38

Анонимен

преди 9 години

65, а РУСОФОБ е човек който дърпа страната надолУ и в посока Русия? Добре де 65, едно време като бачкаше в ДАП-а не ти ли беше добре?

37

апокалипсис

преди 9 години

Не ми трябва нито комунистическия *** пръмова, нито бесовския шенген

36

Пръмова

преди 9 години

Да продадем още реактори в Козлодуй!

35

Филчев

преди 9 години

Осъдете няколко политика и магистрати, поне един министър-председател като Ванчо Драгалевски, влез и ти в панделата и доклада ще е повече от положителен!

34

РБ

преди 9 години

И задниците си да скъсаме, Шенген никога няма да видим. Причини винаги ще се търсят, но една от най-важната е, че докато има такава напаст от емигранти-амуджи идващи от Близкия изток, така ще е. Помислете ако ни вземат в Шенген, какво ще стане- всеки влязъл у нас до два дни е в Германия, Франция, Австрия и т.н. Така че ние ще сме си буферната зона на ЕС, защото никога няма да се спре тази т.н. бежанска вълна, която си е чиста емигрантска такава. Южната граница никой не може да я уварди!

33

Анонимен

преди 9 години

В бг средната заплата е по-ниска отколкото в Беларус

32

Анонимен

преди 9 години

Няма. Няма и да има. Може до утре да си фантазираме колко сме велики и т.н. но реално сме пред загиване и е въпрос на време да се затрием напълно.

31

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ЗАРАДИ ТАКИВА ДИСКРЕДИТИРАНИ ТИПОВЕ КАТО КУНЕВА - ПРЪМОВА, БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПА И Е НА ДЪНОТО. ДОКАТО КУНЕВА И ПРОТЕЖЕТАТА Й СА ВЪВ ВЛАСТТА, НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВА ДЪРЖАВАТА НИ.

30

бляд

преди 9 години

Няма ли най- накрая един Путин или Виктор Орбан и за нас!

29

Анонимен

преди 9 години

На кок му пука къде може да живееш. А колко деца имаш по стечение на обстоятелстват, няма ли да ни разкажеш. Какво работиш по стечение на обстоятелствата, колко квадрата ви е жилището. Децата завършиха ли, сега намериха ли си добра работа по стечение на обстоятелствата. Що не ни разкажеш? Всички искаме да научим нещо повече за живота ти.

28

Анонимен

преди 9 години

Сега про демокрацията са зле само накадърниците и мързеливците. Който може да прави пари си ги прави. Затова либералния капитализъм е най-висшата ценост на човечеството. А разните мързеливци и червени бабички които са смотани и не иската да работят здраво за фирмата и за собственика да увеличават печалбта си заслужават мизерията.

27

Анонимен

преди 9 години

Бате сега не е необоходимо да се редиш за визи пред посолствата. Е не си като европейците да се движиш свободно, проверяват те, ама и на това се радват маймуните. Тогава бате защо не отидеш да живееш в Париж или Лондон или Берлин, дигай си чуковете щом толкова си щастлив, че няма визи. А иначе от какво сме в ЕС, мизерията стана много голяма, но не е виновно ЕС, народа е виновен, руснаците са виновни, комунисите, но не и ЕС вече 25 години щото от тогава сме планирани.

26

Анонимен

преди 9 години

Никой не ви е обещавал, че ще станете по богати в ЕС. Напротив, бедна държава отворена за богати дуржави става още по бедна защото никога няма да надвие конкуренцията. Но сега в България има свобода на словото и всеки може да говори каквото си иска - е не по медиите де, там могат само няколко човека които се дирижират от Брюксел и американското посолство и определят медийния фон и мнението на хората. А, и малкото които сега имат пари могат да пътуват, но не свободно а контролирано в Шенген.

25

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 9 години

БОЙКО БОРИСОВ е невинен!

24

Ton40

преди 9 години

Нормално - румънците избраха саксонец , българите - нереформирана мутрокомунистическа тиква!

23

rustam

преди 9 години

МАЛКО И ЗА СРЪВНЕНИЕТО НА ТАЯ КУКУВИЦА С РУМЪНИЯ И БГ ТАМ НАСЛЕДСТВОТО ОТ ДИКТАТОРА ЧАУШЕСКО НЕ БЕШЕ ПРОДАДЕНО КАТО НАЩО А БЕШЕ УВЕЛИЧЕНО ТАЯ ОСВЕН В БРЮКСЕЛ ДА ХОДИ ДА СЕ ГЪЗИ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ ДА ОТИДЕ ДО РУМЪНИЯ И ДА СЕ ОГЛЕДА И ТОГАВА ДА РЪСИ БИСЕРИ ВСЕКИ ДЕН ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ИЗЛИЗЪТ НЯКЪКВИ *** И ПОЧВАТ КАТО ТАЯ КИФЛА ДА ОБЕСНЯВАТ ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА ЗА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗА ЗА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ИЗВЪНЗЕМНИ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ САМО И САМО ДА ТЪРПИМ А УТРЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЛЕДВАЩИЯ БАНДЮГАН

22

Анонимен

преди 9 години

РУМЪНИЯ НЕ НИ Е ЗАДМИНАЛА ДРУГАРКО КРИВОУСТА. РУМЪНИЯ НАПРАВО НИ ПОДМИНА С 200 КМ В ЧАС. НО ТАМ НЯМАТ МУТРИ ДРУГАРКО КРИВОУСТА. В РУМЪНИЯ ПРЕМАХНАХА ДДС то ВЪРХУ ХРАНИТЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ И ЛЕКАРСТВАТА. БАНКИТЕ НЕ ИМ ФАЛИРАТ И УПРАВИТЕЛИТЕ НЕ ИМ БЯГАТ В СЪРБИЯ И ДА ГИ ЧАКАТ КАТО ИМ СТАНЕ КЕФ НА ДЕДОВИЯТ ДА ДОЙДАТ ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА. ИМА И ОЩЕ ДОСТА НЕЩА НО НЯМА ДА МИ СТИГНАТ СИМВОЛИТЕ ДА ГИ ОПИША ДРУГАРКО ***-ЕС.

21

raz

преди 9 години

bg centralna administracia e vredna i opasna za bg narod. bg centralna admin e kato edna ogromna dupka na koraba "Bg Ikonomika", zatui potava li potava bg narod s arogantnia 20%dds i teroristichnata 170? minimalna bg zaplata.dosta po-dobre e za bg narod bez bg centralna administracia. samo mestnata bg administracia e dostatachna.

20

Анонимен

преди 9 години

Редим се като *** на опашки пред паспорния контрол, а уж свобода на придвижване ни гарантират. И плащаме тлъсти вноски в ЕС вече с милиарди сме спонсорирали европейските инситуции. И постоянно ни размахват пръст, и мониторинги, и не знам си кво си. И мизерията става още по голяма и по голяма от както сме в това ЕС, да ви такова и евроатлантизма народа мизерства безработица, просяци, мръсотия и разруха откакто сме в това ЕС.

19

Евроатлантик

преди 9 години

В Румъния мразят Русия и руснаците, затова ги приемат. А в България повечето хора разбират руски, по кабелните телевизии още има руски програми. Българският народ трябва да се цивилизова и възпита в омраза към Русия ако иска да го приемат като равен в Европа. Едно цяло поколение трябва да се подхване още от училище да се учи на омраза към Русия, да се забрани руската телевизия която масово се гледа, да се махне паметника пред народното събрание и едва тогава българите ще ги приемат като равни.