13

Анонимен

преди 8 години

Май че продавачката беше с тях...

12

сс

преди 8 години

май всичко е милиционерска конспирация някой цели нещо с тази постановка нали уж са роми?? как така студентка и работи и той работел значи не са ром рома не работи тои само бере

11

ист

преди 8 години

Нищо ново не ни казва. Мая отдавна се е подготвила.

10

до 7

преди 8 години

Мани мани, че и аз пропуших наскоро! Какво ли ме чака ако я закъсам за тютюн :)

9

Анонимен

преди 8 години

Ако бяха роми вместо да се предадът щяха пак да крадат. Кой за каквото е роден

8

Анонимен

преди 8 години

Да, за съжаление сега ще ги пуснат... Какво като са с дете? При такива родители ли ще го оставят?За съжаление, родителите смятат, че щом са се сдобили с дете, могат да си правя каквото си искат и после да се оправдават с невинните деца. Да ама като порастнат, с такъв пример, какви ще станат?

7

Анонимен

преди 8 години

Извършителите са много зле - ами за тях си е, ще накривят на шапката на някой. Като нямат пари, няма да правят семейство, а въобще дали е това причината? Семейството като концепция днес не е за всеки - то е отговорност преди всичко и винаги е било така. Не може без да се замислиш да правиш семейство, че и деца.

6

213

преди 8 години

хахаха, признали си и се предали....че то иначе нашата полиция и при забравен телефон, няма да ги хване....

5

цигарена съдба

преди 8 години

Да си провалиш живота за няколко кутии цигари. Винаги съм казвал, че пушачите са зависими хора макар и да не го съзнават. Готови са на всичко и на всякаква простотия за няколко кутии цигари.

4

Шерлок

преди 8 години

Елементарно, Ватсон! Добре, че са си "изпуснали мобилния телефон", иначе как щеше да се стигне до извършителите ...

3

Анонимен

преди 8 години

ен нали и телефона си изпуснали..за тва познали че са те..уж..тряя ис бати каръка ис забраиш телефона на обир, то и без медии лесно ще те открият така

2

.................

преди 8 години

Телевизиите вдигнаха шум, защото могат да покажат кадри от престъплението. Иначе по селата всеки ден стават далеч по-големи безобразия, но за медиите те не са интересни. Изводът: Купувайте качествени камери и си защитавайте обектите. Има и безплатен софтуер - пишете "безплатно видеонаблюдение" в Гугъл, после купувате камери и сте готови.

1

?

преди 8 години

За въоръжен грабеж 2-3 години лишаване от свобода? Трябва да лежат поне 10, поне!!!