98

Анонимен

преди 8 години

Поредната мутра, която иска да ограбва бедния народ.Да плати на Сидеров , че две от точките ги открадна от "Планът "Сидеров" / 2 и 5 /.Да каже колко милиона получи от Куневица, за да не я критикува? Шоуто му е абсолютна идиотия за ***. Защо не се изправи на дебат със Сидеров за да се види , че плешивия е гола вода. Кръгла нула е Слави, а песните му са с тъпанарски текстове. Не бих дал и стотинка за негов концерт. Да си го гледат пубертетите на 12 години.

97

Анонимен

преди 8 години

За 113. Прав е човека, що? Бабата слуша Лили Иванова, майката - припада по Веско Маринов, а дъщерята - на стадиона попива от Слави. И тримата са си плюли в устата, хем и камари пари направиха.

96

Пази Боже сляпо да п

преди 8 години

От цялата тази работа нищо няма да излезе .Защо .Защото референдума който се предлага е противоречив.Иска хем централизирана държава- със задължителното гласуване .Хем иска децентрализация по места.Значи предлага ни се следния вариант .Отгоре диктатура ,а отдолу анархия . И тук си личи колко неосведомени и неподготвени са политически българите.Жалко ,но сами си съсипване държавата без ролята на ЕС,Турция,НАТО,Русия и тн.

95

Палячо

преди 8 години

До 105 . Явно си чалгаджийче с промит мозък от мейнстрийма , а дългия чие шоу крадна ? Не беше ли '' Как ще ги стигнем '' на Тодор Колев ,крадна му и концепцията и идеята ?

94

Анонимен

преди 8 години

До Красимир ....ЗА .колко успешни РЕВОЛЮЦИИ СИ ЧУВАЛ???

93

XaXa

преди 8 години

freiwillig не е ли доброволно?!

92

Анонимен

преди 8 години

до 108 Лили Иванова е чалга?Спри наркотиците, пич.

91

ДС

преди 8 години

Да се абстрахираме кой прави референдума. Все пак за НАС го ПРАВИМ. Нужна е промяна. Или сегашното положение ви харесва ?

90

Пайнерс

преди 8 години

Пайнера предлага въпрос:Да стане ли задължително маането на гьобеци...

89

Анонимен

преди 8 години

do 105те даже не са чували сигурно тази песен. какво им обясняваш на тия предубедените? Слави казва в едно интервю към онази американка с гайдата: аз съм проводника на цялата чалга и простотия според някои в тази държава. Не се занимавай с мен. махай се от мен беее....а тия същите дали изобщо знаят едно произведение на Бах, Моцарт и бетовен, защото аз съм изсвирил толкова много произведения от тях, че си нямат на идея.

88

Анонимен

преди 8 години

до 72: "до 69В Германия гласуването за парламентарни избори Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, човече!"... (die Wahl ist freiwillig, es gibt in Deutschland keine Wahlpflicht wie z. B. in Belgien, Luxemburg, Griechenland, der Türkei oder Zypern),...!

87

Анонимен

преди 8 години

Нека все пак правим разлика между патриотична песен и патриотарска песен. Има я тази разлика все пак. А Слави си е чалга, редом с Лили Иванова.

86

електорална единица

преди 8 години

подкрепям всичко , с изключение на електронното гласуване

85

фен

преди 8 години

Давайте момчета,че ми писна от лентяи и некадърници.Няма да е проблем да се съберат тези подписи!

84

Анонимен

преди 8 години

До 84:Като наричаш Слави "фалшив герой", знаеш ли, че песента на Тодор Колев "Фалшив герой" е правена от "Ку-ку бенд"? Това го казвам, само в контекста на упреците, че Слави е чалга. А патриотичните песни, които направиха?

83

Марин

преди 8 години

Видях точките от референдума и мога да кажа, че това са хора които си нямат абсолютно никаква идея за какво става въпрос.

82

Питащ

преди 8 години

Да нека Слави каже МАСОН ли е? Вярно ли е искал от Бойко Борисов земя пред "Кемпински"?Какво го свързва с Доган? Не на последно място защо си позволява популизъм от екрана?С какво е по-различен от всички политици? Някой много се връзват на популизъм и гръмки думи,като при царя

81

Анонимен

преди 8 години

"ни врат ни шия"е тоя референдум ,Слави ,ако има сърце и воля- да основава партия ,да грабва байрака и на избори. с референдуми няма да стане нищо

80

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Може ли чак такова единодушие и единомислие у неговите сценаристи... - как веднъж не влязоха в дебат и конфликт по дадена тема... - няма съмнение, че уж умните му момченца имат само едно мнение... - мнението на Слави... - но дори мнението на Слави не е негово, а на тоя който плати най-добре...

79

Demokrat

преди 8 години

До 1takav smislen i tozen komentar ne biax srestal skoro v "dnes.bg".