33

гърмян заек

преди 8 години

2007-*** направих грешката да изтегля ипотечен кредит (80 хил. лв), то не бяха вдигания на лихвен процент, то не бяха застраховки, такси, т.н.За 7 години, с много лишения, успях да го изплатя предсрочно, въпреки това за лихви, наказателни такси, т.н. дадох 43 хил. лв. отгоре.Всеки си преценява, но лично аз съм решил: вече НИКАКВИ кредити, заеми, т.н. :) Предпочитам да гладувам, но да знам че на никой не дължа НИЩО. Свободата цена няма.

32

Анонимен

преди 8 години

Който не спазва правилата на банката и не плаща си заслужава да бъде изхвърлен на улицата. При демокрацията и капитализма всеки трябва да работи преко сили за фирмата си, за да може фирмата да реализира печалби и да му плаща заплата с която да си плаща кредитите. Само така ще има развитие, а за некадърниците и мързеливците при демокрацията няма място - на улицата!

31

Анти

преди 8 години

До НЕ КРИЙТЕ!Кажете коя е банката!---В С И Ч КИ !!

30

Анти

преди 8 години

Така като гледам - комбинацията от предстоящ БАНКОВ СРИВ плюс външно гео-политическо напрежение и бежански приток, са катализатор на предстояща голяма вътрешна касапница!

29

Анонимен

преди 8 години

Щом са такива правилата на банката, значи трябва да се спазват. Демокрацията означава ред и спазваме на правилата. Който не спазва правилата заслужено ще остане на улицата. Демокрацията е най-справедливата система.

28

Shark

преди 8 години

Винаги съм пожелавал на ЧСИ да дадат спечелените по този начин пари по болници и за лекарства!!

27

Анонимен

преди 8 години

Ами това си е такса бе моме. Тая що се прави на улава. Не виждам тука драмата. Има правила, дай да нарушаваме всичко щото го виждаме иначе. Аре моля.

26

Анонимен

преди 8 години

В България при капитализма и демокрацията само некадърниците и мързеливците са бедни и не могат да си плащат кредитие. Капитализмът е най-съвършената система и всеки има равен шанс да успее и да забогатее. Умните и работливите са добре, само некадурниците и мързеливците ги изхвърлят на улицата. Капитализмът е най-справедливата система.

25

Дедо Миро

преди 8 години

Толкова много ненавист,омраза и злоба от човека към човека едва ли има в друга държава. Щом човека си е изплатил на куп,трябва да има толерантност,но тази дума не е понятна за Българския банкер. Алчност,алчност и пак алчност.

24

Всичко е Лъжа

преди 8 години

До Анонимен 28В Русия изхвърлят на улицата дори заради дълг от 1 лев. 1 лев = 40 рубли! Средната заплата в Русия е 80 рубли - по-ниска и от Албания.---ЛЪЖА! В русия има "Закон за фалит на физ. лица" ... и всичко приключва!

23

Анонимен

преди 8 години

В Русия изхвърлят на улицата дори заради дълг от 1 лев. 1 лев = 40 рубли! Средната заплата в Русия е 80 рубли - по-ниска и от Албания.

22

Всичко е Лъжа

преди 8 години

До АнонименТая работа с тези заеми е доста объркана и не е за всеки . За необразования клиент той вземе заем и готово , ама не е така .----Голяма лъжа! Кредитоискателят изобщо НЕ е длъжен да разбира от кредити. Всеки може да отиде и да поиска пари, облъчен рекламно, НО на всеки ли трябва да дава БАНКАТА ?!"Вината" за съществуване на Кредите договор е изцяло в Банката! Тя Отпуска парите, а Не Клиента - "тегли" заем !! Това трябва да се има впредвид! "Лошият кредит" е по вина на Банката!!

21

Анонимен

преди 8 години

Ето до къде доведоха България руските агенти!

20

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунистическия дикататор Тодор Живков и руската окупация хората редовно бяха изхвърляни на улицата защото нямаха пари да си платят убийствените лихви на комунистическите банки, но комунистите криеха всичко това от народа.

19

НА БУНТ

преди 8 години

В ЦЯЛ СВЯТ ИМА НЕСЕКВЕСТИРУЕМОСТ НА ЕДИНСТВЕНО ЖИЛИЩЕ И ЗАПАЗВАНЕ ВСЕ ПАК ПРАВАТА НА ЧОВЕКА - САМО В БГ МУТРИТЕ НАПРАВИХА ТАКА ЧЕ ДА ГРАБЯТ БАНКИТЕ И ПО 50 КОЖИ ОТ ХОРАТАИМПЕРИАЛИЗЪМ И ЗВЕРСКИ КАПИТАЛИЗЪМ А НЕ ДЕМОКРАЦИЯ - В ТОВА ЖИВЕЕМ ТУК

18

Иван

преди 8 години

А има хора които искат отново да се върнат Руските порядки Ето до къде ни докараха .Държавата да не мръдне в развитието си,на народа да се упражнява тормоз и насилие,да няма индустрия и качествено образование. А ние..... ще дойдем,ама подождите да оправим първо собствената си ***.

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 16Нещо по- зловещо е у нас... анархия+ диктатура = Анархическа диктатура!

16

@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Това се случва, защото няма наказуемост! Няколко куршума да раздадат справедливост , да раздухат случилото се, и за вбъдеще ще си помислят хубаво дали да правят такива измами!

15

Всичко е Лъжа

преди 8 години

Истината е, че в дъното на всичко това, стои прословутият чл 417 от ГПК , който позволява на банките да си правят каквото искат, а от тук - Безразсъдно и Безконтролно да раздават кредити Без Покритие на хора Без реална възможност да Плащат! Този чл. 417 беше приет през 2007 г, по време на правителството на ... Б С П , подкрепено в зала от ВСИЧКИ останали!

14

НЕ КРИЙТЕ!

преди 8 години

Кажете коя е банката!