73

Анонимен

преди 8 години

Не е луд този които яде баницата а които му я дава .

72

хохо

преди 8 години

До se ГЕРБ да се преборят?!! Грешно си мислите, че те са от "добрите". Те са само продължение на всички досега управлявали мафиоти, отворете си очите!

71

Анонимен

преди 8 години

Човек с когото са постъпили по този начин дали ще има желание отново да тегли кредит за жилище и да го плаща години !

70

Анонимен

преди 8 години

Не иска да плаща лихва тази жена с предсрочно плащане, да бъде наказана за назидание на другите клиенти.Банката е изчислила че от тази жена трябва да им даде определена печалба тя прави така че да не бъде такава печалбата по техните планова, но банката има друг начин да си компенсира печалбата чрез законна измама. Ако няма представяте ли си всеки да почне да връща предсрочно заемите.А този бизнес е изчислена печалба за 20 години напред.

69

Анонимен

преди 8 години

И какво остава на човек на които са му взели апартамента които е изплащал с труда си години за 10 лв. да си сложи въжето или да ги отрепа !?

68

Кратун

преди 8 години

После банките реват, че няма клиенти за кредити и за да не им намалеят печалбите, започват да слагат безумни такси за банково обслужване. Примерно мин. 10 евро такса за входящ превод от чужбина. Въпреки, че работят с IBAN. Не знам дали някъде другаде в Европа има такива такси. Да не говорим, че в Германия няма никъде и такса за банков превод.

67

Анонимен

преди 8 години

Защо взимате кредити и ипотекирате имотите си В МУТРЕНСКИТЕ БАНКИ? Вие имате ли мозъци в тези кратуни?

66

Анонимен

преди 8 години

Ами така ще е, докато законите в тази държава защитават този с капитала, а не всеки по равно. А тези ЧСИ трябва да бъдат забранени със закон, защото са абсолютни мафиоти и мошеници. БОКЛУ..!

65

vlady

преди 8 години

За дълг от 10 лева ако човек има доходи и/или спестявания надали би се стигнало до публична продан. Нормално при такива случаи взискателят се удовлетворява посредством запори на сметки, възнаграждения и т.н.

64

ЕТО ЗАЩО !!!

преди 8 години

Ще изчезне тази прокълната хуманоидна популация, тътреща се по тази земя !!! И детски колички без спиране да бутате по гнусните улици тук, тази " държава " ще е само спомен, много скоро, много скоро !!!

63

Анонимен

преди 8 години

Дали има изобщо значение,коя е банката !?!? Разбира се,че не !! Всичките са едни и същи и работят по един начин и схема.....има ли овца...стрижат я до голо ;)) Така,че в ролята на овцата си се е сложил сам този,който го стрижат ;)) Какво очаква да му окачат златно звънче ли;)) Така е и с всичко останало в живота.....нагъзваш се доброволно и ти го набиват до дупка ;))

62

Анонимен

преди 8 години

Едно време беше които не си плаща застраховката на колата , ще му бъде открадната колата.Тези хора вече са в бизнеса на заемите.Не в автомобилно застраховане.Принципа на действие не се променил, не може един и същи хора да променят коренно бизнес модела си.Така че е много ясно че хората които дават заеми не искат просто лихва а искат да вземат всичко когато им излезе удобен случай, е не всеки които е взел заем те го определят като удобен случай.А тези хора могат да лобират за закони.

61

Bravo

преди 8 години

Крайно време е държавата да се намеси в рекета на банките !!!

60

se

преди 8 години

Мафия.ГЕРБ трябва да се преборят с уродливите институции създадени с една единствена цел да ограбват народа ни.Нови закони които да гарантират личната собственост за неприкосновенна.

59

Анонимен

преди 8 години

Ами сложете една табела там, където минават бежанците и напишете - "Ако бягате от Третия свят, добре дошли в Четвъртия!" Скапана държава...

58

7

преди 8 години

Че банката е за убиване е ясно, но и жената е сбъркала сериозно. Трябвало е да продължи да плаща вноските дето й искат и паралелно с това да ги съди, тогава тя щеше да им изпрати съдия изпълнител, а не обратното. Като е спряла вноските им е дала повод да се възползват от привилигированото си положение дето ги изравнява с държавата - чл. 417 от ГПК им дава право на незабавно изпълнение преди съдът да се е произнесъл, имаше опит това да се махне, но цялата мутренска държава начело с КС ги защити

57

Анонимен

преди 8 години

Имотната мафия си е харесала имота,очевидно в него има потенциал за печалба.При всички случаи има замесени местни политици,без протекции отвисоко местните велможи не смеят много да пипат.Тва важи абсолютно за всики български по голям град.

56

Мирослав

преди 8 години

Хората са го казали много отдавна! За да съществува пазар и икономика с една държава, трябва да има институции които чрез различни инструменти да я регулират! Основната задача обаче е неприкосновенноста на частната собственост и опазването и от закона! Държавата е тази която трябва да изпълнява тази функция чрез съд и полицията! При нас това нещо не съществува, демек за каква икономика ми говорят тези които ни управляват? Говорят за "тяхната си икономика"! А ние го духаме...

55

Анонимен

преди 8 години

Спокойно,господа и госпожи!Важното е да има демокрация и да сме стабилна и правова държава!В последна сметка и групировката на поддържаните от САЩ и ЕС управляващи ни след 1989г продажници,престъпници,рекетьори,наркотрафиканти и обикновени п.едераси,и групировките на специалистите-бракоразводни адвокати,мириционери и специаристки от околовръстното коват и прилагат законите в страната и по определение те не са и не могат да бъдат организирана престъпна група и от "имотната" мафия,нали?

54

Анонимен

преди 8 години

Няма страшно, новият проект за балъци "Славуца патриот", ши оправи тая несправедливост :D