118

процедурно питане

преди 8 години

ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ: 29.11.2015стана грешка, в резултат на която руски пилот наруши въздушното пространство на Израел с една миля (1,6 км), съобщи РИА Новости.Грузия сезира ЕС: Русия нарушава грузинското въздушно пространство. 07.03.20146.10.2015 г. - Втори руски военен самолет наруши въздушното пространство на Турция. 5-10-2015.Турция обвини Русия в нарушение на въздушното пространство. Турските военновъздушни сили вдигнаха под тревога два изтребителя Еф 16 заради руски самолет МИГ-29. Инцидентът е станал миналата събота близо до сирийската граница.Северна Европа се обединява заради Ру

117

Анонимен

преди 8 години

САМО ТУ.РЧ..ЕЛЯ..ТА СА АКТИВИЗИРАНИ ТУКА ЗА КОМЕНТАРИИ И ЦВЪКАТ МИНУСИТЕ...СПОКО И НЕ СЕ РАДВАЙТЕ -НЯМА ДА СМЕ ВАШИЯ ВИЛАЕТ ОТНОВО

116

Анонимен

преди 8 години

Тоя пак дрънка глупости.

115

Анонимен

преди 8 години

До kokospaДо коментар 216И затова Русия подкрепя терористите ПКК, ИД и режима на Башар Асад! --> За да запази базите си ;)

114

kokospa

преди 8 години

целта на Русия в Сирия е да запази военните си бази там и чрез тях да контролира суровините минаващи през Сред.море.Още повече разработката на двете големи газови находища край Израел и Кипър са на път да прекъснат хемонията и в газовите доставки за Европа.Затова Русия е готова на всичко!

113

ЦК на БКП

преди 8 години

Наполеон,Тодор Живков,Владимир Путин-тримата най-велики мъже на света !!!

112

Анонимен

преди 8 години

КАТО ИМ ПОКАЖАТ И НА ТУРЦИЯ И НА ДРУГИТЕ САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ КАК ВЛИЗАТ КЕРВАНИ ПЕТРОЛ ПРИ ТУРЦИТЕ ТА ДА СИ ЗАТВОРЯТ УСТАТА

111

Петко

преди 8 години

Русия подкрепя терористите ПКК, ИД и режима на Башар Асад !

110

Анонимен

преди 8 години

277, прочети какви богатства се крият само в Сибир! Не я мисли Русия, при това народът там е готов и шишарки да яде, но да си запази достойнството.

109

Анонимен

преди 8 години

По скоро !Свалили Су-24 заради незаконен петрол от Сирия за Русия Факт !Русия не бомбардира ИД а цивилен народ Сириици и Тюркмени които са против Башар Асад, а Русия подкрепя ИД и режима на Башар Асад това е голата истина и е факт!Факти!!! --> Във момента терористите ПКК и ИД подкрепят режима на Башар Асад и са партньори с Башар Асад! А Турция се бори срещу тероризма бомбардира ИД и ПКК също така са против режима на Башар Асад !

108

Анонимен

преди 8 години

Русия може без Европа.Русия може и без целият останал свят но света не може без Русия.Имат всичките необходими суровини да ОЦЕЛЕЯТ.Имат достатъчно храна да ОЦЕЛЕЯТ.Но много държави посвета НЯМАТ тези ресурси.Така че по-поУека с изцепките.Цяла Европа без руският газ ЩЕ ЗАМРЪЗНЕ или ще се върне към въглищата. А въглищатаУБИВАТ!!

107

Анонимен

преди 8 години

Да не се бутаме в шамарите, по-кротко. Големите се съобразяват с него през цялото време, така че да не махаме с опашки като палета! Техен говорител вече каза, че Полша и прибалтийските страни са твърде малки, твърде незначителни, за да им се обръща внимание какво говорят. Представете си пък какво мислят за нас, които си сменяме позициите като ветропоказатели!

106

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност руснаците имат доказателства. Иначе Путин не би си позволил да твърди пред целия свят, че Турция ползва евтин нефт от Сирия. Ще докажат, бъдете спокойни, а за разузнаването и дипломацията им няма какво да говорим, там са професионалисти, при това интелигентни. Слушайте как говори Путин, как моментално реагира. Може да не го обичаш, но не може да не отчетеш качествата му. В края на краищата, руският народ решава кой ще го ръководи.

105

Анонимен

преди 8 години

Без руските суровини Европа ще грохне за някодко месеца. Ясно като бял ден. Усещатате го от време на време нали? А ламтежите ви за тези суровини само ще ви вкарат по бързо в гробищата. Така че по кротко го давайте

104

Анонимен

преди 8 години

Сега Ердоган сигурно ще обвини ООН че не е признало Ислямска държава и затова бизнеса излиза незаконен

103

Анонимен

преди 8 години

Браво на Русия! Не им трябват въшливи песове! Затова ще спрат да влизат безвизово!Трябва да се пресуши това раково образование което безвъзмезно отхапва здрава плът Турция за 2 години постигна това което 120 Султана за 780 години не успяха!

102

Анонимен

преди 8 години

Може да не караме руски коли, но със сигурност щяха да са по малко и по скъпи европейскте коли без руския газ и без руските суровини. Ясно ви е че Европа е много тясно обвързана с Русия. И който човърка в тези връзки рано или късно ще съжалява.

101

Анонимен

преди 8 години

Ще има разследване на контрабандни горива в ЕС, гаранция. И на Ердо ще му се стъжни.

100

Анонимен

преди 8 години

На всички с мозък в главата им е ясно, че турчлята въртят петролен бизнес с ИД.

99

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка...Щом е регионална сила--защо тогава се изпокриха всички от НАТО за ситуацията в Крим или за Украйна...Защо не го "наказаха бе" а си седът и само чрез медиите лаят.ЗАЩО се скриха като мишки за СУто всички от НАТО и само САЩ с половин уста подкрепи Турция бе--много си назад с политиката и цялосната обстановка в света.Разбери едно--ако Русия беше слаба--досега да са я разпарчетосали...