58

Анонимен

преди 9 години

Don4Nqkad eshetoh na skoro.She stqh ako reshish edin den da se razvedesh i da priklushish vrazka.Tejkati e ushesta! Jivota ti stava "shernilo".

57

Анонимен

преди 9 години

Valq..i neiniq baahta.Tova ne vi li ozadashava!?

56

Анонимен

преди 9 години

Do 59Imash pravo! Stqnaha serii! Ne vi li pravi vpeshatlenie!?

55

Анонимен

преди 9 години

Бог да прости невинната душичка! Тук етническата принадлежност няма никакво значение. Жестоки и ненормални хора има за съжаление на всякъде.

54

Русофил

преди 9 години

Мен не можете да ме излъжете, това е скалъпено от Запада, за да дискредитира Русия ! Оня лудия помощник-пилот съм сигурен, че и него ще го изкарат руснак. Аз обаче знам, че такова нещо може да направи само някой западняк !

53

Bulgatani

преди 9 години

Кой е убил момчето Никита и нещастната майка си? Знаете ли кой го е направил? НЕ! Обаче вие сте в бързаме да се правят изводи..Изчакайте, моля ви!

52

Анонимен

преди 9 години

****

51

Анонимен

преди 9 години

Пишещите тук изрози, гаврещи се с трагедията на детето, са точно електоратът на тиквения де/бил! Гнусни мръсни твари без никакъв интелект.Прости и неграмотни злобни ***!

50

Анонимен

преди 9 години

какво става в тая българия , пак останки на човешко тяло краи приморско , всеки ден убиства , останки на трупове , разчленени хора , имам чувсотвито че сме се върнали в 19 век по времето на джак изкромвача

49

Анонимен

преди 9 години

Който и да е сторил този ужас на това дете , дано същото и него стигне , но колкото си може по бързо , това му желая от сърце

48

АТАКА

преди 9 години

детето е убито от прозападните *** лично по заповед на Обама с цел да се злепостави славния руски народ.

47

Анонимен

преди 9 години

Руснаци ...

46

Венелин

преди 9 години

Русия е голяма държава с много пъстър етнически състав и там всеки ден стват убийства и други престъпления. В Съединените щати пък стават 10 пъти повече. Това значи ли, че американците са 10 пъти по-големи *** от руснаците?

45

Анонимен

преди 9 години

Как не вие срам да пишете подобни простотии? Детето е убито. Майка му също. Никой нищо не знае, ама вие не се свените да превърнете една трагедия в политическо храчене. Не сте хора, а обикновенни ***. Срам имате ли?

44

до 48

преди 9 години

По времето на фараон Рамзес III в Египет положението е било същото,тотално корумпирана съдебна система!На края на фараона му писнало и наредил на продажните съдии да им се отрежат носовете и ушите!След това 30 години всичко било нормално!

43

Анонимен

преди 9 години

В друг сайт пише, че онази рускиня, която хвърли детето си от балкон, а после скочи и тя, преди това е крещяла за дете, пострадало при катастрофа и за някакъв куфар.Има си хас някой да е причинил катастрофа и да се е опитал по този начин да заличи следи, за да не носи отговорност за пострадало дете.Няма смисъл да гадаем. По-добре да почакаме да видим докъде ще стигне следствието.Споровете на исторически теми по-долу са интересни,но не подхожда на тази тъжна статия.Все пак, пострадало е дете

42

Реалист

преди 9 години

Бог да прости горкото мъниче!Нека Бог да въздаде правосъдие, защото у нас правосъдие няма, а има вземане на решения в полза на нечий интереси, но тези интереси никога не са интересите на невинния!Съдебна система у нас - такова чудо няма!

41

У съседите

преди 9 години

Донбас: Жена на име Антония довела и внучето си, когато чула някаква стрелба!Пет пари не дават за децата си Путинофилите! А и се крият зад тях!

40

MP

преди 9 години

Поредният абсурд-,,.....МВР били ЗАТРУПАНИ от сигнали за деца със сходен профил".Това означава ли,че има много изчезнали деца????? И за да открият труп на жена ли е имало спецакция или просто ей така!?

39

циника

преди 9 години

иначе 43 без да иска признава нещо, когато казва, че "обединените сили" "използваха руснаците за пушечно месо", а именно че Хитлер беше отхранен, трениран и бутан да се разправи със Съветите. Което пък само потвърждава общият не само финансово-икономически, но и философско-идеологически първоизточник на либарализма и фашизма/нацизма.