187

Shano

преди 9 години

До АнонименТурците искат да превземат Русия, колкото и ние Българите - европейска Турция... В случая и те и ние не можем да си го позволим.

186

oценяване

преди 9 години

258 Ха сега де русофили, Турция лоша, окупатор и т.н, (примера с Кипър все го давахте) и разделянето на острова, ама то какво стана, тя Русията същата бе, окупира Крим, сега дели Украйна на части... русофило/ туркофилите сте си лика прилика.

185

Анонимен

преди 9 години

Тия от ЕС и НАТО действат като *** - оня па Расмунсен записвал с диктофон тайно Путин, уж за мемоарите си, не може да запомни две приказки, ***. Не знам Путин защо още разговаря с тия, скоро и той ще се зачуди и ще им тегли една майна.

184

Анонимен

преди 9 години

не одобрявам войната в украйна, нито подкрепям едните или другите. това обаче е просто геополитика - руснаците си държат буферни зони, за да не им се настанят американски военни на самата граница. дори вижте и молдова, източната част (приднестровие) е руско точно по тази причина, така стана с осетия, чечня, с крим; а на север ако не знаете, швеция, финландия ме са член на нато и не са заплаха за русия, докато литва и латвия са незначителни.

183

Анонимен

преди 9 години

само не разбрах турско-говорящите от форума какво се загрижиха за украйна, като нямат нито обща граница, нито малцинство там, за разлика от близо 600.00 нашенци (които са си ОК към момента)? как никога не съм ви чул да се вайкате за иранци, сирийци, грузинци, за хората в мароко, судан? или по-скоро е омразата към русия водещ мотив? ами че турския туризъм го има само и единствено благодарение на руснаците?, както и продажбата на недвижими имоти? не трябвал ли да сте дружки с комшиите?

182

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 256Няма да мине. А като толкова ти се искат чеченци, Кадиров с удоволствие ще пусне главорезите си. И без това едвам ги сдържа да не хукнат към Украйна. Познай от 3 пъти на чия страна.

181

Анонимен

преди 9 години

Сега е момента ЦРУ да инвестира в Чечня някоя рубла и да подпалят *** на лилипутчо.

180

Stamat

преди 9 години

Evropeiski pomiqri... laite!

179

oценяване

преди 9 години

до АБВ Извинявам се, моят пост касае другарката/ другар- галактика/ (галактиК) 243!

178

АБВ

преди 9 години

А що се отнася до двете седмици, и Хитлер не е смятал да води 6 години война ам а води. В един момент диктаторите много взимат да си вярват.

177

oценяване

преди 9 години

до АБВ Аз не съм русофил, но отговора е "малки зелени човечета" без опознавателни знаци! Този филм нямаше да е новост за Запада, ако беше следил просто от далеч какви ги върши Путин (преди него Елцин) в Чечения- същата картина, като сегашна Украйна- руски войски без пагони! Само че тогава НАТО смяташе руските джуджета за добри джуджета, пък те се оказаха същите като сталиновите...каква "изненада"!

176

?!?

преди 9 години

Полша бе станала удобен плацдарм за всякакви случайности и изненади, които са в състояние да създадат заплаха за СССР Съветското правителство повече не може да се отнася неутрално към тези факти. С оглед на това съветското правителство нареди на Главното командване на Червената армия да даде заповед на войските да прекосят границата и да вземат под своя закрила живота и имуществото на населението (Правда, 18 септември 1939 година).

175

АБВ

преди 9 години

До oценяванеНе греша, аз също мисля така, а и всеки нормален човек не мисли по - различно.

174

РС24

преди 9 години

Лъжеш Путинза два дни ще си в Киев а за две седмици на Одер

173

oценяване

преди 9 години

до 245 Много грешиш, всичките циркове на Путин не са за задграничната аудитория (която добре познава номерата му), а за вътрешно- крепостническа консумация! Запада си взема решенията така, или иначе с или без знанието дори на Путина...това са фактите!

172

въпрос

преди 9 години

Че коя от практиките на Евросъюза напоследък е дипломатическа?

171

АБВ

преди 9 години

В 234 пост зададох няколко въпроса на русофилите. Вместо да се мъчете да слагате минусчета, кажете с кого се бие Украинската армия? Откъде се появиха толкова добре обучени сепаратисти които имат възможност да водя продължително време военни действия срещу редовна и добре въоръжена армия? Откъде тези сепаратисти намериха толкова модерно оръжие?Аман от комунисти.

170

До 236

преди 9 години

И как Путин го пуснал тоя висш руски военен да дойде в БГ на почивка , а не го е пратил в Крим?Сигурно е затова, за да ти каже най-големите военни и политически тайни на Кремъл?! Точно на теб?!!!И като се събудиш.... краката ти отвити, а главата те боли....

169

oценяване

преди 9 години

239 Че руснаците "обичали" ли са те бе будала? няма такава наивност, чак глупост!

168

oценяване

преди 9 години

235 Военната им база в Куба беше средата 90- те години, когато руснаците по финансови съображения я ликвидираха, не съм сигурен до кога са имали в Куба адрен потенциал, но не това е важно, въпроса е, че на границата на САЩ Русия имаше своя "база" цяла държава! Сега с Украйна палачинката се обръща, и ако някой се надява, че запада вече ще изпусне Украйна, то много се лъже! Това са реалностите света винаги се управлява от силния, а Путин не е сред силните, пъчи се, дуе се, бие комшиите си, но...