68

Анонимен

преди 7 години

От Европа няма да ги приемаш, но от Турция-да! Да завидиш чак на Унгарците и Чехите. Имат стабилни министри и премиери, а не боклу...ци! И двете страни няма да приемат от никъде нито един емигрант. За тава ни изпревариха по стандарт.

67

Анонимен

преди 7 години

Г-н Борисов, какво ще кажете за държавната администрация? В момента хрантутим над 100 000 излишни търтеи. Може да ги командировате на границата да зидат оградата. В Странджа и Родопи има камъни в изобилие.

66

Yo

преди 7 години

Малоумието на Тиквата не прави впечатление не само в България ,но и по света

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен70 Ами ,,търчи -лъжи ,го викат !Да ни е честит!

64

Анонимен

преди 7 години

ИСКАТ ДА ВЪРНАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ,,И АД НА ЛЕТИЩЕТО ,,.......ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СА ВЛЕЗЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ,РЕГИСТРИРАНИ У НАС , ЗАМИНАЛИ НА ЗАПАД И СЕГА ИСКАТ ДА НИ ГИ ВЪРНАТ . ЗНАЧИ ПРЕЗ ВСИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ ТИКВАТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБАВИТЕ СА НИ ЛЪГАЛИ УМИШЛЕНО,МАМИЛИ ,И ДЕМАГОГСТВАЛИ ,ОХРАНЯВАНЕ НА ГРАНИЦАТА ,ОГРАДИ ,ПИЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕФРЪКНЕ .,А ТЕ ХВЪРЧАЛИ НА ЯТА . Целта е постигната . България се превръща в буферна зона. Гарантирано от ГЕРБ.

63

До 79

преди 7 години

В България има свбода на словото и всеки може да изкаже свободно мнението си за когото и да било,дори това да не се харесва на някого.Мрачните комунистически времена в които за властта беше забранено да се говори,отминаха.И пиши на кирилица,ако си българин.

62

Аха

преди 7 години

Само от Турция ще приемаме мигранти - по 2 - 3 хиляди на ден!

61

Анонимен

преди 7 години

Плащаме на 20 000 души и в същото време мигрантите спокойно пресичат цяла България от турската до сръбската граница. Как става този номер...БОРИСОВ, КОЙ КРАДЕ ПАРИТЕ, КОЙ ?Или пак ще се измъкнеш с дежурните заподозряни - Станишев и Орешарски.Но те бяха за малко и отдавна ги няма - а теб те има и КРАДЕШ КАТО ЗА СЕВТОВНОТО вече втори мандат.

60

Анонимен

преди 7 години

"Пощенския гълъб" не изпълни своята мисия в Германия ,което ме навежда на мисълта ,че ще се наложи да се върне отново при падишаха за да го натовари с нова.

59

Анонимен

преди 7 години

Докато кралят слънце ви залъгва със сладки приказки какво бил казал в Европа, какво заявил на Меркел и т.н. Западно европейските министри изпълнилха, това което казаха на есен, а именно да се направи буферна зона и както и вначалото МИШКАТА БОРИСОВ СЕ СЪГЛАСИ така и стана. В момента територията на България е буферна зона за цялата сг ан и в следващите две години ще се превърнем в едно долнопробно вонящо гето... да ни е честите и като ходите да гласувате, не забравяйте че сами сте си виновни...

58

гтф

преди 7 години

цялата армия трябва да бъде разположена по южната граница и пиле да не може да прехвръкне. Нарушителите да се залавят, затварят и съдят, както е по закон !

57

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ натрупа 23 млрд. държавен дълг!Де ги протестърите бре? Де сте чада заблудени? Май малко ви се види и затова не излазяте? Или коката си я бива? А?В края на 2013 година, когато поне публично нямаше индикации за предстоящата криза в четвъртата по големина банка, дългът е под 14 млрд. леваВ края на април 2016 година брутният външен дълг е 35,3791 млрд. евро с 3,8% спрямо края на предходната година.

56

Анонимен

преди 7 години

Този човек лъжата я няма за нещо и всеки ден казва поне по четири различни, противоречащи си едно на друго неща.

55

istina

преди 7 години

пак льже

54

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката още преди да каже нещо, вече си е променил мнението.

53

Анонимен

преди 7 години

Тоз за няколко часа се обърна на 180 градуса, а след още няколко сигурно с още 180 и пак ще си е на същото място както в началото - надупен на Ердоган...

52

9К51

преди 7 години

Бат Бойко нямало да приема бежанци .... ами Дъблинския протокол ? Няма да изпълняваме разпоредбите на Брюксел !? Явно просто разтяга локуми .. ами господ да ни пази и да не ядосаме султан Ердоган, че ще ни залее с мургавели, които нямат нищо общо с европейския начин на живот ... за 25 г. армията ни бе унищожена сега може да се молим само на оня горе!

51

Анонимен

преди 7 години

И как ще бягат към Сърбия като сърбите вече изпратиха цялата си армия на източната граница? И понеже не са член на Ес нкой не може нищо да им каже

50

Ами

преди 7 години

Естествено - да си ги държи който ги е викал и пускал безпрепятствено в държавата си !

49

Бойко е прав

преди 7 години

Чехите и австрийците се перчат, защото си мислят, че са далеч от Турция.Ами ако ние направим миграционен коридор и ги пуснем контролирано да бягат към Сърбия и Румъния ...?Ония какво ще правят?Ще ги стрелят по границите ли?Надали...