69

Анонимен

преди 8 години

защо никой не попита родителите на тази 16 годишна "девойка" какви ги държи по нощите с дядовците. Да не стане като в Плевен-виновният да е друг.

68

Анонимен

преди 8 години

A това че родилните са пълни с 12 годишни шведки на никой не му прави впечатление ...

67

Анонимен

преди 8 години

Chervena svinya- strahliv plah,

66

СТИГА..

преди 8 години

ПИСНА МИ ДА ЧЕТА ЗА ТОЗИ ЧОВЕК СТАНА ЕДИН МЕСЕЦ САМО ЗА НЕГО ПИШЕТЕ ТОЙ ЛИ Е НАЙ ВАЖЕН В ТАЗИ ДЪРЖАВА??? АЗ НЕ МИСЛЯ ЧЕ И МОМИЧЕТО Е ПРАВО КАКВА РАБОТА ИМА В КВАРТИРАТА НА ТОЗИ ДЪРТАК???? БИЛА МЪРТВО ПИЯНА И КОЙ Я ВИДЯ МЪРТВО ПИЯНА?СИГУРНО ТОЙ И НАЛИВАЛ В УСТАТА- КОЙ ПРАВ КОЙ КРИВ ИМА СЪД ДОСТАТЪЧНО ИЗЛОЖИХА ТОВА МОМИЧЕ И ТОЗИ МЪЖ - А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МОМИЧЕТА ХОДЯТ ЗА ПАРИ С ДЪРТАЦИ? ПО ДОБРЕ ДЪРЖАВАТА ДА СИ ПОМИСЛИ ЗАЩО ГО ПРАВЯТ - ОТ БЕДНОТИЯ....

65

64

преди 8 години

Е, хайде, лека нощ!А на всички Фараончета и Иван Евстатиевци пожелавам, когато им се прииска нещо 16-годишно, да се задоволят с чаша уиски!

64

faraon

преди 8 години

До 80,аз не се интересувам от 16 годишни щото имам по-добро. Но естествено, глупостите дето ги пишеш тука ги пишеш защото ТИ се пишеш ербап. Нали така?

63

faraon

преди 8 години

До 81,нали и аз това казвам. После да не се сърдиш ако някви нерези те ощастливяват. Все пак, както казваш има повече от един вид справедливост и може те да мислят, че е справедливо да си поиграят се теб и родата ти.

62

faraon

преди 8 години

До 77,да, не е морално, но не поради причините, които посочвате, а поради това, че господина има семейство. Впрочем, ако това, което казвате е вярно, то закона подкрепя неморалността, а мисля, че това е доста по-труден за защитаване аргумент.

61

Анонимен

преди 8 години

Аааа, Фараончо,Справедливостта има много измерения и законът е само едно от тях.

60

64

преди 8 години

Фараончо,Аз те предупредих, а на теб ако ти стиска, виждам, че го раздаваш ербап, пробвай се с непълнолетна или малолетна. Гледай обаче родата да е от тия, дето звънят на полицията, щото има едни, които хич няма да ти се церемонят!

59

faraon

преди 8 години

До 78,приятелю, проблемът е, че хем се пъчиш тук, че защитаваш някаква "справедлива" кауза, хем не приемаш, че справедливостта се гарантира от закона. По същия начин, некви нерези ще решат, че могат да *** теб, дзщеря ти и цялата ти рода, понеже са решили, че така е справедливо и ако нищо не можеш да им направиш, ще си останеш с пръст в ...

58

64

преди 8 години

Фараончо, Ама ти още ли сучеш законите, бе?Нали ти обясних, че най-доброто разрешение на такива случаи става без медиацията на закона. Нерезът става *** и после пее сопрано.

57

Анонимен

преди 8 години

До FaraonМоже да е законно, но колкото и да ти се иска, не е морално. Дърт пръч да се възползва от 16 годишно момиче. Нормалния човек нямаше даже да и предложи алкохол.

56

faraon

преди 8 години

До 74,виждам, че се размечта. А колкото по-голям мечтател си, толкова е по-малко вероятно да си способен да направиш нещо ако се налага.

55

faraon

преди 8 години

До Баща,т.е. тя може да е искала да стане така, но е жертва, въпреки, че закона казва, че е законно? Тук трябва да се отговори на въпроса, щом закона го допуска, законодателя също ли е педофил?

54

64

преди 8 години

Фараончо,А докато показваш бурканчето с дрънкулките си на аверчетата си, тогава може да обсъждате дали дъщеря ми е такава или онакава. Анадънмо, Фараончо?!

53

Баща

преди 8 години

Да, колкото и да е гнусно педофилите се защищават. И винаги с евтини трикове - жертвата е виновна защото е с къса пола или с тениска, защото пие, пуши и т.н. Защото е наивна или глупава. Защото си го била демек нали уж искала дори и от откровени дърти ***.

52

faraon

преди 8 години

До 70,изхода остава същия. Да не се окаже, че след интервенцията ще искаш всички мъжки около теб да са си запазили фараончетата и жълъдчетата.

51

Луцифер

преди 8 години

За партията червеният поет е изквичал раболепно " аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори!" Е, съгрешил другаря, човешко е. Всички грешим...По зурлите им ще ги познаете. Под чадъра на член 1ви другарите грешеха перманентно - та те и нямаха друга работа. Сега, след поредната гнусотия на другаря Евстатиев, червените кохорти начело с другаря Янаки Стоилов, като Матрозов защитават "големият, всеотдаен общественик, изключителния учен, защитника на онеправданите"!? Каква червена мерзост!

50

64

преди 8 години

Фараончо, Кой ти каза, че ще те бия. Няма. Само малкия Фараончо ще си го получиш моринован в бурканче по пощата барабар с двете жълъдчета в кесийката.