33

Анонимен

преди 8 години

80 лева Има хора на които туи им е доло горе кам 50% от заплататаа БГ !!!!!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия празници насред загиваща държава и общество??? Какво празнуваш народе?? Това че те еват и скубят душмани и че си най-мизерния европейски гражданин ли? Празнувай да ти *** майката

31

Анонимен

преди 8 години

При Боковото Оправление всичко поскъпва .................... докато полетят паветата по Боко.

30

ФАШИСТ

преди 8 години

на Велик Ден и Георгьов ден се слага агнешко и червено вино ! Всичко друго е измишльотина , това е празничната традиция !

29

синева

преди 8 години

Мен повече ме вълнува парада.....

28

Вкусно и полезно

преди 8 години

За мен салатката, картофките, мин. вода и плодове. Другото ви го оставям на вас.Празниците са, за да се празнува, а не да се яде до припадък, иначе щяха да се казват "яденици".

27

йо

преди 8 години

Бaце Бойко не е покръстител нa Бългaрите, той е покръстител нa Боцвaнците и милиядерскaтa резaнa клоaкa около себе си!Сaмо потоп от Черно Море ще ни спaси, дa се издaвят всички дебели мутри и трътлести кофбри!

26

Ей...

преди 8 години

Писна ми! Всеки път като дойде някой по - голям празник и се говори само за ядене. Предлагам всички празници да се прекръстят на "Ден за голямо плюскане", така поне ще е ясно и няма да е заблуждаващо. Извинявам се на всички, които наистина имат повод за празнуване на съответните дати, но те си знаят :)

25

назад във времето

преди 8 години

"Народът няма какво да яде", "герберасите ни подлагат на геноцид", "ние асфалт не ядем", "от глад и мизерия започнахме да се самозапалваме"...е-е-е-ех, как започнаха да ми липсват тези рефрени, дето до вчера кутевистите ги плющяха под всяка статия до втръсване :) Сега всичко се е преквалифицирало в русофили и дращи само под статиите за ***, явно парите са повече, а и БСП бясно потъва и няма пари за ***. Сега уж пак ГЕРБ на власт, пък вече никой не рече, че умира от глад :)))

24

Гошу

преди 8 години

Аз на Велик ден взех 1 агне, разделих го на 2 и изядохме само половината. Сега ще размразя другата половина и ще мина само със салатата и раЧията - "Бургас 63 Барел" :)))

23

яко

преди 8 години

нормалното е да се съберат 2-3 фамилии купуват си агнето ,коли се и се готви и готово , ние поне така правим

22

България

преди 8 години

Традиция , която ни тласка към Чревоугодниюество не е за нас. Правиме си преходи в Стара планина и такива традиции не ни интересуват.Поздрави на всиюки именници.

21

РБ

преди 8 години

На мен нищо няма да ми излезе,щот съм канен на имен ден!

20

lets eat

преди 8 години

Станишеф е трябвало да пише дисертация на тема "Ролята на храната и бойния дух на военнослужещите в " но явно е бил скатавка или нещо от сорта , бил е в казарма дрън дрън , *** журналист с претенции да управлява , ролята на ватмана в С К Г Т , аман от всекакви *** ........... Съсела *** .

19

лапад

преди 8 години

А още по-тънко ще ни излезе, ако заменим агнешкото с лапад от полето и управниците - гюбре

18

Анонимен

преди 8 години

абе може и да не плюскаме,няма да умрем от глад

17

Анонимен

преди 8 години

Никаква трапеза на народа не го интересува Тиквата,важното е той как е отпрал корем и ***, а да му мислятбедните. Тиквата има други приоритети - да се снима с пропадналибоксьори и да режи лентички

16

Do moderatora

преди 8 години

щ &б дето триеш истинските коментари червен ***!

15

Анонимен

преди 8 години

"Клиентите залагаха на нашенското производство" - нашо нема, не лъжете хората! а тва от Австралия и Нова Зинлендия, който не го е ял, този не го е харесал. у кипър цела година внасат от там, и енгилизите осем месеца го ядат "остро". тези кипърските енгилизи не са чули за BULGARIA, камо ли за bg агнешко, и поминават некакси, бе нема нищо квалитетно у бугарско - викат комшиите, а ние - рупаме лапад и коприва и вика ме - неееее, никогиш!

14

Анонимен

преди 8 години

8 лв за салата, 3 лева за кг картофи :))) хахах, че се про***шите от толкова салата, а картофите са по 50-60 стотинки