118

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 137Точно задължително си беше! Лично мен са идвали от избирателната секция да ме вдигат от леглото,защото било 12 на обяд,а те още не били привършили и можело да изпуснат първото място в социалистическото съревнование! Отидох,тикнаха ми един пълен плик в ръцете и пред погледите на всички членове на комисията го пуснав в урната!Не че сега е по-различно,но блажени са вярващите !

117

Анонимен

преди 8 години

Струва си да се опита.

116

Анонимен

преди 8 години

до 134Що лъжеш, бе? Кога през соца гласуването е било задължително, бе? Това че бай Тошо получаваше 98% от гласовете за себе си ли те наведе на тази мисъл? Аман от циркаджийски манипулатори като теб!

115

анонимен

преди 8 години

Като идея е добре, но въпросите са прекалено много, събрани в един референдум.Защото примерно аз може да подкрепям само 3 от въпросите, а да не поддържам останалите 3.Необмислена работа и прекалено много въпроси.Трябвало е да се отнесат по-сериозно към проблемите - това не е шоу!

114

Анонимен

преди 8 години

do 13 Приказваш пълни глупости. Всички от сценаристите му са по-умни от Слави и той го знае и казва: Ако не бяха тези хора с мен, аз отдавна да съм емигрирал в друга държава. Заради тях стоя още в България.

113

П.Петров

преди 8 години

Меко казано Трифонов не е много интелигентен, а за да работиш за Трифонов не може да си много по-интелигентен от него. Следователно "идеите" в това "предложение" няма как да са интелигентни.1. Народът в мнозинството си е много ***, следователно е лесно манипулируем,волята и на малкото интелигентни хора, останали в България няма никаква тежест при мажоритарен вот.2. А защо не 5 или 3 ? Ще е още по- евтино ...3. През соца. като беше задължително друг освен Живков избиран ли е ?5.6. А кой ще ги финансира и на кого ще служат ?

112

точка 9

преди 8 години

Подкрепяте ли учениците да избират учителите си на конкурс .

111

Точка 8

преди 8 години

Подкрепяте ли студентите да избират ректорите,деканите и преподаватели те в университетите.а

110

точка 7

преди 8 години

Подкрепяте ли избори за нов водещ на Шоуто на Слави .

109

Анонимен

преди 8 години

Евала от МЕн ДА за всичко!!!

108

отговарямнавъпросите

преди 8 години

1,- Не ,защото една лястовичка нищо не може да направи сама2,- Не,защото това нищо не променя3,- Не ,защото няма как да задължиш някой който живее в канадско село да иде 500км до бг секция4,- Не,защото изборите ще се манипулират още по-лесно5,- Не,защото от това ще страдат само малките партии-големите пари си имат и без субсидии6, Не, защото аз не познавам ни един директор на полиция

107

ставри

преди 8 години

Точка 6 много издиша.

106

къде сте българи

преди 8 години

Народе,ако още те има ,оня от питанките на Левски .Народе предлагат ти демократично да си сложиш новото турско робство .Народе, предлагат ти следното .Да могат те- мафията на Доган да избира прокурорите,съдииите и полицейските шефове . Народе???

105

Анонимен

преди 8 години

Надявам се повече хора да схванат идеята,сто процента подкрепа от мен и семейството ми

104

Анонимен

преди 8 години

До 121Мразим , защото 26 години, престъпници, чието място е в затвора направиха народа на ***.Аз искам референдум за незабавно излизане от НАТО и ЕС, за народен съд за корумпирани политици и бесило за виновните, за ревизия на 100 % от приватизационните сделки, твърдо против всякакво идиотско електронно гласуване.

103

до 122

преди 8 години

И то ако имаме късмет ,разбира се . Може международната общност да не се намеси ,защото си има доста работа напоследък из света.Включването на този профан Трифонов само доказва колко ,ама колко е изглупял света .За огромно мое съжаление сме в ръцете на откровени тарикати и невежи хора.

102

ха ха

преди 8 години

Предлагали да гласуване за Съдии и прокурори ,че и за шерифи .А когато мафията си купи изборите ? Дупе да ни е яко! Кой е Трифонов.Ккаво го свързва с Доган ,Мултаците и мафията .

101

Пази Боже сляпо да п

преди 8 години

И ако се приложи все пак ,да се замислим ,ако се осъществи този тип държава до 3 години ще сме като Сомалия или Хаити и ще се наложи войски на ООН или НАТО да влязат да контролират положението ,а отгоре да ни спускат храни .

100

за

преди 8 години

Хора опомнете се. Прочетете си коментарите. Само гняв, ярост, злоба.Нека има референдум -нищо не губим, само можем да спечелим

99

Анонимен

преди 8 години

Айде, почнахте да плюете. Политиците ги е страх от каквато и да било промяна. Който е хванал лапачката, няма пускане.