78

каймакАМ

преди 8 години

До инцидента със самолета , се надявах на каризматичата връзка между Путин и Ердоган , но първия не издържа и това е логично . Явно в мечтите си , Путин е свикан с мисълта, че Турция е бивша съветска република. Няма да бъде. Тази държава , е препатила от комунизъм в миналото.

77

Анонимен

преди 8 години

до 220Според "Комсомолская правда" е най-влиятелния. Иначе не знам как влияе на нещо.

76

Анонимен

преди 8 години

До от Сащ...То затова Путин е най-влиятелният човек в света----ей *** си на-ив-ник бе...

75

Анонимен

преди 8 години

Последната и най-нова опорна точка е че Сащ били създали ИДИЛ и че те се борят с тях :)

74

от Сащ

преди 8 години

На Питин не вярват и децата от детската градина. Опорните точки се сменят като носни кърпи. Първо беше евразийски съюз, после брикс, после "голямото приятелство" с Китай, след това с Гърция, после с Турция. Никой не им вярва и никой не ги иска. Лъжите за Курск, за Южен поток, за Турски поток, за отпускарите в Крим т.н. и т.н.Нямат край кремълските фантазии...

73

каймакАМ

преди 8 години

По време на изборите , до към 11 часа партията на Демирташ е била 9.3 % . Все някой от Дияр Бакър ще е разбрал за това и започнаха размирици. После за да се оправи положението , ги качиха на 10.3. Ердоган им даде пак едно рамо за да са в парламента.

72

каймакАМ

преди 8 години

Демирташ е един аматьор. В началото му вярвах и то искрено , но той така наивно си пропиля шансовете, че в момента е между два камъка. Дори мога да ти кажа една тайна , която в Турция , малко хора я знаят.

71

от Сащ

преди 8 години

Ама те не само с терористи, с никой не са приятели. Само Ким Чен Грух. А за руското Су ни е през оная работа, не сме го свалили ние чоджум :)

70

Анонимен

преди 8 години

До от Сащ...Русия няма нужда да е приятел със терористи--така както прави САЩ....Та за първите 1000 години незнам--ама вие вече се вижда че отвате на историческият ***...Щом САЩ си премълча и гузно с половин уста се смоталяви за руското СУ...

69

от Сащ

преди 8 години

Нма да се плашите у ш а н к и !Първите 1000 години е трудно и след това тръгва на добре. Засега матушка остана без приятели и по-важното без приходи. Да видим как ще е нататък.

68

Анонимен

преди 8 години

А и как бих могъл да супортвам Русия и Путин ,като тя е един от главните работници ,да вкара селяните като вас в градовете , а да пътувате по света

67

каймакАМ

преди 8 години

КОЙ град си АРКАДАШ, АКО НЕ Е ВОЕННА ТАЙНА ДЕ.Радвам се че СТЕ ДОБРЕ СЪС РУСНАЦИТЕ,НО ДАЛИ ЩЕ Е ЗАДЪЛГО при-------------------В Анталия , добротата не я мерим с линийка а я живеем. Тук има десетки националности и с малки изключения всичко е наред. През зимата идват даже и българи... спортни школи.

66

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен203Ей аз никога не съм и няма да бъда симпатизант на Путин,аз съм просто един християнин,който не обича простотията и селянията ,защото тя винги е погубвала хората...а наистина може би си в САЩ,щото повечето ,които съм срещал тика са от твоето" възпитано потекло ""БРЕ"

65

Анонимен

преди 8 години

До 203 И аз точно това казвам че лъже, бре !В щатите съм и никой не е за русия,,освен руснаците разбира се , ама те са сбъркани доста.Дошъл в Америка да живее а е за Путин. *** ги разбери...

64

Анонимен

преди 8 години

Ало Враца, кого санционира Сащ и ЕС освен Крим и Русия и собствените си съюзници? Като говорите мислете, с вашите камъни - по вашите глави. Ако изобщо става въпрос за саннкции, то трябва да са срещу съюзниците на ИД!

63

Анонимен

преди 8 години

До 200 Аз съм пак този от 184 и 196....искам само да попитам ,а бе вие "турчеещите " се българи ,сте раждани поколения и поколения в България,учихте и завършвахте безплатно училища и колежи ,и пак не успяхте да се научите ,да пише те и да се изразявате като хора...ето това говори ,колко сте грамотни и каква религиозност изповядвате....жалки неверници

62

каймакАМ

преди 8 години

От Анталия съм пич. И повярвай , тук рускините плюят, като чуят за Путин.

61

каймакАМ

преди 8 години

Нищо не е разграничавал. На другия ден се застъпа за пкк ( сякаш преди не беше така ) и заговори за санкции. Кого ще санкционира ,освен турския и собствения си народ ? Но пак забравя ,че турската икономика се базира на реалния капитал и затова е гъвкава и бързо ориентираща се. За това , ще страдат руснаците. По руските тв канали , вече се забелязва мъката по Анталия , шиш кебаба и лайфа.

60

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНикога не съм симпатизирал на Русия ,камо ли пък на Путин,Но сега съм зад тях (Русия)....аз живея в САЩ, и искам само да кажа ,че работя с млади момчета и момичета американци ,и те всички подкрепят Русия в тази ситуация....На всички им омръзна от тези ,които искат , а и наистина направиха този свят по страшен ,по " мюсюлмански"....дано скоро всичко се реши ,а и всеки да си отиде на местото ,което му се полага...бог да пази България и християнския свят.....-------

59

каймакАМ

преди 8 години

Всъщност Путин се хвана на международните клюки и аматьорски обвини цяла държава в тероризъм. ..... фатална грешка. Ще бере срам няма как. А за смъртта на онзи пилот е виновен този който му е наредил . Сирич ..... . :).