93

Българин

преди 8 години

Приятели, снимайте повече около вас, пред дома си, в дома си, използвайте мобилни телефони камери каквото ви попадне, защото полиция няма, държава няма, сами трябва да изобличаваме престъпниците в нета. Явно това е начина

92

тодор

преди 8 години

*** .ГОТОВИ ДА УБИВАТ .УТРЕ И НА МЕНЕ МОГАТ ДА ПОСЕГНАТ .

91

тодор

преди 8 години

ТАЗИ ***, ЖЕНАТА Е ПО-ВИНОВНА . ТЯ Е ИНИЦИАТОРКАТА .ЗЛОБАРКА .

90

ххх

преди 8 години

Тия зверове щяха да убият жената !С пистолет какво се прави !?!?!Затвор за тези зверове !!!

89

Анонимен

преди 8 години

ОПРАВНИ БЪЛГАРИ !

88

Джедай Мастър

преди 8 години

А и в същия член пише наказание от 3 до 10 г., а не 2-3 както му се иска на Дебилчев... Чл. 198. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго с намерение противозаконно да я присвои, като употреби за това сила или заплашване, се наказва за грабеж с лишаване от свобода от три до десет години.

87

Джедай Мастър

преди 8 години

Тоя прокурор Петър Белчев очевидно е поредния парашутист в прокуратурата. Може ли да има грабеж на собствени вещи? Може ли да има грабеж на недвижими вещи? Дебилаки.

86

:

преди 8 години

Chak pa brutalno ....amatiori nqkakvi ...tova ako beshe seriozen prestupnik s tolkova suprotivlenie shteshe da i svetne ebati priklada na taq prodavachka nqmashe da moje da mrudne , tiq sa nqkvi hlapaci ... mnogo glupava postupka mejdu drugoto da se suprotivlqva na chovek s pistolet , da ne vzeme oborota na nqkuv pavilion , sobstvenost na nqkoi , koito te gurbi po ebati chasovete na den na minimalna zaplata.

85

ххх

преди 8 години

Затвор за тези животни !!!

84

wer

преди 8 години

Оставили са GSM, а са взели 2 кутии цигари. Значи това не е обир, а дарение.Явно са го направили заради адреналина. Трябваше да оставят и визитки.😀

83

така си е

преди 8 години

Абе те комунистите ни накараха всички да маршеруваме под радиоактивния дъжд насила след чернобил и сега има толкова много болни хора.По времето на луканов се изнесаха милярди от страната а по времето на станишев ни обявиха за най корумпираната и бандитска държава и ни спряха фондовите а през комунизма за виц срещу бкп вкарваха в затвора моментално и няма нито един усъден за тези престапления ама тези малчугани тока ще им спрат за 10 кутии със цигари.

82

Анонимен

преди 8 години

нали бяха роми

81

да бе да

преди 8 години

Студентка по рентгенология и продавач от "известна верига магазини"!?Как пък не,нали продавачката каза,че са ци...пардон...роми,м!?

80

Анонимен

преди 8 години

"Било е намерено и оръжието на престъплението. Предстои да бъдат извършени експертизи, които да разкрият какъв е видът на оръжието. Според първоначалния оглед става дума за газов пистолет."Голяма експертиза ще се наложи. Поне няколко години. И няколко експерти с противоречиви мнения. Ще има връщане а доразследване, отлагане на заседания и т.н. Няма да има само наказан (обесен) некадърен (подкупен) магистрат. Някой вижда ли светлина в тунела/

79

Fan

преди 8 години

"Грабеж на чужди вещи...", за мен това си беше чист "Въоръжен обир"!!!Още малко и ще ги изкарат, че са взели по погрешка малко пари и цигарки от магазина...После се учудват, защо такива случаи зачестяват...И друго - нали продавачката каза, че нападателите били роми?Ако има ромка студентка по рентгенология - моите адмирации! ;)

78

Анонимен

преди 8 години

КАТО НЕ СТАВАТ ЗА АЙДУЦИ ЗАЩО ИЗОБЩО СЕ ЗАХВАЩАТ? ГЛЕДАЛИ СА ХАМЕРИКАНСКИ ФИЛМИ АМА НЕЩО НЕ СА ДО ГЛЕДАЛИ. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ КАТО ГЛЕДАТ КРАВАРСКИ ФИЛМ ДА ГО ДОГЛЕДАТ ДО КРАЯ. А НЕ ДА ГО ГЛЕДАТ ДО СРЕДАТА.КОГАТО СИ СЛАГАТ ГЛАВАТ В ТОРБАТА КРАВАРИТЕ ИГРАЯТ НА ЕДРО. А НЕ НА СТОТИНКИ И ЦИГАРИ.

77

Анонимен

преди 8 години

И тези искаха да станат звездите на Youtube/

76

Боби

преди 8 години

А тези които ограбиха държавата и всички нас? 26 години чакам,ама май няма да има възмездие за тях,мамка им...........Лека вечер

75

Анонимен

преди 8 години

Кой знае как са закъсали за да се решат на това. Сега за тях сигурно ще има присъда, горкото дете тръгва по нанадолнището (знае се какво е в приютите в БГ) и всички ще са доволни...Вместо да се замислим какви са причините.

74

петко

преди 8 години

Ако ограбения беше 92 нямаше да коментира така. Мястото им е в затвора и до 3 години е за грабеж,а за въоръжен грабеж е от 3 до 10 години. Законът трябва да се спазва .