25

Анонимен

преди 8 години

МОЛА да плати всичко сега,не стига че са чужди фирми и ни изнасят парите ами и това допускат.Съд и присъда

24

пострадал

преди 8 години

И на мен ми случи същото на 30.03. около 19.00 и 19.30 часа в мола на "Цариградско шосе" на -2 ниво. Все едно гледам снимка на моя автомобил. Проблемът е, че на нивото бе пълно с охрана, а някой безнаказано ни трови нервите и ни създава главоболия. Само в България може да случват тези неща и за това интелигентните хора я напускат.

23

Анонимен

преди 8 години

Моята кошница е изгнила и не може да се вдига на крик,кееееееф........

22

Анонимен

преди 8 години

цитат "но имайте предвид, че обикновеното гърне пропуска в атмосферата всички вредни газове"Да го имат предвит МВР, изкупуващите катализатори и Фандъкова.

21

еха

преди 8 години

"безвредни вещества като въглероден диоксид," !?

20

MMM

преди 8 години

До АнонименАбе, ***, катализатори ли продаваш? Значи за теб е ок ***, наркомани и всякакви други *** да крадат безнаказано, полиция, прокуратура и съд да взимат рушвети и да не правят нищо, а съвестните хора да дават всеки месец по 1,000 лв. за катализатор? Да ти имам решението,!!!

19

Анонимен

преди 8 години

""В Германия съседите ми са с панамери, корвети, хамъри и си стоят просто на улицата и всичко е 6"".................съгласен съм ... виждаш ли причината е много проста - който българин можеше или знаеше нещо отдавна е навън, ... в БГ останаха крадците, защото на запад няма как да крадат, а те друго не могат.

18

Анонимен

преди 8 години

До ЖороАми стой си в Германия щом не те кефят хората тук!Завистта към успелите... Аман от глупави сноби!А по повод кражбите... нали протестират, че милиард и триста са им малко!

17

SAFC

преди 8 години

И на мен наскоро ми го отрязаха. Ще успея ли да мина ГТП без катализатор някой ще каже ли?

16

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми като обявяваш кола в общината в декларацията която се подава има въпрос дали колата е с катализатор или без. Поне преди 10 години като обявих мойта кола, като съвестен гражданин посочих, че няма катализатор, затова данъка ми е 47 лева а не 20 примерно. Проблеми на ГТП никой не ми е правил. Сега като се замислям съжалявам за своята съвесност, защото от друга страна карам на газ. Защо няма данъчни "поущрения" за колите на газ, които отделят в пъти по малко вредни емисии?

15

Анонимен

преди 8 години

На практика всички слагат тръба вместо нов катализатор - за какво да дават през ден по 1000 лева за нов катализатор, когато МВР-то спи и не хваща крадците? Там е проблема, в безнаказаността на подобни кражби, което напълно обезмисля закупуването на нов катализатор. И на мен не ми се иска колата ми да бълва отрови, затова си купих нова кола по Евро 6, но ако ми откраднат катализатора, почти сигурно няма да си сложа нов. МВР-то би трябвало да го плати, защото не си върши работата.

14

Анонимен

преди 8 години

Е това е България - да се похвалиш, че си сложил метална тръба вместо катализатор. SUV, ама откъде пари за катализатор.Баси гнусния див ***. Дано цялата му а откраднат следващия път!

13

gg

преди 8 години

hahahahaha

12

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, поставянето на резонаторно гърне е НЕЗАКОННО. Насърчавайки хората да прилагат тази опция като решение ви прави съучастник, или най-малко става ясно че спазването на законите не е сред приоритетите ви.

11

Анонимен

преди 8 години

Откраднаха ми емблемата отпред на автомобил тойота и аз отивам да си купя друга, като си мисля че е 5-10 лева и като ми обявиха 95лв много бързо се отказах

10

...

преди 8 години

Еми Бъглария! Ко повече може да се каже!

9

Жоро

преди 8 години

Аз като се връщам в България с моя мерджан GL 450 го паркирам в гараж на съседите и с два катинара и подпряна врата пак треперя да не му свият нещо, или да го бастисат целия. 67000 евро съм изсипал за него. В България си карам стария Сеат толедо 98-*** г. и никой не му обръща внимание. В Германия съседите ми са с панамери, корвети, хамъри и си стоят просто на улицата и всичко е 6. В България са по-зле от аборигени. И завистта на българите към успелите е ужасна.

8

Citroen C5

преди 8 години

Аз с моя френски автомобил\джип, проблеми нямам. Спускам го до земята и даже паяк не ме лови :))

7

Пострадал

преди 8 години

Същото ми се случи на плажа Харманите в Созопол. Паркирах сутринта и на обяд - катализатора го няма. Астра, най-обикновена кола, имаше следи от вдигането с крик от към страната на пътника до шофьора. За моя приятна изненада HDI ми платиха 100 те лева похарчени за гърне в сервиза, пак там до плажа и бензина до офиса в Бургас .

6

Ся

преди 8 години

Това, че гърне пропуска 100% от вредните газове а катализотор не - не е вярно!Катализатора е консуматив, който се подменя над 200 000 км. защото на тези километри приблизително спира да реагира химически на вредните изпарения. Който може е по-добре да го махне след тези километри защото става безполезен, а при дизела даже трупа сажди което задънва системата. :) та в този ред на мисли ТИЯ ДОБРИ ХОРА ВИ ПОМАГАТ да освободите автомобила си от тая измишльотина! :P