55

XXL

преди 7 години

от това става едно хубаво студио за порнографски филми

54

Перко

преди 7 години

Паметниците трябва да си стоят. Те са част от историята - хубава или лоша. Те на никого не пречат. Комунистите трябва да изчезнат. Русия забрани КПСС, а нас още ни управляват комунисти - и явни и боядисани.

53

Batman

преди 7 години

Абе не знам защо всичко се обръща на комунизъм. Факт е че е грандиозне монумент, няма значение от коя година. И все пак чужденците и дват и снимат филми с него....Странна работа явно в Холивуд всички са монуняги и червени .......

52

Анонимен

преди 7 години

Гърците работят вече за 400 евроГърция: 51% от назначените със заплата под 400 евро

51

Анонимен

преди 7 години

Всички настоящи пребоядисани управници ядоха и пиха по време на тъй нареченият престъпен строй на гърба на народа и продължават нагло да го правят . Борисов няма да възстановява паметника . Господин Рашидов парите които харчите тъй както ви изнася не са ваши а на данъкоплатците . Държавата сме ние хората които живеем тук . Затова е редно да се направи референдум .

50

Анонимен

преди 7 години

До хПроблема е, че Народната библиотека се нуждае от хранилище за наистина ценни експонати, включително картини на известни български художници, за които щеше да е идеална именно такава сграда с климатизация и контролирана влажност в помещенията. За останалото съм съгласен с теб :))

49

До Пламен

преди 7 години

Аз за майка ми си се грижа, не съм я оставил да чака на пенсийката, ами тези семейства по северозападо дето живеят с на бабата пенсията, щото всички са без работа? Много си заблуден мойто момче, не е нормално като се пенсионираш пенсията да не стига само за режийните. Не е нормално пенсионер да е равнозначно на бедняк. Изобщо не ни е наред държавата. Като гледам как върят нещата аз до пенсия няма и да доживея ще си умра с памперс и катетър на работното място, ще дигнат възрастта до 80тка

48

[o

преди 7 години

бочко да разкаже дали си ремонтира къщичката в банкя, че много му духаше.

47

Пак ли

преди 7 години

Снимката е може би стара, може би "по-художествена". Човек си гледа конете там (майка с малко).

46

Анонимен

преди 7 години

БОЙКО БОРИСОВ ЕДНО МИСЛИ, ДРУГО КАЗВА, ТРЕТО ПРАВИ!!! САМИЯ ТОЙ КАЗА, ЧЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИ СГРАДАТА, КЪМ КОЯТО ИМАТ ИНТЕРЕС ХОРА И АРХИТЕКТИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ! ЯВНО МЪЖКА ДУМА НИЩО НЕ ЗНАЧИ ЗА ТОЗИ ШОП!

45

Пламен

преди 7 години

До До Ред *** 40Разбрах къде си, щом казваш че ти си добре, но ***... зле.Не се кахъри за нея... държавата да и бере грижата!

44

Аз

преди 7 години

Четене на диагонал .....Прочетох Борисов няма да ДЕмонтира ;-)

43

МАЙНА

преди 7 години

До Альоша. Ша обесим маминия с главата надолу.

42

!

преди 7 години

Червените пoмияpи да си се грижат за *** на Бузлуджа, ако може да се качат там и хич да не слизат при хората. Тия освен да лъжат и крадат, друго не могат, нямат работа в градовете!

41

МАЙНА

преди 7 години

Политичките да си оправят чинията , да се натварят сичките 240 *** барабар с другите *** и да излитат. Имам и шофер за нея.

40

Анонимен

преди 7 години

Решението за този паметник идеално олицетворява разделението и цялостната политиката в България - ту на една страна ту на друга, ту слушаме този ту онзи, ту ще правим реформи, ту обещаваме да не променяме нищо и в резултат нищо градивно и дългосрочно не се прави. Всичко се прави на парче и затова имаме закърпено образование, здравеопазване и т.н.... Когато решим какво всъщност искаме самите ние тогава знаем какво да правим с Бузлуджа, как да правим политика и тогава ще започнем да се оправяме

39

Гайтанджиев

преди 7 години

Какво е Бузлуджа? Място където шепа милионери изнасят реч и говорят за светлото си бъдеще пред няколко хиляди овце гладни за кебапчета.

38

Бат Боко

преди 7 години

Абе ще ремонтирам бе, другари. Само дайте парите и веднага ще ви намеря фирма за ремонта. Му-ха-ха-ха

37

Полза

преди 7 години

Бсп да върне чинията на държава, пък тогава държавата да мисли как да стегне постройката. Сградата, архитекти и художници не са виновни. Такова е било времето тогава. Държавата да го стегне и да го продаде, там за хотел, почивна станция нещо да има полза.

36

Пипон

преди 7 години

Споко народе, ГЕРБ подготвят чинията за приватизиране по 90 лв на квадратен метър, само да намерят начин да я разпарчосат - справка царските конюшни.