5

Анонимен

преди 8 години

Важно е да турим филтър на комините, защото умишлено фалираха тецовете и ни върнаха всички в пещерата - да се топлим на дърва и въглища.

4

Миро

преди 8 години

Винетки отрязват от предното стъкло, крадът катализатори, чистачки, огледала, капаци на джанти, парктроник сензори, всякакви капаци по броните.Живеем сред аборигени, за които няма закони, правила и норми. Докато държавата не им чупи ръцете ня тея, все ще е така. За това при Крум сме просперирали, защото тая нация само с твърда рака може да се вкара в правия път.... ЖАЛКО Е но е факт.

3

Анонимен

преди 8 години

И тъй като не е ясно ако си сложиш нов катализатор, дали отново няма да ти го цапардосат някъде, просто обгазяваш града. Всичко това се случва с толерантната закрила на държавата, която нехае какво става във въпросните пунктове за изкупуване. Защо ли? Ми платили са си. То не че и аз не съм си платил с данъци, ама на кого му дреме. Важното е, че някой си получава рушвета, после ще задължим хората да си сложат филтри на комините, че замърсяват въздуха. Нема такава държава!!!

2

Друг Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩе те съдят и ще те осъдят.

1

Супер

преди 8 години

Аз имам същия проблем, въпреки че колата не е СУВ. Струва ми се, че това може да се случи само в милата ни родина. Сега най-неприятното е, че колата наистина бълва сажди и отровни газове, а преди излизаше пара. най-малкото не си пазим природата и нервите.