България , тук има високо квалифицирана и евтина работна ръка. И ето до къде стигнахме.Незабавното увеличение на мин. пенсия на 30 лв. и мин. роб. заплата на 800лв. и маже да се намери някой и друг " кадър"

7

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

КВИ КАДРИ ,БЕ......ТЪРСЕТЕ СИ "СОЦ-РОБИ НА ТРУДА"!НАЛИ ИСКАТЕ ----РАБОТА ЗА.... "без пари"!!!??????????АЗ, СЪМ БЪЛГАРИН------РАБОТЯ ЗА ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

6

Експертно становище

преди 7 години

Е какво ? Какви са тези лъжи бе????Ниските данъци пък са основен елемент от държавната подкрепа???ЛИберасовите корпорации си имат подкрепа по ЗНИ освен това ни данъци плащат нито каквито и да било други такси или осигуровки !

5

майнатайм

преди 7 години

Глад за гладни кадри.Ами измряха .

4

само да предложа

преди 7 години

Как така няма кадри? Готов съм на секундата да докарам бригада от строители. Заплащането което обаче получават работниците е 60-65 GBP дневно заплащане за общите работници и 100-150 GBP за монтажници

3

Анонимен

преди 7 години

Бе за какво са ви кадри ,нали си имате роби?

2

ss

преди 7 години

"43 на сто от предприемачите очакват помощ от държавата, за да успеят да пласират продукцията си." ей за тва ще фалирате !!! а за проблема с кадрите --> започнете да плащате като на европейци и може и да стане работата ! всичко европейско даже и с печалбата само не и заплатите ... ами не става така !