98

Анонимен

преди 8 години

До ЧебурашкаАбе Чиби--кой да го наказва най-силният бе....Кой наказваше САЩ??? Ти нещо съвсем се оплете бе-------ЖИВОТА Е ТАКЪВ--СИЛНИЯТ УПРАВЛЯВА---а малките се нагаждат според обстановката...

97

Калина

преди 8 години

Аз не разбирам, защо водите тези ожесточени спорове тук?Ясно е, че политиката като цяло е една гнусна лъжа.Ясно е, че във войната в Сирия има интереси. От всички страни.И всичко това е абсолютно нормално! Ако нямаше интереси, нямаше да се стига до тук. Важното е ние да изберем по-удобния и полезен за нас лъжец!И тъй като аз съм расист, предпочитам Путин.

96

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка.....Путин много пъти е доказвал,че не е глупав и знае какво говори и прави---и сега ще е така--бъди сигурен!!!!

95

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка...добре бе--защо пищиш тогава,след като си съласен с мен,ЧЕ СИЛНИТЕ УПРАВЛЯВАТ--това е максимата на живота!!! Путин е силен политик и държавник--значи управлява и прави това което смята за нужно"""!!!!!! Това е!!!! Когато САЩ избиваха иракски деца--някой каза ли им нещо???Те бяха тогава силни--всички си мълчаха....

94

до 254

преди 8 години

Май го бъркаш с един друг президент на който администрацията му черпи "неопрпвержими диказаталства" от фейсбук!

93

до 248

преди 8 години

Само пълен *** или платен ***, може да пише че ИДИЛ продават на някой друг освен на Турция, а те реално продават много нефт и производни!

92

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Какви доказателства иска Ердоган ?Предполагам, че Ислямска държава не издава нито фактури, нито касови бележки за продадения петрол. :)

91

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка...Едва ли мислиш(надявам се че си разумен-поне малко) че политик като Путин ще говори празни приказки..едва ли....Досега,каквото е казал Путин-това е ставало....

90

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка----Това не е написано от ФОРБС---Това е написано от "Таймс".....но такъв е живота--силните винаги командват!!!! Жизненият принцип е такъв!!!! Затова всяка страна се стреми да бъде силна и независима----даже тоя с шалварите-Ердоган....

89

Анонимен

преди 8 години

До :)))....Няма значение--Ердоган вече е злепоставен пред световната общественост--ако ще и 1000 гласа да е спечелил...Щом великите сили му нямат доверие--значи е пътник ........Учи малко геополитика и политическите похвати.А в световните медии-Ердоган се представя вече като помощник и закрилник на ИД---а това ще го катурне от власта--той е политически труп.....

88

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка....... ееййй *** си много тЪЪЪб бе-----"Шпигел" е основният рупор на германското правителство бе---сега схващаш ли...по-просто няма как да ти го обясня....."Шпигел"пише основно от позицията на германските управляващи......схвана ли....?????

87

каймакАМ

преди 8 години

Наистина, голям покер е за един д. глава , да го каже. Ако до 24 часа не дойде отговор , каквото и да се отговаря е бош лаф.

86

българин

преди 8 години

Чебурашке,вероятно си гнусен фес,или тежък русофоб,да плещиш глупости.Турция ще си намери каквото търси.Тази изродска държава ще се разпадне.Както се казва,ще настъпи листопад.

85

сис

преди 8 години

До Чебурашка....Вече е доказано за нефта--даже Германия намекна,че ще чака да види дали Ердоган и синът му ще имат честта да излязат от политиката с достойнство.А зет му-на Ердоган е министър на енергетиката--за него германците казаха,че 100% искат да го видят вън от турското правителство...Така че чети--написаното от мен е в "Шпигел"...

84

Анонимен

преди 8 години

Държавата бензиностанция стана за смях

83

каймакАМ

преди 8 години

Кюрдите са хубави хора, но са наивни по някога. Затова им е нужен полезен за тях лидер. Да не е бивш пкк рин , а да мисли за народа си.днес кюрдите живеят добре и само на изток им се пречи за това.

82

каймакАМ

преди 8 години

В миналото Турция имаше президент на име Аднан Мендерес , когото обесиха , благодарение на това кето намекваш. От тогава до днес , се има предвид това.

81

Анонимен

преди 8 години

По случай щастливия развой на събитията, и очакваното приемане на турция в ЕС, в най скоро време се организира страхотен международен гей парад в най големите турски градове. Целта е да се изследват реакциите на турците към основните евроценности.

80

каймакАМ

преди 8 години

ДЕМИРТАШ Е ЗАДЪЛЖЕН--------Ами те кюрдите влязоха в политиката , благодарение на Ердоган. Само до преди 5 години , думата кюрд беше опасна в Турция. Той им отговори пътя. Но Демирташ изпусна хубавия шанс. При случая с Кобани , за малко да подпали 3 а св. война. Умен е но не е добър политик.

79

от Сащ

преди 8 години

Лесна е вашата у ш а н к и, днес имах 11 часа работен ден и утре пак трябва да се бачка. А вие пишете за две парчета пица. Айде лека ви нощ и дано утре заработите 120 рубли вместо 100.