18

Анонимен

преди 7 години

На предишни избори винаги съм гласувал за ГЕРБ, защото наистина вярвах, че ще подобрят положението в страната. Но след анти-българските им изпълнения през последните две години ме е срам, че съм го правил. И не, БСП, Атака и всякакви знайни и незнайни не са решението - те са даже още по-големи изменници. Решението е народът да се вдигне. И да измете всички, до последният оял се хрантутник. Пълно прочистване, за което събитията от 1997 г. да изглеждат като разходка в парка.

17

Stroitelen nadzor

преди 7 години

Ste gi mestiat na po-udobni i po-chisti mesta za Koleda v Bankia, Bistrica, Borovec, Samokov i Boyana...uspokoite si nervitli!

16

Анонимен

преди 7 години

Горките хора. Правилно искат да го затворят, но дали има къде да го преместят? Според мен трябва да е извън града и да нямат възможност да идват към градовете изобщо - т.е без транспорт.

15

Кочо

преди 7 години

Тия момичета, дето ги пресрещат от училище, бащи и братя нямат ли? Или ще стоиме, ще търпиме и ще ривеме? Айде стига педалщини, а!

14

Анонимен

преди 7 години

"Бежанците" вън от България!

13

До урко

преди 7 години

Що в изоставено българско село?Да отиват в турско такова!

12

Анонимен

преди 7 години

Хората масово се опитват да продават жилищата си в близост до тоя коптор. Патрулките само регистрират присъствие и се правят на глухи и слепи - разни 18-20 годишни нерези редовно пресрещат момичетата след училище, гонят ги да опипват, а често им ровят из чантите за пари. Това не е нормално и тия бежански общежития трябва да се правят извън населени места, да има здрава охрана и докато не получат статут да не могат да излизат свободно.

11

Урко

преди 7 години

Защо не ги пратят в някое изоставено българско село, далече от цивилизациятатам ще си живеят спокойно, ще садят лук и пипер, ще гледат кокошки да се изхранватселото ще е заградено с ограда, както беше България едно време при соцаще има армия да ги пази да не бягат от хубавия живот

10

гербист-столичан

преди 7 години

Това са си чисто политически манипулации. Защо точно преди изборите се прави това?Българинът е гостоприемен и добродушен, тези хора на протеста са заблудени, но не са виновни те, а тези които ги подвеждат. Нека да бъдем гостоприемни и да забравим за всякаква ксенофобия, това не е за нас. Да има разбирателство и заедност, а не разделение. този митинг не трябва да се разрешава точно преди изборите ни.

9

татунгер

преди 7 години

много брадати тия майки бе...

8

Овчар от овча купел

преди 7 години

Тези на снимката са ядрени физици, водят дискусия относно наличието на Х-бозони в неутронната плазма

7

никога вече герб

преди 7 години

ГЕРБ ни прави на и.диоти,нищо ни я ще им го върнем идват избори.

6

До 1 GG

преди 7 години

Това са децата. Не ги ли виждаш как си играят!

5

Анонимен

преди 7 години

Те не искат в България, ние не ги искаме тук, Меркел еднолично взе решението да ги покани, не е питала никой, следователно лек път до Германия!

4

Анонимен

преди 7 години

Вижте сега, институцийките. Спрете да обяснявате на "електората" за сухата вода и дървеното желязо. ЩЕ ги махнете тея *** по един или друг начин. Ако не ги махнете, ЩЕ махнем вас, и после тях. Резултатът ще е един и същ - ор.ките - в Мордор.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с момичето от НБУ, което изчезна в района ? Бъчварова и това ли ще обърне на "предизборна провокация" ?

2

Анонимен

преди 7 години

Вън акбарясалите тарамбуки от България!

1

GG

преди 7 години

Това ли са майките с деца...