18

Анонимен

преди 9 години

Бях си изнесам телевизора на двора през лятото да гледам мач. Покрай мен обикалеха петела и кокошките. По едно време петела издаде сигнал като че е видял дзвер в небето, кокошките се разкудкодякаха и избягаха към курника, а петела се наежи.... Що да видя-петела се ежи на телевизора а там даваха Кунева. Като я дадоха в едър план и той избяга.....Сега вече 3ти месец кокошките не искат да снасят, а и петела спря да кукурига.Дано я покажат Кунева пак та да я види тъщата та дано онемее....

17

Анонимен

преди 9 години

Тия се гаврат с нас. Изпълнили сме всички условия на договора още преди години. Имат ни за хора втора ръка и до такава степен ни презират и ни плюят в лицето, че дори собствените ди договори не изпълняват. И са назначили верни кучета като Кунева да размахва пръст и да хока и да размахва пръст на колониалната маса. А иначе плащаме всноски зе ЕС десеторкатно по високи като процент от средната заплата на човек в сравнение с Германия.

16

до 10

преди 9 години

Когато беше Царя, румънците ни дишаха праха, та даже и го наградиха (все пак вървим в пакет с тях) за разлика от нас. Ние сме готови да го линчуваме заради изкривената ни представа..

15

rustam

преди 9 години

И ДА ПРОДЪЛЖА, КОЛКО ДАВАМЕ НА ЕВРОПА РЕКЕТ ЧЛЕНСТВО ЗА ЕС КОЛКО ПОЛУЧАВАМЕ ОБРАТНО ИС КАКВИ МЪКИ И МОЛКО ПАРИ ОТИВАТ ЗА АДМИНИСТРАЦИЯ КОЯТО ОБСЛУЖВА ЕВ.ФОНДОВЕ И ПРОГРАМИ. СЕГА ЗА БЪЛГАРИЯ , НАП КАТО ПРИХОДНА АГЕНЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ПОЛИТИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ И ДУШИ ВСЕКИ КОЙТО МАЛКО СИ ВДИГНЕ ГЛАВАТА С АКТОВЕ ГЛОБИ РУШВЕТИ И ТОРМОЗ БЕЗ ДА ЗАКАЧА ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ КОИТО ВИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ И ОТТУКА СЛЕДВА ЧЕ НЕ НАРОДА Е МЪРЗЕЛИВ И *** А ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СТЕ ГИЛОТИНАТА ПРОДАЖНИЦИ МРЪСНИ .

14

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Да,ама румънците си сложиха за прокурори и съдии млади,некорумпирани прависти,които ги наеха...наред,а не послушковци на партийни квоти и мафиотски кръгове.С нашата продънена съдебна система и полиция,няма надежда близките 100 години нещо да се промени към по...добро за народа;не е това...целта на съдебната ни система.

13

Анонимен

преди 9 години

Кривата джука пак е на манежа. Не може да не и се признае упоритостта с която се бута във власттта.Хората я спряха да не ходи в Брюксел но тоя кривоуста *** се набута в парламента даже и в правителството. Че нанесе щети за милиарди на България за АЕЦ, че подписва като главен преговарящ с ЕС неизгодни условия за РБ, никой за нищо не я търси като отговорност. Но....предателите и крадците задължително и винаги си получават заслуженото. Повръща ми се като я видя тази дъртофелница кривоуста. ***

12

Анонимен

преди 9 години

у Румъния нема сайт на инфоагенция с две снимки и статий на и за путин, като водещи новини! направо си направете ежедневна рубрика, например - поссия и путин сегодня

11

1492

преди 9 години

Ами румънците сега и германец си избраха, а ние льольвци. Когато и ние бяхме с Цар влизахме навсякъде, ама кой каквото си надроби това си сърба.

10

невярващ

преди 9 години

Стига, бе!!! Не я ли боядисахте тая барака, дето ни спъваше за прием в Шенген преди 3 години???

9

Анонимен

преди 9 години

КРИВОДЖУКЕСТО ПЛАШИЛО

8

rustam

преди 9 години

КОЙ НИ ЗАТВОРИ АЕЦ КОЗЛОДУЙ . КОЙ НАПРАВИ БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ,А ПЛОСКИЯ ДАНЪК ДЕТО СТАНА РАЙ НА ВСИЧКИ ДЕТО ДОЙДАХА ОТ МАЙНАТА СИ И ПЛАЩАТ 10 НА СТО ИМА ЛИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ? ГСМ ОП. ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ БАНКИ МАРИЦИТЕ ЕРП ТАТА ХОТЕЛИ КУРОРТИ ВСИЧКО КОЕТО ГЕНЕРИРА МИЛИОНИ Е ЧУЖДО ЗАЩО НЯМА ТАКСИ ЗА ЧУЖД ТРАНСПОРТ ПО МАГИСТРАЛИТЕ, ВЕДНАГА ЩЕ КАЖЕТЕ НАЛИ СМЕ В ЕС А ТО И ЗА ТОВА НИ ВКАРАХА ДА НИ КЛАТЯТ КАКТО СИ ИЗКАТ КЪДЕ СА ОБРАЗОВАНИТЕ В ЕВРОПА ЗА ПОЛОВИН ЗАПЛАТА И ОЩЕ КОЛКО ????

7

Анонимен

преди 9 години

"Румъния ни задмина по пътя към Шенген, призна Кунева"-Е защо така нали уж царя 800 дни а ъ е

6

Петко Ганчев

преди 9 години

dnes.bg/politika/2013/03/05/101-niama-da-pravim-koaliciia-s-gerb-tvyrda-e-kuneva.181779 Копирано от Днес БГ :101% няма да правим коалиция с ГЕРБ, твърда е Кунева"Не може никоя партия да не отчита, че хората се самозапалват от бедност"

5

фифи

преди 9 години

*** продажна твар! Заради тебе и такива като тебе сме на тоя хал! Няма по-нагло, делооко и отвратително сътворение на света от тази ***! Как изобщо някой разговаря и се докосва до такова нищожество. Горкият!

4

плажуващият с вълци

преди 9 години

Още едно общо управление на Болния, турците и комунистите, и изобщо няма да трябва да четем доклади от Брюксел.

3

ИСТИНАТА

преди 9 години

С ТАКОВА ЧУДО КАТО ТЕБ ,ЩЕ СТАНЕМ СТРАНА ОТ ЧЕТВЪРТИЯТ СВЯТ !!

2

Анонимен

преди 9 години

ДА...Румъния си построи атомна електроцентрала по времето на затварянето на трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй" - от познайте кой!

1

Мишо

преди 9 години

Заедно с теб и до *** няма да стигнем.