49

faraon

преди 8 години

До Баща 65,хай на бас, че колкото и да се тръшкат гражданите, обвиненията за изнасилване ще отпаднат. Оттук виждам колко са слаби аргументите за осъдителна присъда. Тъй че ти си "вярвай"

48

Анонимен

преди 8 години

Хората, които го защитават са разни мъже тайничко надяващи се да им падне 16 годишна. Противна история.

47

faraon

преди 8 години

До 64не се притеснявай, ако дъщеря ти е като госпожицата от случая, ТЯ ще си ги търси. Пък после се опитвай да биеш. Ако ти излезе късмета и попаднеш на правилните хора може и теб да те ощастливят.

46

faraon

преди 8 години

До Баща пост 62Ауе, колега, като няма право да пие защо пие? Защо им продават алкохол НАВСЯКЪДЕ? Къде са родителите им да ги спират да пият или ще ми кажеш, че родителите на десетките хиляди тинейджъри не знаят за това, че пият? И кога ще разбереш, че жена на 16 години не е дете. Ното по закон нито в реалността.

45

Баща

преди 8 години

Споко, реалността е че вие педофилите ще си платите. Колкото и да сте "хитри". Ясни сте ....

44

До Фараончо

преди 8 години

Фараонче, Такива като теб, ако доближат дъщеря ми, хич няма да ти се церемоня с полиция, съд и т.н. държавни ***.

43

faraon

преди 8 години

До Баща пост 58Що уе, много ти идва реалността ли?Ако ще морализаторстваш на едро не е ли по-добре да ти се иска законодателя да повиши минималните години на които може една жена да прави секс доброволно, бащите като теб по-добре да си възпитават дъщерите, а не да пият акто смокове, да ходят по омъжени мъже и да се опитват да си постигнат целите със секс и в крайна сметка вие лично да се образоваш малко какво позволява и какво не закона?

42

Баща

преди 8 години

Да пило е доброволно, но то НЯМА право да пие по закон! Да обяснявам ли защо няма право? Не можем да предпазим децата си от всички изкушения. Но всеки който им посегне когато са безпомощни ще си плати. И това че е пило детето съвсем не означава че е искало да бъде изнасилено. Ако наистина е искало секс е щяло да получи секс, а не ........ бутилка водка. Нещо неясно? Да цртам?

41

faraon

преди 8 години

До Баща и не е много редно или че няма да получи обещаното й, и е решила да съди (все пак Евстатиев е сравнително известен и не е беден) е друга тема

40

Д-р Dr

преди 8 години

Абе, похвално Стрелчани, само че да се абстрахираме леко от педофилския случай.Ако тая д-р Шопова разгласява така моите изследвания и здравословното ми състояние пред цяла България, така ще я осъдя за нарушаване на лекарската тайна, че свят ще й се завие.

39

Баща

преди 8 години

Иска ми се такива като вас да не се раждат.

38

faraon

преди 8 години

До Баща Последно, споерд мен детето въобще не е дете, отишло е доброволно, а не е било примамено, пило е доброволно, а не е било принудено и аке правило нещо го е правило доброволно. Дали това, което е правил Евстатиев е морално от гледна точка на това, че има семейство, е отделна тема. Закона позволява да се прави секс с жена на такива години, тъй че остава да се плачете на законодателя за това дали това е педофилство. Сега, че след като е правила каквото е правила е осъзнала, че това може б

37

Баща

преди 8 години

Фактът че детето епило алкохол никак не променя вината на нереза. Пак повтарям че никой няма право да насилва пияни деца! Особено ако НАСИЛНИКА сам им е дал алкохола.

36

Баща

преди 8 години

Последно според вас педофилите детето напили ли сте го или не? Какво твърди защитата на непеза?

35

faraon

преди 8 години

До Баща пост 48Само дето вие не казахте това и аз не говорих за това, нали така?

34

faraon

преди 8 години

До БащаАми, да го съдят за това, че й е давал алкохол. Това обаче няма нищо общо с факта, че е пила, знаела е че пие и е било вероятно доброволно. Което леееко би променило цялата ситуация. Нали така?

33

Анонимен

преди 8 години

Трябва доста да се постараят, за да го осъдят. Сексът с 16- годишни не е престъпление, продаването, даването на алкохол на деца до 18 години - не е престъпление, а административно нарушение, което се наказва с глоба. Престъпление е изнасилването, но медицинската експертиза не посочва данни за такова.Извършеното от този човек е неморално, даже гнусно. Но ще трябва да се задоволим с превръщането му в социален труп. Това е Евстатиев днес. И да умре физически, това ще почисти ли опетняването?

32

Баща

преди 8 години

Не съм имал деца партньори. А и колкото и да съм опитен в пиенето след бутилка концентрат не помня какво съм правил. Но не е било секс ....

31

Баща

преди 8 години

Дори и да е знаело че пие водка. Какво променя това? Никой няма право да дава и продава алкохол на деца. Подсъдно е.

30

faraon

преди 8 години

До БащаНаистина? Вие никога не сте правили секс след като вие и вашата партньорка е пила алкохол?