48

Анонимен

преди 7 години

ЕС е най-демократичната организация - един глас може да спре всичко. Правилно , демократична е , но чак толкова не е на хубаво. Затова маврите и се качват на главата.

47

Анонимен

преди 7 години

Ако дойдат 100-200 хиляди на оградата ни с Турция и ние ги спрем и те почнат да гинат по оградата, дали тогава неправителствените организации, дали самата Европа няма да се обърне срещу България?"И в двата случая България загива, но нека поне малко да се съпротивляваме. Можем даже да им помагаме да слизат от оградата обратно в Турция , с кучета , шутове , даже с куршуми.Нека да спрем войната, нека да помогнем на тия хора да си изградят домове , а не да ги пускаме тука да разрушат и нашите.

46

край

преди 7 години

Няма граница ако всеки който тръгне през нея знае че няма да го гръмнат. Сега ще трябва да загинат два-тридесет брадати за една седмица и потока ще секне. Ама за това трябват ТОПКИ а не дренки.

45

Анонимен

преди 7 години

Сега трябва да се намери начин да се спрат афганистанците да преминават нелегално границата. Да се спрат всичките.

44

Анонимен

преди 7 години

ДА КРИМ Е БИЛ РУСКИ ,ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ Е СТАНАЛ РУСКИ НАСИЛА ,ТОЕСТ РУСНАЦИТЕ СА ГО ОКУПИРАЛИ! НО КАКТО И ДА Е ,ПО-КЪСНО РУСИЯ ДАВА КРИМ НА УКРАЙНА С ПОДПИСАН МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ! КАКВО АНЕКСИРАНЕ ИСКАТ =======Абе Гурбет неграмотен, след като жителите на Крим приемат руснаците като окупатори,я кажи колко процента от жителите на Крим избягаха от руснаците след 2014?

43

до 48

преди 7 години

Абсолютно сте прав! Но САМО ВЕДНЪЖ да осъдят( с промяна на закона СПЕШНО, както е направил А.Линколн пред Парламента ИМ през 1870г!) хванта да прекарва през границата МИГРАНТИ( това е и НАЦИОНАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!) на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР( с приет ИЗВЪНРЕДЕН закон- като военно положение!), тъй като няма СМЪРТНА присъда, веднага ще СЕКНАТ тези ПРОТИВОНАЦИОНАЛНИ ТЕРОРИСТИЧНИ прояви от граждани или НЕ на РБългария.

42

край

преди 7 години

Ако първите нелегални емигранти бяха вкарани в затвора както е по закон а не бяха наричани "бежанци" от некадърните политици сега нямаше да съществува заплахата на оградата ни да дойдат орди от стотици хиляди.

41

край

преди 7 години

За стотиците хора които ще загинат по границата на ЕС виновни са политиците които допуснаха емигрантите да мислят че границите могат да се преминават безнаказано. От българска страна това е Ек Кристалина. От няколко години емигрантите целенасочено се наричаха "бежанци" без да са такива по смисъла на международните договори.

40

Анонимен

преди 7 години

бедата е че каквито и съоръжения да правим,каквито и милиони за апаратура да дадем,там работят българи които правят схеми и бизнес от мигранти.докарват по 3-4000 евро на месец

39

Граничар

преди 7 години

Сегашните граничари не ги ли учат че границата ни се охранява и с оръжие. За какво то носят. Да им тежи ли? Я да вземат да го използват.

38

цецко

преди 7 години

Нека ислямските държави приемат ислямистите. Европа е християнска. Стига! Стоп! Затворете границите. Който премине нелегално да знае че си стреля. Абе гръмнете по някоя група та другите да знаят че се пука !

37

Iedoiad

преди 7 години

Мигрант е човек с мигрена!!! Емигрант този който мигрира. Бе *** езиковеди.

36

единство

преди 7 години

Нека ЕС да бъде ЕДИНЕН, но да се обърне към НАСТОЯЩОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ на Арабски п-ов, Азия, Африка към ЕВРОПА и да кажат вдички ЕДИННО"СТОП"! 1.Затваряме границите.2.ДОСТАТЪЧНО ХОРА приехме.3.ИМА И други страни по света- особено ОНЕЗИ, които изповядват ИСЛЯМ!! 4.А и вие НЕ СЕ ЧУСТВАТЕ КОМФОРТНО в демократичните страни.5.Вашите войни НЯМА да спрат, защото са ПЛЕМЕННИ ВОЙНИ.Стойте в държавите си, разберете се, и САМО ТОГАВА ще получите ПОМОЩ за възстановяване.ПРОМЕНЯМЕ ЗАКОНА според ОБСТАНОВКАТА!

35

бай Иван

преди 7 години

Решението е елементарно Уотсън.Колкото афганистанци,пакистаци или от остров Тамбукто дойдат,да се приемат в бежански лагер,да им подарят плюшени мечета,по една българска роза,да се нагостят с шкембе чорба и при първия полет да се телепортират до родината им.За сирийците е по-сложен въпроса,защото са във война.

34

ало историка

преди 7 години

до 34и от кого го е окупирала русия крим...от османците...да не би да твърдиш , че турците или татарите които са били докарани от турците са месното население на крим ??? и с кой договор ссср дава крим на украйна ? хрушчов противоконституционно дава крим на украйна (това никой не може да направи по конституция) . всякакви последващи действия са НЕВАЛИДНИ когато търсят да узаконят противоконституционен акт . конституцията е над всякакви други закони и е основополагаща

33

Анонимен

преди 7 години

Унгарците такива онакива, Орбан бил диктатор, ограждат се с огради, не цепят басма на никого и па повече ги уважават от нас. Срам ме е от политиците ни, които все ни поставят в положение на прислужници, на подчинени.

32

На вниманието на

преди 7 години

Борисов,Меркел,ЕП, Евродепутати, Юнкер:1.Някога приемането на бежанци е било ПОХВАЛНО( когато бягахме от соца, но и ПОВЕДЕНИЕТО ни беше СМИРЕНО , когато стъпвахме на Запад.)2.СЕга това е ПРЕСЕЛЕНИЕ На ПЛЕМЕНА, ВРАЖДУВАЩИ помежду си, хора от ФЕОДАЛИЗМА.3.ОЩЕ около 1870 г.Абрахам Линколн е написал""ДОГМИТЕ от МИНАЛОТО нямат място в динамичното настояще: ЩОМ ОБСТАНОВКА е НОВА, и НИЕ ТРЯБВА да действуваме по НОВОМУ!"( по повод гражданската война за права на робите.) ЕВРОПАРЛАМЕНТЪТ през 2016 защо

31

OMG_Lucker

преди 7 години

Много мъжкарско изказване уж... ама като си спомним как Ердоганя го привика наскоро, инструктира го и го натири и става ясно доколко му стиска на Бокича. То.. честно казано сигурно не му е лесно отвсякъде да го натискат и да му извиват ръцете, ама да не се прави на мн. отворен в такъв случай.

30

до 31

преди 7 години

леко отклонение: не ги знам к'ви са, що са, но взеха златен на Олимпиадата в Рио, а ние едва взехме 3, които ни излязоха златни. Да не говорим как се изпадаше в еуфория от поредното 7 или 18 място...

29

за какво

преди 7 години

до 28да наложим санкции на русия ?? а не трябва ли първо да бъдат наложени такива на щатите заради бомбандировките над сърбия и откъсването на косово ??? крим е бил и е руски...както и беломорска тракия(рода ми има земи там) но каква е тази държава косово и каква е тази нация ???