73

Лелеееее

преди 8 години

За да е рентгенова лаборантка или да учи за такава, тя трябва преди това да е завършила средно образование!А той, щам като работи в известна верига магазини за техника, значи може да наблюдава кой купува скъпи вещи и на какъв адрес му ги карат.Иначе, всичко друго си е в реда на нещата, като се има предвид етноса им - влязло да прави въоръжен грабеж, но не може да намери дневния оборот и на всичко отгоре си изпуска джиесема!Ако нашите управляващи не дундуркат този етнос, той сам ще се затрие!

72

Румбо

преди 8 години

Сегашната система от наказания явно не работи!Е,нищо,когато Ислямска държава завладее Европа(натам вървят нещата) и въведе Шериата,тия ще ги бият с камшици на площада....Да се радват на "демокрацията",докато я има.

71

Анонимен

преди 8 години

За 10 кутии цигари - 3г. в "Университета". За разграбена банка - нищо и половина.

70

Анонимен

преди 8 години

100 % БГ аматьори!

69

75

преди 8 години

До 86 Журналистите получават заплата за да се подготвят по темите и да информират правилно хората.Иначе може да се назначи един говорещ папагал,да повтаря механично.

68

4epa

преди 8 години

DO KADE NI DOKARAHA MRASNITE KOMUNISTI-FA6ISTI !!!!!

67

Крум

преди 8 години

Да им режат по една ръка и да ги пускат. Иначе ще храним и тях и детето им.

66

Анонимен

преди 8 години

75, е добре де, рентгенов лаборант

65

75

преди 8 години

Хахаха,студентка по рентгенология.И това се казва по всички медии.Рентгенолога/този който ви прави и разчита рентгеновите снимки/ е лекар.Трябва да завършиш медицина,а след това ако решиш ставаш рентгенолог.Не може да следваш рентгенология.По вероятно е че учи за рентгенов лаборант.Но пак си се казва-учи за лаборант.Чувал съм че в "белите държави",журналистите се подготвят много сериозно за всяка една,дори незначителна тема.Тук-бутай да върви.Каквото сме чули-недочули.По-лесно е така.

64

АНОНИМНА

преди 8 години

И все пак тя щеше да бъде медицинско лице. Ами тя с нейното поведение може да убие човек като работи с рентгенов апарат. Как пациентите да й вярват.Предлагам да и отнемат правата защото............Питам кой главен лекар ще я назначи на работа в повереното му заведение след като е запознат с нейното деяние. Ние всички сме със заеми и сме бедни. Като нея ли да правим.Постъпката и е обмислена предварително.А магазинерката как се чувства?!

63

Ne vqrvam

преди 8 години

Purvo kazaha che sa romi, a sega che bili student i prodavach..... dvete neshta sa nesavmestimi, nqkoi da e vijdal rom student?

62

Анонимен

преди 8 години

Че защо храним 50-60 хиляди тулупа в системата на МВР, щом престъпленията вече започнаха да се разплитат благодарение на социалните мрежи, които са безплатни?!?

61

Анонимен

преди 8 години

Да се смееш ли, да плачеш ли... Изпуснали си мобилния телефон на 26 май и три дни полицията за маа-а-алко да ги открие кои са, път те на 29-ти те взели, че се предали. Иначе въпрос на време било да ги разкрият. Трагикомедия.

60

Анонимен

преди 8 години

Българи ли са? Или...?

59

Анонимен

преди 8 години

Голям панаир висши банкери и политици откраднаха около 6млрд и сега управляват като царе с тези млада двойка ще се демонстратира просъдие .Нагли мафиоти управляват България

58

негодно

преди 8 години

в тази България никой вече не може да направи нещо качествено.

57

vesko02

преди 8 години

Ако мислеха за детето си щяха да крадат шоколади и близалки,а не цигари ...

56

Анонимен

преди 8 години

Вера Александрова, отнасяйте се малко по-отговорно към новините, които поднасяте. Отворете Наказателния кодекс и вижте какво е наказанието за грабеж по основния състав - от три до десет години е. Не е трудно да се провери, нали...

55

Анонимен

преди 8 години

Кога ще започнем да четеме имената със снимки на всички крадци ?Роми, българи, политици..всички,Ако знаеш че ще ти окачат снимката и под нея името Иван Стоянов Петков - Крадец.

54

Справедливост

преди 8 години

Абе,тия хиляди крадци и убийци взимат ли им децата! Т.нар."политици" и " бизнесмени" обраха България с милиони и милиарди- техните деца взети ли са или са настанени по световни университети ..със собствени апартаменти и огромни банкови сметки! С тях какво правим! Т.е.- какво казвате с подобно поведение- крадете много,да не ви се случват подобни неща! Дано има Господ!