158

Слави Трифонов

преди 8 години

До Искрено и личноБраво! Дано повече хора го осъзнаят. С песимизъм нищо не се постига и само омразаа блика. Много е просто: Държава няма и никога няма да има, но част от нас искаме да има осъзнат НАРОД, действащ и мислещ - това е ДЪРЖАВАТА.

157

Искрено и лично

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ СТЕ *** НЕДНИ. Всички чакате някой да ви оправи държавата, но когато някой започне да прави нещо по въпроса, трябва да бъде оплют вкупом и да му се пречи - кой с каквото може... Щом тъй ви харесва повече, ЖИВЕЙТЕ СИ В СВИНСКАТА *** И БЪДЕТЕ ДОВОЛНИ.

156

Слави Трифонов

преди 8 години

До всички мили сънародници с дребни душички, които веднага щом някой предложи нещо този път СМИСЛЕНО, се заемат да оплюват, критикуват, анализират, припомнят миинало и вещаят мъдро бъдещето. На думи всички сме Top of the Top, на дела скриваме се и си църкаме и трепнем, някой да не ни накара да свършим нещичко за някой, за другите, полезно не само за собствения ни ***. ЕВАЛА МУ НА СЛАВИ! Какъвто и да е бил, каквото и да е правил, както и да е пял, какъвто и да иска да стане - ПОДКРЕПАА!!!!!!!!

155

Избирател

преди 8 години

Давай Слави да видим докъде ще докараш. Ти си ни последен шанс. Цялото ми семейство ще те подкрепим дано и ти кат Бареков и др. политици не ни оставиш сред пътя. Иначе си подбрал най-болните за БЪЛГАРИЯ въпроси. Ако това се осъществи - край на вечния преход. Ще си 2 ри ЛЕВСКИ. а излъжеш ли ни - ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ.

154

Анонимен

преди 8 години

1.разследване(истинско )на абсолютно всички депутати,министри бивши настоящи2.измитането на абсолютно всички които сега са в политиката депутати и прочие3.вкарване в затвора на злопоутребилите-т.е-абсолютно всички!за 26г нямаме един осъден от власимащите-те как да имат страх тогава!има само един единствен начин за оправия и е с четери букви!

153

Анонимен

преди 8 години

Въздухар Нов Бареков

152

Анонимен

преди 8 години

Тия се вземат много на сериозноОще като правеха КуКу бяха пример за поръчкови артистченца. Тогава изправиха цяла България на нокти с лъжливото предаване за "авария" в Аец КозлодуйДокато не затвориха реакторите не се успокоихаПлатиха им луди пари за тази измамаМошенници

151

Анонимен

преди 8 години

Плевнския ш'у'т и мърморковците около него се взимат прекалено на сериозно и току виж решат че не искат вече водата да е мокра и нищо чудно да съберат последователи. Масонските номера на Дългия вече стават досадни. Всичко това се прави с намерението да се внуши на тълпата че има алтернатива на сегашните престъпници в парламента. Реалностите са че алтернатива няма и Дългия го знае това но се опитва да ви убеди че уж нещо ще се промени. Масонския пар'цал ви хвърля прах в очите.

150

Анонимен

преди 8 години

Който няма средно образование няма да гласува и за кметове да се гласува само по постоянен адрес

149

До 172

преди 8 години

Ама и без две камари пак може половината да са мажоритарни. А другата 1/2 пропорционално Спонги

148

Emigrant

преди 8 години

Tezi do koga ste se vsemat na seriozno????Klinikata na 6-kilometar nqma li ve4e mesta???

147

Анонимен

преди 8 години

2 3 4 5 и 6 са ясни и като цяло си имат подкрепа но 1 е доста не ясна какво ще рече в два ? тура парламента си остава едно камерен

146

Анонимен

преди 8 години

ако се приеме това атака нема да види парламент а бсп сигурно ще са 4 политическа сила НА ПРАКТИКА ЩЕ Е ГЕРБ И ДПС на всякъде

145

До Спонги

преди 8 години

Защото едната камара се избира мажоритарно, другата - пропорционално. А областните - съгласен!

144

Анонимен

преди 8 години

демократичната пяна е пълна с алчни боклуции за загубен народ като българите си им прилягаако искате да не ви управляват *** не им обръщайте внимание

143

Спонги

преди 8 години

До До СпонгиВ монархиите е разбираемо, а за Чехия сега научавам наистина и не разбирам защо. Може би е останало от Чехословакия. И пак не схващам за какво трябва да има Двукамерен Парламент у нас, както и не разбирам защо трябва да има Областни управители с цялата им никому ненужна дублираща централната власт администрация.

142

До Спонги

преди 8 години

Полша, Чехия, Япония, Ирландия, Холандия - федерални държави???? Пич, я поограмоти се!!!

141

Анонимен

преди 8 години

Трябва да добавят към задължителното гласуване..да е само ако имаш завършен 8ми клас!!!

140

Анонимен

преди 8 години

Maжоритарните кандидати ще бъдат купени предварително ! Никакви избори , никакви референдуми могат нещо да променят в България !Тя е обезкръвена ,унизена, .съсипана и почти унищожена. За съжаление нищо не може да се направи !

139

Спонги

преди 8 години

До Чимиджимичамиджоми 161Двукамерни Парламенти има във федералните държави. Ти какво искаш, турска автономия на Родопите и Лудогорието ли.За корупционната тежест съм съгласен. освен това 400 души по-трудно се кандардисват да са послушни. Все някой ще кривне от правия път.