13

Анонимен

преди 8 години

*** пак са гладни. Давай Бойко мачкай ги!

12

горките сиромаси

преди 8 години

А ако замениме свинското с марули, ще е най-добре, не е ли така, Днеска?

11

Анонимен

преди 8 години

кой прави тая калкулация :))) баси 8 лв. за салата и 5 лв за безалкохолно, Вие в ред листе бе :)))марули за салата си имам, ракия също, и бяло вино си имам, значи трябавт ми 6х2л. бира -12 лв, агнешкото не ми е много по вкуса, знчи взимам 3 кг св бут, и 2 кг ребърца - 5 кгх 5 лв- 25 лв, картофите са по 50-60 стинки екстра, значи 5 кг -2,50, хляб 1 лв, суджук си имам, веан бут съшо, значи не повече от 40 лв за 7-8 човека.Ай наздраве

10

80 лева за кво?

преди 8 години

а не може ли просто един ден да се гледат облаците без всичките свинщини по кухни и софри??

9

овчар-пенсионер

преди 8 години

Другарите активисти на БКП-БСП са свикнали при бай Тошо да им се носят агнетата в къщи без пари. Така беше в ТКЗС-тата . Каквото им трябва им се носеше без да плащат . Затова сега жалят и реват .

8

Анонимен

преди 8 години

От посоченото меню, най-здравословното е салата и пресните картофи. Има ли смисъл да харчим пари за другите булшити.

7

до ХА ХА ХА

преди 8 години

Виж как се припозна.

6

ХА-ХА-ХА

преди 8 години

Егати и геноцида . Червения *** седи и *** цял ден на компа без да работи . Значи има пари и това е благодарение на геноцида .

5

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До икономистМагазините са пълни с ГМО ***, които и кучето не иска да ги яде. Те са по всеки джоб !Качествените стоки са недостижими за обикновения човек. Факт !Пенсионерите вадят по няколко хиляди лева и ги дават на измамници, защото са свикнали в България всичко да става като си платиш. Факт ! А, тези пари са ги събирали цял живот. Някой от тях още от бай Тошово време ги кътат ...По кръчмите няма места, защото 50% от заведенията затвориха след забраната за тютюнопушенето.ГЕНОЦИД е !

4

лекар-пенсионер

преди 8 години

Браво за коментара икономист. Даваха по телевизията уж бедния край гр. Златоград печени чевермета . При 20 лв. килограм имаше опашка и всеки купуваше , което е хубаво и се радвам. Другарите обаче това не го харесват . Те искат като при бай Тошо само за тях да има и то без пари .

3

До 2

преди 8 години

Хей мамут, ако ти е пълна гушата на други не е ,недей рева

2

икономист

преди 8 години

Егати геноцида . Магазините са пълни със стока за всеки джоб . Всяко семейство има минимум по една кола и не можеш да се разминеш по пътищата . Най бедните пенсионери нямат никакъв проблем да дадат по 3-4 хиляди лева на телефонните измамници . Няма места по кръчмите ит.н. Явно да ревем за нас е спорт .

1

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

ГЕРБ са отново на власт. ГЕНОЦИДЪТ е подновен !