227

Анонимен

преди 9 години

Подготвят нова провокация:" на военной базе в одной из стран НАТО (из письма следует, что это Италия) осуществляется восстановление 12 единиц боевой авиационной техники российского производства с нанесением на нее маркировок ВВС России. Самолеты будут использованы для проведения провокаций (вплоть до авиационных ударов) на территории Украины, в целях так называемого втягивания России в полномасштабные военные действия. "

226

Анонимен

преди 9 години

Ако искаш та ако искаш. Ми като си много отворен що не го превземеш или те е страх *** комунистическа

225

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА ПУТИН. АЗ МИСЛЯ ЗА 2 ДЕНОНОЩИЯ ДОРИ.

224

Анонимен

преди 9 години

Талмудистката *** от Кремъл Владимир Шаломов пак се е разпенявила.

223

Анонимен

преди 9 години

Руската мечка и цигуларя моше , скоро и у ваше село.

222

куче на войната

преди 9 години

До Анонимен2 седмици е съвсем реален срок Украйна не е малка държава и за по малко няма да стане верно СРАЖЕНИЯТА няма да са повече от 2 дена но си има логистика и много други особености най малкото войниците трябва да спят и да се хранят

221

Анонимен

преди 9 години

Русия я оставете притеснявайте се за Америка (фалита и е неминуем) 20трл външен дълг , а с между фирмените и гражданските 200трл дълг.Ще гониме кучета и котки за ядене.

220

stan

преди 9 години

Putin, kogo shte prevzema? Svoite li si? Ili veche ne sa? Trese go hormona i go udrya v glavata- yavno mu e slabo myasto.....

219

Анонимен

преди 9 години

Кремъл: "Мога да превзема Киев за 2 седмици" е извън контекстаВ контекста е - "Мога да превзема Киев за 1 седмица"!

218

Анонимен

преди 9 години

До 297Тоя пък ще ми казва къде да ходя. Излез ти от катуна и тогава ще си говорим! Що *** само с комунисти се заиграват - бразилци, аржентинци, кубинци, северно корейци. Първите три фалираха, сега гледай цирка!!!!

217

инструкция

преди 9 години

Спец от ЦРУ предлага 3 варианта за премахването на ПутинДобре е президенският му самолет да бъде свален над приятелска на Русия страна като Куба или Венецуела, съветва Херберт Мейер.В своя статия Как да решим проблема Путин (How to Solve the Putin Problem), публикувана в сп. American Thinker, Мейер посочва, че Западът не бива да си цапа ръцете с "такива типове като Путин", защото те умеят да понасят болката и не са способни да променят поведението си, а за отстраняването му трябва да бъдат принудени да се погрижат руските олигарси.

216

Анонимен

преди 9 години

"комунистиреска Русия" Мале то бива ЗОМБИТА ама това вашто е болестно састояние.ХаХаха отскочи до Москва за седмица и после ела да пишеш тук "комунистиреска Русия" ,ако ти стигнат паричките.Зомби ще те светна Русия не е "комунистиреска" , а ИМПЕРИЯ учи история.

215

Анонимен

преди 9 години

"комунистиреска Русия" Мале то бива ЗОМБИТА ама това вашто е болесно састояние.ХаХаха отскочи до Москва за седмица и после ела да пишеш тук "комунистиреска Русия" ,ако ти стигнат паричките.Зомби ще те светна Русия не е "комунистиреска" , а ИМПЕРИЯ учи история.

214

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 290 като стигнем БВП от 1986г се обади нищо че половината е от подаяния (ЕВРО програми).А другата половина са паричките на БГ гастарбайтери изпратени на бащи и майки, баби и дядовци.

213

Анонимен

преди 9 години

До 289Някакви десети за 1 ден се отразяват в милиарди, хеле пък за държава от втория свят. От инвазията в Грузия рублата е паднала с 58%. Защо от днес е забранено да се снимат цените на стоките в магазините в комунистиреска Русия, а? Това и тук се е случвало, ама не беше защото хляба беше евтин,а напротив.

212

ха ха

преди 9 години

В Хамерика нема и не е имало роби - там са *** ,латиноси и сбирщайн от цял свят !!В Инглиша също - там са индоси , паките , пак *** !!В Франсето - като при Инглиша

211

сс

преди 9 години

Две седмици , како в този срок влиза десетдневна почивка на Крим !!!!Руския войник може и да го убиеш , но за да падне трябва след това да го бутнеш !!

210

...

преди 9 години

TOVA KOETO NI OSTAVA DA IM POMAGAME BEZ TE DA GO OSAZNAVAT, "NESHTO KATO: LAZI BEBE BLIZO DO OTVOREN PROZOREZ NA 3 ti ETAG ! TAKA KAKTO RUSIA I KITAI SPASIXA EVROPA OT MNOGESTVO VOINI, NO TE DORI NE GO RAZBRAXA I SEGA NE GO OSAZNAVAT ! POTENCIALA IM NA INTELIGENTNOST E MNOGO FAIBLLE! TAKA CHE BRATIA, DEISTVAITE, V IMETO NA DOBROTO, RAZBRAL ILI NE, NIAMA ZNACHENIE

209

Анонимен

преди 9 години

До 286Това с бвп-то в руското посолство ли го казаха? Защото за миналата година е доста над 20 милиарда. А именно 54 милиарда долара. Най високия в историята ни, въпреки съветското бкп-арско правителство, което ни вдигна външния дълг с 30% за 1 година.

208

Анонимен

преди 9 години

RUB 3.97927 ХаХа накакви десети А бре ка мислиш се финансират ядрените крайцери които пускат всеки месец - ще ти кажа печатат хартийки т.е. безплатни са . Обаче за да се направят е нужна индустрия Е тя е важна и се удвоява на година (милитари индустрия).Десети --- смешници