207

Анонимен

преди 9 години

"първо, руснак не съм чул да е вземал роби"Аз пък съм чувал: Светослав 1-ви, Екатерина Велика

206

...

преди 9 години

DO RUSIA ! RAKOVODITELITE NA EC SI NIAMAT PREDSTAVA OT POLITIKA , TE SA IZBRANI OT USA I IZPALNIAVAT ZAPOVEDI ! A RUSIA MOGE DA PREVZEME UKRAINA ZA EDNA SEDMICA I VI SAVETVAM DA GO NAPRAVITE AKO DIPLOMACIATA NE POMOGNE ! ZASHTO ? USA ISKAT VOINA S RUSIA ! ! GALKO CHE V UKRAINA NIAMA POLITICI, V MOMENTA POLITICITE PREDAVAT ZEMITE SI V LAPITE NA USA I EC, PROSTO SHTE BADAT OGRABENI I NAI STRASHNOTO E CHE NE GO OSAZNAVAT ! NO NIE NE MOGEME DA OCHAKVAME RAZUM OT XORATA TAI KATO GI MANIPULIRAT !

205

Анонимен

преди 9 години

RUB 3.97927Хайдеееееее на ви под 4.0. До края на годината 0.01 и даже и за да пасат трева няма да имат пари ***!!!!!

204

Все по-добре

преди 9 години

Става все по-добре. Русия м скоро време ще настигне по стандарт Деверна Корея. Те вече са ги настигнали по продължителност на живот -- 59 години.Кажете кои са страните с такава продължителност на живот. та искам да обърна внимание на кохейкаджийте дето си продават задните части за Рубли -- нещастници вие сигурно пишете и същевременно се мразите много, че до там сте паднали низко да се продавате на тези азиатци.

203

кривия

преди 9 години

Е какво е разликата м/у крепостен селянин и роб.В Русия просто са казвали на роба крепостен,защото с тези селяни/мужици /крепостни са били пълни и градовете.Да те продават със селото или с къщата какво е ,ако не е робство?

202

дед мороз

преди 9 години

първо, руснак не съм чул да е вземал роби,***********е не е вземал чужди роби като е имал крепостни селяни (крепостните селяни са били стока която е можело да се купува и продава).

201

Българин

преди 9 години

Русия е на път да си вкара най-големия автогол в иначе дългата си история. Желязната завеса ще бъде вдигната този път от западния свят и ще последва изолация, която ще върне руснаците 2 века назад.

200

до 277

преди 9 години

Сега след като победиха хунтата в Киев, руснаците по-добре ли живеят?

199

адъ

преди 9 години

Тия па! 2 седмици?! 2 дена максимум!Друг е въпроса защо още не го е направил.

198

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че може да превземе Киев, ако поиска, въпросът е дали иска. Повече от очевидно е, че не. За Русия важна е източна Украйна, тъй като там е по-голямато част от руското малцинство. Съвсем разбираемо, че ще помагат на сънародниците си срещу заплахата от хунтата в Киев. А плачевното състояние на ЕС се дължи на бутафорни смешници като Барозу и Аштън. Който се съмнява, че са кукли на конци, нека види къде ще отидат на работа след края на мандата им.

197

Радо

преди 9 години

За 2 седмици, ако вървят пеша от Русия до Киев! Само тогава биха го превзели за толкова много!

196

до 270

преди 9 години

неграмотнико! как си личи, че си плод на анадолски юрук-овчар и помашка от албанско! първо, руснак не съм чул да е вземал роби, става дума за цивилизационно ниво на развитие. второ, столицата на турция е анкара, ***, а държавата е създадена след 1923г. дотогава турция не е съществувала, имало е османски бейлик, и след падането на константинопол - османска империя. и последно - вземи прочети за произхода на тюрките, те идват от север! на юг, в анадола, са козарите от пещерите.

195

свобода ли?

преди 9 години

Амджик ще наричаш гръцко кипърските банки на бабати моше от москва , та хай сектир ....с лихвите и да си плащаш тока , че кинти трябват щерките по чужбина борят капитализма с акъл..

194

Анонимен

преди 9 години

ЕДИН ОБИКНОВЕН ДЕН В СЕВЕРНА КОРЕЯ

193

Анонимен

преди 9 години

аз нямам нищо против турция, като изключим политиката на оня смахнатия ислямист ердоган. смятам я за приятелска и близка страна (даже да не се съгласят доста сънародници с това), и с турция няма какво да делим - каквото било, било. ако се появява някаква омраза обаче, тя е плод на местно родени и отгледани османски семки, дето не си знаят корена.съжалявам, но е факт! познавам немалко изселени от комунистите нашенци, както и доброволно напуснали, които обичат България повече от родните предатели!

192

bo

преди 9 години

Tezi bushove ot vekove ne sa imali zreli polititzi, a nyakakvi 4ove4eta s kompleksi...Davaite be ***, lolkoto pove4e se nabivat mejdu shamarite, tolkova pove gi "zaobi4va" sveta. Dano nai-setne se svyr6i s tova rusofilstvo, 4e toni obre4e desetilietia na baven prehod i mizeria....

191

Морския

преди 9 години

До АБВ пост245. Не знам дали си запознат с това , че Украйна няма редовна армия. Има платена армия като нашата- малобройна.Всички сега са запасняци , които даже не са и служили, а сега ги обучават. И ги обучават германски инструктори.Така, че напълно нормално и опълченците да имат руски инструктори. И ЗАПОМНИ ЧЕ СИЛАТА НА ЕДНА АРМИЯ , КОЯТО ЗАЩИТАВА ДОМА СИ , СЕМЕЙСТВАТА СИ ,ДЕЦАТА СИ И ВЯРАТА СИ Е 10 ПЪТИ ПО СИЛНА ОТ НАПАДАЩАТА АРМИЯ. АКО МОЖЕТЕ ЧЕТЕТЕ И ЗАПАДНИ НЕЗАВИСИМИ ПРЕСИ.ТАМ Е ИСТИНАТА

190

shano

преди 9 години

Хей амджик, ще ядеш на баба сикемето, аз под робство няма да бъда внимавай

189

Анонимен

преди 9 години

алкохола води до там - нормални на вид хора, трезви, но генно обременени, сиреч ненормални!

188

Анонимен

преди 9 години

Хай сектир на майчинивия руско еврейски език.