29

Баща

преди 8 години

Едно дете би изпило 400 гр. водка без дори да разбере какво се случва. След първите 100 грама вече нищо не се осъзнава. Светът се върти около теб като вентилатор не реагираш на нищо и крайниците ти не реагират. А който е допуснал това да се случи на дете е на практика убиец.

28

Анонимен

преди 8 години

16 годишното се качило в в хотелската стая на стария женкар, детето за пръв път вкусвало алкохол и затова опраскало 400 грама концентрат без да разбере, че това е алкохол. Горкото дете!

27

Баща

преди 8 години

Е и? В 99% от случаите децата се напиват още при първата си употреба алкохол. Особено ако някой се грижи да им предостави алкохол. В изобилие.

26

Баща

преди 8 години

И още нещо до тварите. Когато жена се качи с възрастен мъж в хотелска стая за да прави секс, тя .... ПРАВИ секс.Но НЕ пие до полумъртво състояние. Секс с мъртвопиян и повръщащ партньор е всичко друго но не и секс.

25

faraon

преди 8 години

До БащаНаистина? Това е интересно, защото сигурно има и хиляди начини да я накара да започне да пие. Особено като се има предвид, че в началото се опитваха да изкарат, че тя дори не пиела.

24

Анонимен

преди 8 години

До Баща"Има хиляди начини да примамиш дете на място, където то ще бъде безпомощно. Още по-елементарно е да напиеш дете. И то до смърт. И всяка твар, която обвини детето за допуснатата от него наивност е ..... жалка твар."Дете, на 16 години, искало право да учи, и само се качва в хотелската стая на мъж известен с любовните си похождения който в хотелската стая насаме не прощава. И много лесно някак си изпива 16 годишното дете 400 грама алкохол и се напива до смърт - ха ха ха?

23

Баща

преди 8 години

Има хиляди начини да примамиш дете на място, където то ще бъде безпомощно. Още по-елементарно е да напиеш дете. И то до смърт. И всяка твар, която обвини детето за допуснатата от него наивност е ..... жалка твар.

22

Анонимен

преди 8 години

Да го осъдят за педофилия и в затвора ще го превърнат госпожа кмет. Дано не му се размине, но Боко-тиквенската комунистическа държава Такива ги пуска да си живеят живота, уж болни.

21

Анонимен

преди 8 години

До Баща"Според морала и логиката на някои *** тук всяко пияно момиче трябва задължително да бъде насилвано."Ох, *** моля ти са, как можа да си го помислиш! Когато 16 годишната ти дъщеря се качи в хотелската стая на някой възрастен мъж и изпие 400 грама концентрат това означава само, че е се е качила да си говорят за поезия, за Яворов, а не да правят секс - питай я дъщеря ти ако не вярваш!

20

Аналотерапевт

преди 8 години

Момичето е било безмилостно жестоко. То бива, бива блъскане , ама да го докара до инфаркт това на нищо не прилича. Дано се възстанови човека и да продължи същата работа, но този път по внимателно.

19

ИСТИНАТА

преди 8 години

Още по времето на комунистическия диктатор Тодор Живков когато България беше окупирана от Русия и стенеше под руския ботуш преди братята американци да ни донесат свободата, още тогава дъртите 50-60 гидишни похотливи партийци са правели хайки за млади сочни 16 годишни евроатлантически девици, товарели са ги на джипки и са ги карали в комунистическите лагери и там са ги дефлорирали групово! Ужас!

18

Баща

преди 8 години

Според морала и логиката на някои *** тук всяко пияно момиче трябва задължително да бъде насилвано.

17

Анонимен

преди 8 години

До МилкоДо 20 няма нужда от доказване! 16 годишните са непълнолетни.Тцъ. 14. Зкона казва под 14. На 16 вече си е баш става отвсякъде и всичко е законно. И сама се е качила при него и се е напила. Май вярно адвоката му нищо не трябва да доказва.

16

faraon

преди 8 години

dnes.bg неграмотността ви е потресаваща. Обвиняемият (Иван Евстатиев) никога не е бил кмет на Стрелча, а на Пазарджик. Обвиняемият има брат (Динко Евстатиев), който е бил кмет на Стрелча

15

смърт на комунизма

преди 8 години

при комунизмът жените е щяло да бъдат общи и *** я кара по устав

14

Анонимен

преди 8 години

ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВСИЧКИ ОТ БСП.

13

Анонимен

преди 8 години

Човека е невинен. Бойко Борисов го набеди и иска да го вкара в затвора.

12

Милко

преди 8 години

До 20 няма нужда от доказване! 16 годишните са непълнолетни. Те не вземат правилни решения и затова са под закрила на закона! Дори и сама да е отишла негово ЗАДЪЛЖЕНИЕ като възрастен е да спре и уведоми родителите и! Не да се възползва от слабостта и!(ако ома такава в което се съмнявам

11

само

преди 8 години

само не знам как ще докажат изнасилване, 16 годишна при това съвсем съзнателно отива в хотела, а и е употребила алкохол, дали доброволно или насила няма как да се докаже. Единствено, ако някоя медицинска експертиза докаже, че е имало насилствено проникване, ама при толкова алкохол надали се е дърпала изобщо. При тези обстоятелства, ако му дадат някоя годинка условно и то заради обществения натиск. Ако съм и баща не бих се надявал на съда, а бих го "осъдил" лично..

10

води ни партио

преди 8 години

хубаво момче комунистче