58

Анонимен

преди 7 години

алооо, 'толерастите'!!!! къде видяхте жени и деца на снимката, нещастници? отделно, въпросните уриниращи и задяващи 'бежанци' да не би да са жени-арабки? искате да кажете, че някоя нещастна, бедна сирийка, си надига чаршафчето и си уринира на улицата? или че подсвирква на мъжете и им намига, или ходи да ги щипе по задниците?

57

Анонимен

преди 7 години

Малко момиченнце на първия учебен ден:Мамо, защо раницаа ми е толкова тежка?Аллах Акбар, мила дъще!

56

бобо

преди 7 години

Колко % от бежанците в този център са от СИРИЯ?????И колко са нелегални????? Защото аз съм от ОК и не всички бягат от Войната в СИРИЯ...............Да ги пращат на Нивите да си заработват социалните помощи!

55

мюфтията

преди 7 години

До ПапатаТи нито си папа, нито католик, нито дори християнин. Може да провокираш, да лепиш каквито си искаш етикети, но това не значи нито че си прав, нито ти дава морално превъзходство. Всъщност, дори е обратното, г-н клеветник.

54

Папата

преди 7 години

До мюфтиятаТи си долен нацист и не желаеш да си културно обогатен... Тези хора носят древна култура по стара от македонската... Ама вие не разбирате заслепни от омраза и ксенофобия... И къде ги видя тия гаменчета и мъжа аз виждам само малки деца и майки ... бягащи от ужасна война...

53

мюфтията

преди 7 години

До "Папата"90% от тия навлеци са млади мъже, които дори не са от Сирия. Където станат малко повече и следва бум на престъпността - грабежи, изнасилвания, тормоз над случайни минувачи. В този конкретен бежански център също преобладават агресивни и нагли гаменчета. Не че не ги знаеш тези неща, просто подкрепяш инвазията, г-н "папа"

52

Dino

преди 7 години

Zashto redaktorite negligirat NFSB?Zastoto Gerb gi e strah,nai-mnogo ot tiah.

51

гражданин

преди 7 години

Тази вредна за Европа политика ще бъде променена скоро. Така че няма какво да се притеснявате за външния натиск. Още малко трябва да издържим, за да не пуснем безконтролен наплив и да избегнем всички останали последващи екстри - насилия, конфликти, ноу гоу зони, тероризъм... Изритаха "бежанците" от центъра на Париж. В Германия се подготвя улеснена схема за екстрадиция на навлеци... време е и тук да си върнем част от загубеното пространство.

50

Папата

преди 7 години

Нацистка ***... Напада майки с деца бежанци... Ккак може такова отношение нечовешко към млкаи дечица и горки майки бягащи от война...

49

Анонимен

преди 7 години

istenata e che USA izvarshvat tazi Politika na zamiana na evropeiskoto naselenie s drugo samo protest no toi triabva da e pred ministerstvoto samo che s orajie v raka kogato doide 1000000 bejanzi v balgaria she e kasno voinata e na praga v balgaria

48

Анонимен

преди 7 години

обаче сорос и главните ционисти в сащ са на друго мнение те искат повече милиони тъмни мигранти в европа еее.....на мен ми туриха черен печат през 2005 и ме въраха да ама аз изповядвам християнска вяра и съм бял а те не искат такива в еу

47

EVROPOL

преди 7 години

Бъчварова ги пусна да влязат у нас , щото Каналджиите си плащат за следващите Избори

46

лелеее..,

преди 7 години

Умиране има,отърване няма от тия.Как да ги разкараме бе хора? Явно,първо трябва да разкараме тия,дето ги вкараха. Трябва първо да се отстрани причината и после следствието. Не мога да подкрепя физически протеста по здравословни причини,но подкрепям идеята с две ръце. С вас съм.тези същества са от друг свят,несъвместим с нашия и практически не могат и не искат да се интегрират.Трябва да се върнат там,от където са се пръкнали!!!За нас пари и работа няма,а за тях има.Айде-бастааааа!!!!

45

болен сидеров

преди 7 години

на гол тумбак - чифте пищови .

44

Анонимен

преди 7 години

Като почнат да ощетяват Българските Ро.ми по вина на Нелегалните емигрантиС социалните помощиЩе падне веселбаЩе има "камъните падат и други работи"

43

Провинциалист

преди 7 години

Нека безпристрастният българин погледне таз вечерните новини и да си даде сметка , кои са телевизиите на които трябва да обръща внимание и ще отразят директно протеста. За АЛФА съм сигурен , че ще бъде там и ще го отразява директно. Защото съм убеден ,че никоя една от фръцлите на БТВ, Нова и Канал 1 няма да отдели внимание на протеста на патриотите, защото посланника на краварите ще забрани да се показва този протест.Тези медии отдавна работят за поробването на народа. УМНИТЕ ГЛЕДАТ АЛФА.

42

Найденов

преди 7 години

МИ НАЛИ ИСКАТЕ ГЕРБ ДА ВИ УПРАВЛЯВА. ЩО КВИЧИТЕ???? КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ ОТ ФОНДАЦИЯ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ТОВА ЩЕ ПРАВЯТ. ВИЕ СЪЩО. И ЩЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ.

41

Що е бежанец?

преди 7 години

Бежанец е дете, жена или мъж над 65 години от Сирия.Всички останали не подлежат към категорията бежанец и би трябвало или да бъдат екстрадирани незабавно от България или осъдени за незаконно преминаване на границата и вкарани в затвора.

40

Анонимен

преди 7 години

Тези деца от снимката защо не са на училище?

39

ШОП

преди 7 години

Не от "Овча купел" ами от България да изчезват тези друговерни терористи!