53

realen

преди 8 години

Роби сме били, роби сме и роби ще си останем.Това е!

52

потърпевш

преди 8 години

А на мен Виваком ми теглиха от банковата сметка в Експресбанк без разрешение и мое знание,без да съм закъснял(тъкмо беше излезнала фактурата на 15 .12.2014г),без запор или съдебна заповед.И най фрапиращото . Теглили сумата а отричат Виваком да са получили такава. От банката пък и дават официален документ че има превод във Виваком...Накрая се оправих с връзки и познати шефове във Виваком...но повечето хора не познават шефове....

51

Алекс

преди 8 години

Добре дошли в България, страната на неограничените възможности... за крадци, измамници и насилници. Не мисля че емиграцията ще секне скоро.

50

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

*** КВО ТОЛКОВА ПИТАТЕ КОЯ Е БАНКАТА?????????МИ ТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДНА ТАКА ПРАВЯТ!!!!!!!А НАЙ МНОГО ГО ПРАВЯТ - ЧУЖДИТЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ПРЕВЕЖДАТ В ТЕХНИТЕ СИ ДЪРЖАВИА НИЕ ТУКА ТУКА............... ДО ИЗТРЕБЛЕНИЕ.....................

49

Анонимен

преди 8 години

ГЕРПове безумни - е нали имате цялата власт, оправете законите, нормативните актове...Да, ама не! Щот така ви е удобно и лично пълните гушата от системата на безогледно ограбване

48

Путев

преди 8 години

Голям СТРАХ има да се каже КОЯ Е БАНКАТА. Кажете го бе, другари джурналисти. Нали е истина - има дело, публично е.

47

Анонимен

преди 8 години

Поради ширещата се корупция по всички нива на държавата всички реформи предприети са безмислени

46

честито

преди 8 години

Нали скачахте за демокрация? Ами честито! Сега чичо сам ще ви ... до скъсване.

45

процедурно питане

преди 8 години

А тези които държавата им плати близо 5 милиарда кредитите взети от КТБ ще им вземат ли имуществото?

44

mdaa

преди 8 години

Ами честит трети март и честита свобода. Свободна държава с народ, поробен от банки, ерп-та, топлофикации, мобилни оператори, ВиК, бензинови монополисти и т.н. Десятъкът от турско звучи като приказка.

43

Анонимен

преди 8 години

Коя банка, кой е частният изпълните? Има и европейски съд. Използвайте го, не се занимавайте с нашето беззаконие. В България само бой до обезобразяване и чупене на крайници ги оправя тези ***. Не, не е крайно. Изобщо дори, щом законът не се намесва в такава простотия, която дори е противозаконна. ЗА какво си говорим изобщо?!

42

Анонимен

преди 8 години

Когато взимате ипотечен кредит, взимайте го с отговорност до стойността на имота, който купувате. Вярно, че тогава ще е по-малък (прим. 50%), но можете да загубите само новозакупения апартамент.В случая жената е гарантирала (вероятно) неограничено, което и очаква всяка банка. Съветвайте се с адвокат преди, а не след вземането на кредит. Всъщност, тези условия ги има и по сайтовете на банките. Ако не ги разбирате, питайте. Една консултация при всички положения е хилядократно по-евтина от имота.

41

Анонимен

преди 8 години

Така е когато няма работещ закон за фалита на физическите лица,няма дори минимален праг на бедност фиксиран от държавата,това са два основни липсващи фундамента,само да вметна ,че във прогнилият запад не е така,има си праг на бедност и закон за фалит на физическо лице,а във нашата про руска *** има ЧОРНАМИ ДЕЛАМИ

40

Анонимен

преди 8 години

Жената да публикув името на Банката !!!

39

Решението

преди 8 години

Ние Гражданите да натиснем депутатите под публичен контрол да преработят Банковото законодателство И В ИНТЕРЕС НА ГРАЖДАНИТЕ !!!Банките няма да избягат,печалбите им от откраднатото от нас са огромни. Второ-член в новото законодателство който да подвежда под наказателна и неограничена имуществена отговорност Всички депутати за неуредици в банковото законодателство.

38

Жан Габен

преди 8 години

До Анонимен32Ти чети. Жената обжалва това че й променят плана за плащане на вноските. Това е недопустимо. Никой няма право без съгласието на клиента да променя погасителен план. Дори и да си длъжник, с много забавени вноски - пак ти предлагат СПД (Споразумение за Преструктуриране на Дълга) и се подписва от двете страни, не само от този който е дал кредита. Така че в този случай банковата институция е нарушила правилата. Никой няма право да ти променя погасителен план без да те уведоми за това.

37

Жан Габен

преди 8 години

Тия всичките ЧСИ трябва да бъдат *** по дърветата в ценралната част на всеки град. За назидание на тези които искат да стават ЧСИ. Тия освен да налагат глоби и такси, да ви вземат имуществото на безценица и да ви ограбват, нищо друго не могат да правят. Това са обирджии и държавата им е дала законни права да го правят. Трябва да се премахнат тези измамници, стига са грабили бедния народ. Веднага промени в закона и премахване на всички ЧСИ. Заличаване направо от всякъде трябва.

36

Всичко е Лъжа

преди 8 години

Около 25% са лошите кредити, т.е. всеки 4-ти кредит, всеки 4-ти човек е в невъзможност да плащат.Е хайде, изхвърлете всеки 4-ти на улицата, т.е. 1.5 млн. души на улицата, да видите какво ше стане и дали "камък върху камък" ще остане !!

35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА би ли ни светнал какви са правилата на банката, че да може да сменя погасителния план без съгласието на длъжника? В тоя случай банката е влязна в ролята на мутраджийска лихварска хиена, която буквално изнудва длъжника. Е, хайде кажи къде е позволено това? И още нещо, което не е съвсем по случая, но има връзка. Кое правило и кой закон позволява на банките да променят лихвата в която си искат посока пак без съгласието на длъжника?

34

Един българин

преди 8 години

Не могат да ти продадат апартамента ако е единствено жилище.Няма как.Виж, ако имаш пет апартамента, могат и четирите да продадат освен един.Ама това е съвсем друга бира. Ако имаш два апартамента значи си баровец в България.Не си за жалене.