38

циника

преди 9 години

43, така е! Ти когато гледаш порно по телевизията, участваш в сексуалния акт на актьорите, точно толкова колкото т. нар. обединени сили са били съпричастни в победата на СССР над германците:)

37

Анонимен

преди 9 години

До циникаОтново греда. "Победата" на Червената армия над Вермахта и СС е дело на обединените сили. И то като използваха руснаци за пушечно месо в съотношение 15:1 спрямо германците.

36

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32Изнасилване на германки. Българки са изнасилвани от румънци по време на Междусъюзническата война, французи и англичани при окупацията на Южна БГ след разгрома в ПСВ.

35

Анонимен

преди 9 години

До млад бандеровецТази простотия сега я четох в друг форум. Ходиш спамиш наред и ти плащат. Не те ли е срам да правиш политическа пропаганда на такова ниско ниво, от това брутално убийство?!

34

циника

преди 9 години

32, единственият исторически факт за изнасилване, извършено от войниците на Червената армия е изнасилването на Вермахта и СС от същата тази Червена армия!

33

Анонимен

преди 9 години

Сороси,нещо много грозна пропаганда правите от тази трагедия.

32

млад бандеровец

преди 9 години

Това трупче трябва на 9-и май да им се отнесе на руснаците пред всички да видят каква катилска нация са. Не стига че има най-много канибали в Русия.Нищо чудно баща му да го е убил за да има мезе заедно с водката или за да го расфасоват за органи.

31

циника

преди 9 години

повечето коментари под мен са писани от някакви психопати, които са готови да използват някоя лична трагедия, за да излеят "смело" русофобските си чувства. Именно сред такива "коментатори" е най-вероятно да се пръкне и следващия убиец на дете!А иначе как решихте, че убийството е извършено от руснак? Някакви доказателства ли имате, какво?

30

Анонимен

преди 9 години

Знам и за указанията, дадени от маршал Толбухин, преди съветски войски да влязат в България. Там се е казвало: "Влизаме в страна с много висок морал." Той изисквал от войниците да се съобразяват с това, също и с настроенията и представите на българите спрямо Русия-освободителката.В Румъния не е било точно така и поведението на руснаците там било обяснявано с факта, че по онова време в тази страна имало твърде много представителки на най-древния занаят.Всички тези неща ги чух от възрастни хора.

29

Анонимен

преди 9 години

е то беше въпрос на време, след инавзията на руснаци в последните години да се превърнем в терен на воини между различните руски служби и криминални стуктури, ама нашите мутри по морето искат и безвизов режим за тия

28

До бмп. 28.

преди 9 години

Сигурно не знаеш, че по време на ВСВ се е допускало затворници да бъдат пускани, ако пожелаят да отидат на фронта и да се бият. Колкото и тежки наказания да са се предвиждали, някои от тези едва ли са променили нрава си.Нямам представа дали наказанията са се прилагали без оглед на етническата и нац. принадлежност на потърпевшите. Като дете слушах от българи, които през есента на 1944 са били в Македония, че там руснаците публично са разстреляли свой офицер и двама войници заради изнасилване.

27

Анонимен

преди 9 години

До бмпИсторически факт е, че голямата част от изнасилванията по време на ВСВ са дело на военнослужещи в Червената армия.

26

Анонимен

преди 9 години

Не беше достатъчно оная в Бургас която метна детето си през терасата сега пък трупове в куфари, останки в гори... Може би няма да е зле да има стягане на визовия режим.

25

До 16. Мислиш ли, че

преди 9 години

онези малолетни същества, които крещяха и правеха неприлични жестове пред камерата на М. Бенатова, съзнават, че са български граждани и че знаят смисъла на това понятие?когато поотраснат още малко и тръгнат "да берат" по света, тогава по-възрастните им роднини ще им обяснят, че е по-изгодно да се представят като "болгар, болгар", а не като такива, каквито са. И с това ще приключат уроците по патриотизъм и национална принадлежност.Но този разговор не е подходящ към коментарите на тази статия.

24

Членска карта №7

преди 9 години

до 21Само се един труп ще ви е много трудно.... Нерде 150, нерде 1, ще ви се наложи само на платен ентусиазъм да заложите

23

до 21

преди 9 години

И с какво вие сте по-добри тогава от тях ?! Айде затваряйте сергията ,че ми омръзна да ви чета глупостите.

22

Анонимен

преди 9 години

Всъщност на кой реално му пука?

21

AUDI

преди 9 години

10 дни и нямат никакви идеи как е станало това.Това е БГ полиция.И след още 10 години няма да се разбере кой е,всеки ще забрви за този случаи ... и така до следващата смърт.

20

Анонимен

преди 9 години

Да почива в мир и извършителите дано бъдат заловени и наказани с най-малко 100 години адски мъки. Но ако наистина са извън границите на България шансовете това да се случи са минимални.

19

Анонимен

преди 9 години

До 19Понеже червените *** на Лилипутин не правеха пропаганда на гърба на убитите 150 човека от самолетната катастрофа нали?