38

Анонимен

преди 7 години

Ром пита ром , от кой Етнос е

37

Провинциалист

преди 7 години

Не мога да разбера ние народ ли сме или стадо ***?Ако сме народ довечера трябва поне 200000 "Софиянци" да излязат на разходка не заради кучетата си , а заради самите тях ,защото положението в цялата страна ще стане нетърпимо. Не може бедния работещ освен да издържа *** *** да почне да издържа и търтеите от цяла Африка и Азия. Кой нормален човек си мисли, че тези смрадове идват тук да работят и да се интегрират? От три години АТАКА искаше ОГРАДА ПО ЦЯЛАТА ЮЖНА ГРАНИЦА.ВОЛЕН БЕ ПРАВ.

36

Анонимен

преди 7 години

Бъчварова ша оправи положението , няма страшно

35

Анонимен

преди 7 години

Ходих по Африка и какво да ви кажа - където им се доходи по каквато и да е нужда, там го правят пред всички. За тях това е нормално.

34

Анонимен

преди 7 години

Ами ние, българите, сме търпеливи, но всяко търпение се изчерпва.Спрете да наричате тези брадатите на снимката "бежанци" - ТОВА СА ОКУПАТОРИ !!! НАГЛИ, АГРЕСИВНИ, БЕЗОЧЛИВИ!Корумпираните гранични полицаи ги пускат в родината ни, тук полицаите ги пазят от нас - това е нашата държава, на тези полицаи ние им плащаме заплатите и те трябва нас да пазят от тях! ДОКОГА ЩЕ ГИ СЪБИРАМЕ ТУК ?!? КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ ?!? ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС, ИСКАТ НИЕ ДА ИМ СЛУГУВАМЕ! ДОКОГА ?!? М

33

Анонимен

преди 7 години

не съм спал цяла нощ защото не зная върнали са 5 -та афганистанци от сръбската граница пеша където ги показаха по телевизията.

32

Христо

преди 7 години

Хайде тогава г-жа Първанова да каже за изнасилената студентка преди години от един такъв "примерен" бежанец! Много са мирни, нямам думи. Редовно придружавам колежките си от университета, защото всички ги е страх! Много мои близки живеят в квартала и не смеят да излизат вечер, защото са окупирали целия квартал.

31

гербист-столичан

преди 7 години

Не става хубост насила, нека да кажем не на протестите и да търсим пътя на интеграцията и включването на малцинствата и мигрантите в обществото ни. Трябва да има разбирателство и търпимост в народа, а нетакива лумпенски елементи да внасят смут и да подстрекават народа, и то забележете че е преди избори. Някой се опитва да излъже народа, но народа си знае че само с ГЕРБ може да вървим напред към Европа и евроатлантическата идея.

30

Анонимен

преди 7 години

*** те не се различават по нищо от наще местни Роми , кръвта вода не става

29

********************

преди 7 години

Аз не разбирам защо сме срещу Бежанците при положение че сме насила славянизирани по време на Византия източник книгата на Писателя Стоян Динков Османо-Римска империя, българи и тюрки от Изд.Сиела

28

Кочо

преди 7 години

До Анонимен 25А докато протестираме и докато ги свалиме тези и после докато избереме новите и докато те разберат какво трябва да го направят, и накрая, докато го направят ще се оставиме бежанците да ни башибозучат както си щат, така ли? Има проблем и решението му е просто - бежанците да си знаят мястото и да си налягат парцалите. Не сме ги канили тук и затова ще спазват нашите правила. Ако само от бой разбират - така да бъде.

27

Папата

преди 7 години

Къде са майките с децата дето били бежнаци ?

26

ЗАБРАВИ

преди 7 години

Не може нищо да се закрива защото ЕС дава Милиарди евра за Бежанците

25

Пешо

преди 7 години

До Анонимен 19 Точно това трябва - да се измете ***!!!

24

До 24

преди 7 години

Щот жените им се сражават срещу ислямска държава

23

Анонимен

преди 7 години

До КочоЗа жалост агресията никога не е решила нито един въпрос. Или поне не перманетно. Почнем ли да ги бием те ще ни отвърнат най-вероятно с атентат. Трябва да протестираме и свалим тези, които са отговорни за липсата на мерки според мен. Знам, че не е оптималното решение, но е по-умното според мен поне.

22

Анонимен

преди 7 години

Що са само мъже?

21

Кочо

преди 7 години

До Анонимен 20С респект към нежната ти душа - какъв е изхода? След като полицията и институциите, на които дружно плащаме съществуването, не си вършат работа, а протестите са на принципа "Кучетата си лаят, кервана си върви" как да решим проблема?

20

До 17

преди 7 години

Щом само ги опипват, това е постижение за нашата полиция и лично за Бъчварова. Имат бежанците явно страх. Я вижте в Германия какво правят. Успех огромен е че още не са почнали да се взривяват и да мачкат като в Ница.

19

Анонимен

преди 7 години

До 16Не всеки мъж обича агресията като теб. Това не го прави по-малко мъж. Има си институции и полиция, но разбира се те не си вършат работата. За това хората протестират. Живеем в мирна страна все пак.