35

Анонимен

преди 7 години

Извънземните ще оправят чинията и ще вземат няколкото останали чyгънени глави, да строят социализЪма на тяхната планета.

34

Анонимен

преди 7 години

Чинията е нещо много празна ха ха ха ха да командироват някой китайски другар по food wok .....

33

До Ред гъз

преди 7 години

Стига с това било изкусвтвено, изкуствено ама си беше съвсем реално и можеше да го видиш да го пипнеш и ставаше за ядене :) Ядяхме българска храна, носехме български дрехи, нямаше безработица, бедност, битова престъпност и имаше ред. А сега се огледай и виж реалността. Предпочитам на Тато искуствения комунизъм пред сегашната реална мизерия. Аз между другото съм добре платен и се справям, но за майка ми се притеснявам, добре че при Тато успяха да си купят панелка. Щото сега без панел с 1 пенс?

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28И аз съм против сриването на мавзолея! От сградата не става художествена галерия, защото прилича на катакомба вътре, но би станала прекрасна обществена тоалетна за нуждите на народа!

31

Анонимен

преди 7 години

Този паметник е идеалната визитка на БСП ! Комунистите си приписаха Бузлуджа като история, но не си искат паметника! Двулични парчета!

30

Анонимен

преди 7 години

България ще остане в историята само с простотията си- Тиквата, чинията и т.н.

29

Red necks

преди 7 години

Да накарат комунистите сами да си ремонтират летящата чиния. След това да ги съберат всичките вътре и да ги засилят някъде отвъд Алфа Кентавър.

28

Анонимен

преди 7 години

Ами то е пределно ясно че Боко няма да го оправиПонеже същият както и Вежди РашидовСА ОБИКНОВЕНИ ЛАЛАДЖИЙЙСВИР.ка Джий Изразих се неправилно

27

х

преди 7 години

До Анонимен 28Те мавзолея го събориха защото там народът показваше твърде нагледно отношението си към комунизма и към Г.Димитров в частност. Беше станало WC.Но ако беше останал мавзолеят хората щяха да знаят кой е Георги Димитров. А сега младите хора не знаят. И по-добре. За злодеи и национални изменници като него най-доброто наказание е просто да бъдат забравени.

26

Ред гъз

преди 7 години

Прости комунягии, не ви стана ясно, че т.н. "комунистически рай" беше едно изкуствено творение, с помощта на празните чекове на брежневци и хрушчовци?И на бай тошовската поцелуйщина?Нито икономиката беше работеща, нито идеалите ви - постижими... нищо. Мит. Сън. Блян...Червени ***.И като спря кранчето др. Горбачове, какво стана? КРАХ!!!

25

Анонимен

преди 7 години

На кого е собственост постройката? Ако е на партията тя да си е ремонтира. Парите на данъкоплатеца да се харчат само за държавни постройки.

24

acca

преди 7 години

По какво разбираш червенушката - думата "***". Милото другарче цитира Маркс и червенее от злоба.

23

Анонимен

преди 7 години

Преди години простаци сринаха мавзолея, вместо да го направят художествена галерия или архив на Народната библиотека - сградата беше напълно подходяща и за двете цели. Само че от прости хора какво да очакваш? Първо сринаха готовото, пък после - ами то няма пари за ремонт на Народната библиотека ... Ми що не им дадохте тая сграда бе, лум-***-ни? Даже да я съборите не успяхте като хората, та я взривявахте два пъти. И.диоти!!!

22

Фронто

преди 7 години

Предлагам един такъв *поглед*: прототип наопъки _ празна карта. И започваш да поставяш_това да, това за префасниране, другого не! За булдо,ера. Разберете _ старо не означава непременно стойностно! \ Пиша от таблет, моля да ме извините за грешките \

21

Анонимен

преди 7 години

вищего нашия може да обещава ама като стигнем до изпълнението

20

Анонимен

преди 7 години

Да се съборя заедно с руските паметници грозящи България!

19

t-rex

преди 7 години

Да съберат вътре целия червен русофилски електорат и да го взривят!

18

Анонимен

преди 7 години

Не ми се вярваше, че е възможно, но съм съгласен с Рапонцел в случая.

17

Анонимен

преди 7 години

Партията /всяка една, не само БСП/ получава тлъста субсидия от държавата. Щом не си поддържат собствеността, която е исторически паметник, тогава държавата да им ремонтира паметника, за сметка на субсидията. Така или иначе тая субсидия са едни безотчетни пари, дето да си го кажем направо, се ползват за лични нужди на партийната върхушка.

16

Анонимен

преди 7 години

До ЖиборПълна простотия е да разрушаваш. В една нормална държава тук щяха да валят пари от туризъм. Отделно, че това е паметник на една историческа епоха, добра или лоша, няма да я промениш като разрушиш сградата, само демонстрираш простотията си.